A Cher és Christina Aguilera főszereplésével készült zenés vígjátékot ugyan a hazai mozik nem mutatták be, de a DVD hamarosan, április 27-én megjelenik nálunk is, rengeteg extrával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Áprilisban érkezik a Díva
2011. március 19. 13:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nekem is megvan már Lengyelországból, magyar hang, magyar felirat rajta volt és fele annyiba került, mint amenny itt lesz nálunk ...
'Ezek közé tarzotik hat eddig nem látott szám és koreográfia' - ez nem igaz, mert benne vannak a filmben - csak extraként meg lehet nézni a teljes leforgatott jelenetet ...
'Ezek közé tarzotik hat eddig nem látott szám és koreográfia' - ez nem igaz, mert benne vannak a filmben - csak extraként meg lehet nézni a teljes leforgatott jelenetet ...
2011. március 19. 13:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (vikimumus @ 2011.03.19. 13:22)
Miért nem vagyok meglepve, hogy Julianne Hough már megint nincs csatolva a cikkhez? Valahogy mindeig őt kihagyja mindenki.
Katerina Mikailenko sincs, de olyan mindegy itt a többségnek, mert bibörön és gagán kivül mást nem igen ismernek ...
2011. március 19. 13:53
|
stikalikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 123453 offline
|
Julian Hough azért nincs csatolva a cikkhez, mert nem tartozik a főbb szereplők közé. Kristen Bell sem nagyon, de azért ő többet szerepel a filmben és meghatározóbb a karaktere.
2011. március 19. 13:59
Idézet (_ToTo_ @ 2011.03.19. 13:26)
Katerina Mikailenko sincs, de olyan mindegy itt a többségnek, mert bibörön és gagán kivül mást nem igen ismernek ...
És épp ez a baj...
2011. március 19. 14:03
A héten néztem, nekem nagyon tetszett, szerintem jó film lett! Nem értem miért nem lesz moziban.
2011. március 19. 14:06
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Igazából bármikor megnézhetném, de halasztom, mert valahogy a "kislányból nagy tehetségét felhasználva lesz egy bazi nagy csillag" számomra lehúzott bőr.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a filmre.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a filmre.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: