Feleséget keresnek VV Alekosznak
2011. március 19. 14:26
igazából Alekosszal semmi bajom nincs, ő lenne a kedvencem ha nem Évácskával barátkozna,,
Amúgy jó ötlet ez a műsor, még1 műsor amin röhögni fog egész Magyarország (kivétel aki nem)
Amúgy jó ötlet ez a műsor, még1 műsor amin röhögni fog egész Magyarország (kivétel aki nem)
2011. március 19. 14:41
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hááát...már benkővel is hülyeség volt... egy VV szereplővel pedig nem várok sokkal többet
2011. március 19. 15:07
Benkővel is egy idiótaság volt tényleg az egész,de most Alekosszal... 
De biztos lesz jópár jelentkező.
De biztos lesz jópár jelentkező.
2011. március 19. 16:24
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Én nagyon szerettem a Való Világot....
...egy darabig.
Most már nem igazán nézem, mert rájöttem és szerintem még rajtam kívül nagyon sok ember, hogy ekkora barom műsort már rég hordott magán Magyarország.
Erről a feleség keresős cuccról meg csak annyit gondolo, hogy semmivel sem lesz különb, mint a benkős.. ugyanolyan szánalmas lesz..
De hát ez kell a népnek!
Akkor nézzék, egészségükre!
...egy darabig.
Most már nem igazán nézem, mert rájöttem és szerintem még rajtam kívül nagyon sok ember, hogy ekkora barom műsort már rég hordott magán Magyarország.
Erről a feleség keresős cuccról meg csak annyit gondolo, hogy semmivel sem lesz különb, mint a benkős.. ugyanolyan szánalmas lesz..
De hát ez kell a népnek!
Akkor nézzék, egészségükre!
2011. március 19. 16:25
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Na az kéne még, hogy egy második Benkő Danit adjon nekünk az atyaúristen!
2011. március 19. 17:00
hát,nem tudom hogy ebben a feleségkeresősben kik fognak menni,de én nem mennék az egyszer biztos...
2011. március 20. 00:16
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Ebből is látszik,hogy egy idióta,show műsor kell neki ahhoz,hogy nőt találjon magának,vicc az egész ember, na meg az RTL is ennyit ér.Egy értelmes műsort nem tudnak betenni.Gázos nagyon.
2011. március 20. 08:58
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
háhh..már annyira várom xd
egyébként nem azért van, mert nem talál magának senkit, hanem mert hozza a nézettséget, arra pedig továbbra is szükség van!
egyébként nem azért van, mert nem talál magának senkit, hanem mert hozza a nézettséget, arra pedig továbbra is szükség van!
2011. március 20. 10:48
Claudiia erről Alekosz még nem tud.Olivér szervezésével készül ez a műsor.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: