Mi a véleményetek az új tizenéves énekesekről?
2011. március 18. 22:52
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
Nem gáz,ha valaki énekel,csak nem kell már 14 évesen elkezdeni.Szerintem a sztárság mindenkit megvár...
12 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Aalyah,
raspberry,
LadyMusiC,
Fanni00,
Rékakroki72,
DreamerGirl,
Rihannna,
minamartin,
Twilight6,
Demii,
Levyrroni
2011. március 19. 12:23
Nem az a gond,hogy tizenévesek.Hanem az,hogy semmi tehetségük sincs.
Semmi bajom nem lenne egy 14 éves tinisztárral ha lenne tehetsége de sajnos ilyen nincs a mai világba
Semmi bajom nem lenne egy 14 éves tinisztárral ha lenne tehetsége de sajnos ilyen nincs a mai világba
9 felhasználónak tetszik:
smiley22,
thunderbird,
Lady Suzy,
Beba13,
Fanni00,
Rékakroki72,
BellaandAlice99,
Rihannna,
Twilight6
2011. március 22. 10:34
A tinisztárokkal az a probléma, hogy nem a minőség, hanem a mennyiség számít. Ahelyett, hogy lenne 2-3 igazán tehetséges, itt van nekünk 100 antitálentum, akiket egymás tükörképére klónoztak (pedig némelyikből még egy is sok).
14 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Lady Suzy,
raspberry,
kateblock,
DR.CsajokO.o,
Beba13,
Rékakroki72,
hana001,
ivonn a demi fan,
Bogszics,
Rihannna,
Twilight6,
tya04,
mangooocskaa
2011. március 22. 10:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Így van. Másrészről pedig teljesen hiteltelenek is. Egy tizenpáréves kisgyereknek miféle élettapasztalata van?! Az esetek 95%-ában nem sok, hogy énekeljen például a szerelemről, a csalódásról, stb? A kis taknyosok azt hiszik, hogy ők már nagyok és mindent tudnak, aztán egy frászt...
10 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue,
bertmccracken,
thunderbird,
raspberry,
kateblock,
Beba13,
Bogszics,
Rihannna,
Twilight6,
tya04
2011. március 22. 10:45
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.22. 10:39)
Így van. Másrészről pedig teljesen hiteltelenek is. Egy tizenpáréves kisgyereknek miféle élettapasztalata van?! Az esetek 95%-ában nem sok, hogy énekeljen például a szerelemről, a csalódásról, stb? A kis taknyosok azt hiszik, hogy ők már nagyok és mindent tudnak, aztán egy frászt... 
ez igaz.Bár szeretem Miley-t nem értem mit irhatott le az 'életrajzi könyvében'..16 évesen nem sok minden történhetett vele
2011. március 22. 10:49
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Az a véleményem, hogy felesleges belőlük ennyi! Sokan vannak és mindegyik ugyanaz a kaptafa: csinos pofi, nulla hang, semmitmondó szövegek, többnyire hallgathatatlan gépi zenei alátét. Persze az is igaz, amit Sally mond. Ilyen fiatalon, hogyan is lehetnének hitelesek? Mit tudnak még az életről? Jóformán semmit. Nem azt mondom, hogy egy zenésznek mindig minden alkalommal mélyen szántónak és komolynak kell lennie, de azért nem árt, ha erre is képes, nem csak arra, hogy butaságokat hordjon össze a dalszövegeiben.
2011. március 22. 10:51
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
annyi van belőlük, hogy az hihetetlen..szerintem is megvár mindenkit a sztárság, nem kell 9-10-14 évesen már világhírűsztárnak lenni..
1 felhasználónak tetszik:
smiley22
2011. március 22. 10:51
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.22. 10:39)
Nekik beleszólásuk sincs abba, hogy mit adnak elő, hogy néznek ki, hogyan viselkedhetnek, mit nyilatkozhatnak stb. Hús-vér bábok önálló gondolatok nélkül, a pénzéhes producerek és lemezcégek termékei, akiket a legkritikusabb életkorban emelnek piedesztálra, kiszakítván őket a normális életből és az ezzel járó törvényszerű fejlődési szakaszból. Nem hiába lesz a többségükből fiatal felnőtt korukra drogfüggő, alkoholista, deviáns ember.
2011. március 22. 10:58
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (LaDiabla @ 2011.03.22. 10:51)
Nekik beleszólásuk sincs abba, hogy mit adnak elő, hogy néznek ki, hogyan viselkedhetnek, mit nyilatkozhatnak stb. Hús-vér bábok önálló gondolatok nélkül, a pénzéhes producerek és lemezcégek termékei, akiket a legkritikusabb életkorban emelnek piedesztálra, kiszakítván őket a normális életből és az ezzel járó törvényszerű fejlődési szakaszból. Nem hiába lesz a többségükből fiatal felnőtt korukra drogfüggő, alkoholista, deviáns ember.
Tudom. De akik "megcsinálják" őket, azoknak lehetne annyi eszük, hogy qrvára nem hiteles, amit megalkotnak. De hát a pénz nagy úr.
2011. március 30. 20:17
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
A véleményem az sajnos hosszú,és nyomdafestéket nem tűrő lenne. Pláne,hogy itt nem is nyomtatott szövegről van szó. xD Úgyhogy inkább nem is írok semmit..xD
trallali
2011. március 31. 00:39
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Hát, szerintem nem sokban különböznek a "régi" tizenéves énekesektől, akik már felnőttek.
Esetleg annyi, hogy 1-2 évvel fiatalabbak a mondjuk 10 évvel ezelőtti átlagtól. Hiába, világunk felgyorsult.
2011. április 08. 23:43
|
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline
|
Én a dalszövegeiken vagyok meglepődve/felháborodva. Egy 14-16 éves honnan a fenéből tudná, hogy milyen az igazi szerelem, milyen az igazi csalódás, amiért már a erüket vágná némelyik... Úgy beszélnek, mint aki már megtapasztalta az életet, holott folyamatosan a seggük ki volt nyalva, a való élet közelébe se jutottak, és nekik jár a szájuk...
2011. április 09. 10:59
|
|
ZitaaTrioo. <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 261 Azonosító: 138464 offline
|
nincs bajom azzal hogy valaki már 13 évesen sztár, ha tehetséges. ott van példának mondjuk Willow Smith. még nincs 11 éves, és már 2 klipje van. de ő tényleg tehetséges. csak nehogy abba a csapdába essen, mint sok gyerek sztár...
másik példám Rebecca Black, akinek fogalmam sincs hogy miért van klipje. hisz szerintem semmi tehetsége nincs..
de sajnos manapság már mindenkinek lehet klipje és mnidenki lheet énekes...
másik példám Rebecca Black, akinek fogalmam sincs hogy miért van klipje. hisz szerintem semmi tehetsége nincs..
de sajnos manapság már mindenkinek lehet klipje és mnidenki lheet énekes...
2011. április 10. 10:00
|
|
LadyMusiCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 78 Csatolások: 2 Azonosító: 139987 offline
|
Túl könnyen lehet ma már sztárrá válni. Ha már van egy átlagos énektudása az embernek (pl: Magyarországon is ezek a tehetségkutatók... olyan emberek mennek el, akiknek még hangjuk sincs. de akinek még van is, egy átlagos hangja, rögtön azt hiszi, megváltja a világot. :/ Nincs az embereknek önkritikája) bár tudom, hogy nem erre gondoltatok konkrétan. hanem a tinisztárokra, hát azokról meg annyi a véleményem, hogy van csomó rajongójuk ha nekik azért megéri lemondani a magánéletükről. De az igazi tehetségek és sztárok nem ők. Számomra: Audrey Hepburn, Bryan Adams, Johnny Depp, Angelina Jolie... és a hasonló kaliberű emberek.
2011. április 10. 14:33
Az, hogy sokan vannak, mint égen a csillag. Bőven több van belőlük, mint kellene és ezáltal kitaszítják a tehetséges embereket (tizenvalahány évesen is lehet valakinek jó hangja) és ezt nagyon nem csippantom. Nem az érdekel, hogy úgy kerülnek ki a marketbe mint kenyér a közért polcaira, engem az zavar, hogy ekkora feneket kerítenek a kis hülye mitugrászoknak és ettől nem jut esély másnak (nem csak tizenévesnek) érvényesülni.
Szobafogságot, mindnek
Szobafogságot, mindnek
2011. április 10. 14:33
Nekem az hogy van egy példakép vagy egy "tehetséges sztár" és azt mondja apucinak:
-Apuci én szeretnék egy lemezt meg egy dalt!
Aztán apuci megvesztegeti az egyik kiadót mert pénzes vagy nagy ember!!
Élő példa is van erre: Radics GiGi Mondd Miért Félsz című száma!!
Már bocsi mindenktől aki szereti de nála még én is jobban énekelek! Nekem ez a véleményem meg hát egy csettintés és sztár bezzeg régebben meg melózhatot 5-10 éveket hogy elismert Zenésszé vagy SZtárrá váljon!
Már bocsi mindenktől aki szereti de nála még én is jobban énekelek! Nekem ez a véleményem meg hát egy csettintés és sztár bezzeg régebben meg melózhatot 5-10 éveket hogy elismert Zenésszé vagy SZtárrá váljon!
Fruzsyka11
2011. április 10. 14:35
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Idézet (BellaandAlice99 @ 2011.04.10. 14:33)
Nekem az hogy van egy példakép vagy egy "tehetséges sztár" és azt mondja apucinak:
EZ JÓ VOLT!!
BellaandAlice99
2011. április 12. 20:38
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Említésre sem méltó szánalmas kis újgazdag gyökerek. Azért mert apuci vett egy kis időt a stúdióba hogy elénekelje hogy most szombat vagy péntek van vagy esik az eső és a fiúk melegek, aztán autotune-nal felhúzzák a hangját olyanra mintha egy macska nyávogásra, attól még nem lesznek énekesek.
Csak ugye a mai világban minden hülye internethez juthat, és ugye ennek köszönhetően minden faxság gyorsabban terjed, mert ugye ha egy hülye feltesz vmit, akkor a többi vadbaromnak az megtetszik, és elkezdik valamire tartani, meg terjeszteni egymás között, és sajnos többen vannak azok a divatmajmok mint akik észreveszik, hogy az egy semmit nem érő sz.arság.
Csak ugye a mai világban minden hülye internethez juthat, és ugye ennek köszönhetően minden faxság gyorsabban terjed, mert ugye ha egy hülye feltesz vmit, akkor a többi vadbaromnak az megtetszik, és elkezdik valamire tartani, meg terjeszteni egymás között, és sajnos többen vannak azok a divatmajmok mint akik észreveszik, hogy az egy semmit nem érő sz.arság.
Rihannna
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.