Rebecca Black az internet új „sztárja”
2011. március 24. 18:36
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
uhh...ez de gáz :S talán (mondom talán) ha nem énekelne, akkor nem lenne olyan rossz...meg nem látnám hozzá a klipet, na akkor... (oké, leginkább a szöveggel van bajom, ennél én jobb szöveget írok :S)
2011. március 28. 15:44
Juuuuj basszus...komolyan honnan szedték elő ezt a csajt?
Nagyon orrhangja van
(Y)
Ennél azért még egy elsős is jobbat ír...(Y)
De ahogy már @Boroo említette legalábba kisgyerekek könnyebben megtanulják a napok nevét...[:
Ennél azért még egy elsős is jobbat ír...(Y)
De ahogy már @Boroo említette legalábba kisgyerekek könnyebben megtanulják a napok nevét...[:
2011. március 28. 16:45
Egy tehetésgtelen...Esik kel a szinpadon,nem szimpatikus,a szöveg gyér,a hagjáról ne is beszéljünk.Nekem borzalmas hangom van,de így énis tudok énekelni. Ő biztos nem lesz az új Justin Bieber...kérlek,ez a csaj maga a ciki.xD
2011. március 28. 17:18
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
ez gááz X"D annyira láccik h a annya lefizette a xD omg nemtom! mindenkit xDD és ezt merik justinhoz hasonlítani? uramisten! ehhez képest a kornyikáló öreganyám tehetséges xDD
2011. március 29. 14:40
|
Loxieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 148236 offline
|
Sharpie: tök egyetértek. és amikor ezt a linket megláttam, rögtön rákerestem rebecca blackre a google-ban.. 10 percbe telt, mire megtaláltam.. nem túl híres.. =// XD és olyan mano hangja van... Mééégháááálóók XDXXDXDDDD
2011. március 29. 14:42
|
Loxieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 148236 offline
|
* ja és nem tud színészkedni!!! csak azt a hüje mosolyát látom az egész klipben, meg hogy görbe a testtartása... XXDDDDD LLOSER. -.-"
frááiijjjdééééiijjj XDXD ORRHANG BESZARÁS!!!!!!! XXDDDDDD
frááiijjjdééééiijjj XDXD ORRHANG BESZARÁS!!!!!!! XXDDDDDD
2011. március 29. 17:28
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Az a legszarabb hogy nem is hallatszódik az eredeti hangja tiszta autotune az egész xDD Már a youtubeon ennek a videónak 60 millió (!) a nézettsége. -.- pedig ennél szarabbat még nemhallottam
Hát Justin nála 100x jobb és tehetségesebb
2011. március 30. 14:33
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Na,ez a csaj se normális...Egy újabb olyan lány, aki a Bieber-feverjével akar reflektorfénybe kerülni,ne is csodálkozzon,ha milliók röhögési és cybercélpontjává vált
Különben én már kinézetről gyűlölöm, tiszta jasmine Villegas,csak ez a Rebecca nevezetű kiscsaj rondább,és nuku a tehetsége. Justinnal regyütt őt is lelőhetné valamelyik "fanatikus2
És minek neki új dal,ha mindenki utálja?
2011. március 30. 14:37
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez a dal pedig teljesen átalakított.. Nézzük meg Rebecca egyik kommentjét:„Amikor megláttam az első utálatos hozzászólást, elsírtam magam... Nem gondolom úgy, hogy én lennék a legrosszabb énekes a világon, de a legjobb sem vagyok.” Hát persze,hogy nem ő a legrosszabb, mert nem is énekes egy 13 éves,ronda,hangtalan kislány
2011. március 30. 16:42
húú, az a kép... szerintem az eleje a legrosszabb, amikor felgyorsítják a hangját... egyébként szerintem -ha nem is sok, de- van hangja, de ebben a számban nem mutatkozik meg...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: