Melyik a jobb?
2012. július 27. 20:48
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Igazából ez attól is függ, hogy kinek milyen a napirendje. Egy elfoglaltabb személy számára nyilván a rövidebb haj előnyösebb. Szerintem bizonyos esetekben jobb is a rövid, ha jól meg van csinálva, de persze most nem az a konkrét, megszokott 'anyu-féle' szimpla rövid hajra, hanem a melírozott, zselével megbolondított verzióra donoltam..
Az egyik legjobb barátnőmnek rövid haja van, és mondanom sem kell, hogy irigylem ezért, ugyanis sitty-sutyy, pár másodperc alatt tökéletes frizkót varázsol magának... Nah, ez nálam nem éppen van így...
A hosszú talán annyival jobb, hogy többféleképpen formázhatja az ember, fonhatja, vasalhatja, göndörítheti, feltűzheti, kontyolhatja, vagy egyszerűen csak kiengedi. Hogy mellette szóljak még, a férfiak állítása szerint nőiesebb is, de viszont több is vele a gond!
Az egyik legjobb barátnőmnek rövid haja van, és mondanom sem kell, hogy irigylem ezért, ugyanis sitty-sutyy, pár másodperc alatt tökéletes frizkót varázsol magának... Nah, ez nálam nem éppen van így...
A hosszú talán annyival jobb, hogy többféleképpen formázhatja az ember, fonhatja, vasalhatja, göndörítheti, feltűzheti, kontyolhatja, vagy egyszerűen csak kiengedi. Hogy mellette szóljak még, a férfiak állítása szerint nőiesebb is, de viszont több is vele a gond!
2012. július 28. 14:57
Mindenkinek más haj áll jól kinek a hosszú haj, kinek a rövid haj!!!
2012. július 28. 16:00
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem a hosszú haj,sokkal szebb,sokkal nőiesebb
2012. július 30. 22:59
|
|
aníítaaa► в α я ¢ α g ι я ℓ◄ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 1237 Csatolások: 230 Azonosító: 172581 offline
|
Hát nekem a hosszú haj jobban tetszik,mondjuk nekem is hosszú hajam van szerencsére(magamon a rövid hajat nem tudnám elképzelni),de valakinek a rövid haj nagyon jól áll.
2012. augusztus 04. 18:49
|
|
Vivivagyokthsővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 231 Csatolások: 103 Azonosító: 170913 offline
|
Hosszúú =)) És köztük melyik a jobb:
Big Time Rush vs One Direction?
Szerintem a Big Time Rush =))
2012. augusztus 04. 20:34
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Idézet (Vivivagyokthső @ 2012.08.04. 18:49)
Hosszúú =)) És köztük melyik a jobb:

Szerintem a One Direction
1 felhasználónak tetszik:
Vivivagyokthső
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.