Rebecca Black az internet új „sztárja”
2011. március 18. 20:19
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
nem a legjobb de ink ő mint Justin (y)
2011. március 18. 20:20
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
vicces h Justin hangját meg férfiasnak tartják XD
2011. március 18. 20:21
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Hát ez szörnyű.... :S Nem tudok többet mondani......
2011. március 18. 20:23
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
nincs semmi hangja és ami van az is tiszta gépies.. bár mondjuk a klip nem olyan rossz, ahhoz képest hogy házi készítésű. tényleg nem a legrosszabb énekesnő, mert vannak nála sokkal rosszabbak is, de ezen a "jó" hangon még "kicsit" dolgozni kéne.. =/
2011. március 18. 20:47
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Huhh!!!OMG!!!!Ez egyszerűen szörnyű h mit nyávog ez a csaj!!!!! Kom nekem jobb hangom van!!!!! Ezt a traumár nehéz lesz feldolgoznom!!!!Lehet h pszichológushoz mek!!!!OMG!!!
2011. március 18. 20:56
elég gáz hogy igy vall szerelmet JUstinnak sztem JUstin rohanna elöle ha meghalanná xDDDDDD
2011. március 18. 21:13
|
|
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline
|
szörnyen béna... és justin lázban ég!! phúújjj!!
2011. március 18. 21:37
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
hát nekem annyira nem jön be
2011. március 18. 21:50
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
hát ő így megint micsoda? áh...mindenkiből sztárt csinálnak...
2011. március 18. 22:17
|
|
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline
|
Nagyon sajnálom, de ez borzalmas. Lehet, hogy rosszul esik neki, de ez az igazság... Akinek ennyire nincs hangja, ne akarjon már énekes lenni. Esetleg maradhatna az otthoni éneklésnél, az mindenkinek jobb lenne.
2011. március 18. 22:24
LOL, a napokat azért tudja. "yesterday was thursday, tomorrow is saturday, and sunday comes afterward" Na takarodj. Buksi! Nem megmondtam, ne vonyíts! Annyira nevetséges, esküszöm. Kínukban nem tudnak mást kitalálni, mint hogy a napokról énekeljenek? Mondjuk ez a kiscsaj akkor sem tűnne intelligensebbnek, ha az üvegházhatásról tartana székfoglalót... És tizenhárom éves? Én nem engedhetem meg magamnak ezt a "partyzást" holott cseppet idősebb vagyok... hova jutott a világ? Akárhányszor feljutok erre az oldalra, elszörnyedek, hogy az hírérték, hogy dázstin bíbör bajuszt akar. (Mondjuk az valóban egy humoros cikk volt). KÖNYÖRGÖM! NYÍLJON MÁR KI A SZEMETEK! Legalább Magyarországon ne ezt a szemetet kelljen fogyasztani, mikor annyi tehetséges énekes, színész van! Miért a tehetségtelenek, a buta emberek a világsztárok, akinek még le sem esett a tojáshéj a fenekükről? Én már a legtöbb cikkre nem is kattintok rá, mert FÉLEK a tartalmuktól. Nem vagyok cukorból (haha, itt beszélek a nicknevemmel..) de sírógörcs tör rám, ha arraa gondolok, hogy pl. ez a csaj ugyan azon a helyen, a "sztárok" között szerepel, mint mondjuk Meryl Streep! Hát ezt zabálja a korosztályom? Egy vernyákoló hang, dizni csenel, YouTube videó, és ennyi, már is te vagy az új világsztár? Annyira elszomorító, és a tehetetlen düh kikészít, hogy még nem is tudom őket rávezetni, hogy amit ők igényelnek, az egy hulladék! Á, nem is folytatom, csak felmegy bennem a pumpa...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: