Luis Miguel nem törődik gyermekeivel
2011. március 19. 14:32
sajnálom a gyerekeket!! nem tudom hogy lehet ilyen egy anya!!
2011. március 19. 15:24
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
szegény Aracely
amúgy nagyon gyönyörű ezen a képen *.* <3
2011. március 19. 16:17
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
szegény, ez sajnálatos dolog,de mondjuk jó , hogy ilyen pozitív a jövő képe.
2011. március 21. 08:35
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (virág10 @ 2011.03.19. 14:32)
sajnálom a gyerekeket!! nem tudom hogy lehet ilyen egy anya!!
Idézet (Regica @ 2011.03.20. 12:38)
ez nem anya de téll
Drágáim, ti mit olvastatok..?
2011. március 22. 18:11
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
szegény gyerek !!! 
hogy lehet ilyen ... ez a nő bolond
2011. március 26. 08:12
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
szalayevelin
szegény gyerek !!!
Regica
ez nem anya de téll
Amúúgy itt arról van szóó , h az apa mennyie nem viseli az apai szerepét , és bár , többszörös milliomos, nem fizeti még a gyerektartást sem. ..
Először értelmezzétek jól a szöveget, és csak azután írjatok hozzá
szegény gyerek !!!
Regica
ez nem anya de téll
Amúúgy itt arról van szóó , h az apa mennyie nem viseli az apai szerepét , és bár , többszörös milliomos, nem fizeti még a gyerektartást sem. ..
Először értelmezzétek jól a szöveget, és csak azután írjatok hozzá
2011. április 16. 12:45
Azért olvasni tudni kell...
Én is nagyon elkeseredtem, hogy ilyet kell olvasnom Luis Miguelről. Tudtam már a problémáról, bár olyat is olvastam, hogy egy közeli ismerős szerint Aracely nem a szín tiszta igazat mondta el. Sajnálom, hogy Luis Miguel ilyen, viszont most őt is támadja ezerrel mindenki főleg a lánya miatt, aki épp fel akar törni, a nagyi meg apucinak próbál betenni, hogy a lánykának hírnevet szerezzen. Most meg hogy Aracely ebbe az ügybe is beszállt, még nagyobb a feszültség kettejük közt.
Jaj, valaki térítse már észhez, rossz ilyet olvasni róla
Én is nagyon elkeseredtem, hogy ilyet kell olvasnom Luis Miguelről. Tudtam már a problémáról, bár olyat is olvastam, hogy egy közeli ismerős szerint Aracely nem a szín tiszta igazat mondta el. Sajnálom, hogy Luis Miguel ilyen, viszont most őt is támadja ezerrel mindenki főleg a lánya miatt, aki épp fel akar törni, a nagyi meg apucinak próbál betenni, hogy a lánykának hírnevet szerezzen. Most meg hogy Aracely ebbe az ügybe is beszállt, még nagyobb a feszültség kettejük közt.
Jaj, valaki térítse már észhez, rossz ilyet olvasni róla
2011. július 29. 12:50
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
bunkóóó
2011. augusztus 09. 08:59
|
|
olivia1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 134549 offline
|
Én nem tudom ki ez Luis Miguel de már utálom !
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: