Az x faktorosok közül kinek az albumát vennéd/vetted meg?
2011. március 18. 13:28
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hát az a műsorban elhangzott dalok album egyikőjüktől sem kellene, az az igazság. De amúgy erősen elgondolkoznék azt hiszem Nikolas albumán, ha majd egyszer megjelenik...
Mondanám Wolf Katit is, de ez a stílus (WAOMD) nem jön be és ha az egész CD-je ilyen lesz...
Mondanám Wolf Katit is, de ez a stílus (WAOMD) nem jön be és ha az egész CD-je ilyen lesz...
2011. március 18. 13:48
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Ha Nikolas a stílusommal egyező albumot fog majd kiadni akkor azt majd 100% megveszem.Vecáét...Talán.Kati stílusa nem olyan bejövős, de gondolom nem a 18 éveseknek készült az album, de mivel nagyon tehetségesnek tartom, majd talán megveszem
2011. március 19. 14:44
Janicsák Vecáét,Wolf Katiét,Vastag Csabáét,Vastag Tamásét és Takács Nikolasét
2011. március 21. 12:05
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Domokos Fanni
De még meghallgatom Shodeinde Dorkát és Király L. Norbit is
De még meghallgatom Shodeinde Dorkát és Király L. Norbit is
2011. március 23. 17:31
|
|
Helena-Blondevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 1 Azonosító: 127850 offline
|
Nikolas ez nem kérdés xd
2011. március 24. 19:47
Egyiket se. Letöltöttem Nikolasét, és nagyon jó, de nem nagyon hallgattam, ezért letöröltem. Inkább a saját albumát várom.
2011. március 24. 19:49
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.18. 13:28)
Hát az a műsorban elhangzott dalok album egyikőjüktől sem kellene, az az igazság. De amúgy erősen elgondolkoznék azt hiszem Nikolas albumán, ha majd egyszer megjelenik...
Szerintem nagyon szép szám, imádom, és nem értem, mi bajod ezzel a stílussal. Egyszerű popzene.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: