Lindsay Lohan 10x
2004. december 10. 21:43
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
Asszem ez a leggyilkosabb postod a mostaniak közül.
Bytheway: nem kéne egy Lindsay megatopicot csinálni? Ha már úgyis napi 50 képet kapunk (Isten tartsa meg ezt a szokásod
)
Köszi!
Bytheway: nem kéne egy Lindsay megatopicot csinálni? Ha már úgyis napi 50 képet kapunk (Isten tartsa meg ezt a szokásod
Köszi!
2004. december 10. 21:49
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
gondoltam rá, de minek, ha túl tele egy téma képekkel lassan jön be, és ugye a modemesekkel nem kellene kiszúrni.
és így legalább pikk pakk kibukik, ha egy sorozat nem jön be mert szépen elenyészik.
Ráadásul kellene egy candid LLM topic megy egy photosoot meg egy scan szal szerintem nem érdemes összevonni őket.
és így legalább pikk pakk kibukik, ha egy sorozat nem jön be mert szépen elenyészik.
Ráadásul kellene egy candid LLM topic megy egy photosoot meg egy scan szal szerintem nem érdemes összevonni őket.
2004. december 10. 22:04
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
Idézet(ViC @ 2004, December 10. - 21:49)
gondoltam rá, de minek, ha túl tele egy téma képekkel lassan jön be, és ugye a modemesekkel nem kellene kiszúrni.
[right][/right]
[right][/right]
Oké, csak egy 5let volt. Viszont szvsz modemmel nekiugrani egy hq fórumnak azért merész, én sacc/kb 1 giga képet töltöttem már innen.
OFFot befejeztem bocsi.
2004. december 10. 22:07
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Én néha napközben felnézek, mert a cégnél nix net (vagyis van de agyonkorlátozott) és mivel alközponton keresztül jövök, a max az 28 800. de így is élvezhető, hála a thumboknak.
Nemrég jártam egy fórumon ahova a birkák simán belinkelik a HQ-kat. na azt várd ki
Szóltam hogy tán nem igazi ez úgy erre bedurcásodott a csóka.
Nemrég jártam egy fórumon ahova a birkák simán belinkelik a HQ-kat. na azt várd ki
2004. december 11. 01:04
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(ViC @ 2004, December 10. - 22:07)
[right][/right]
[right][/right]
lol
Egyébként én még ezeknek a thumboknak a méretét is sokallom!
Ilyen gizmóféle hiperpostoknál van hogy 3megányi thumb is lejön egy oldallal...
Asszem nyitok erről egy topikot, ki hogy vélekedik...
2004. december 11. 02:54
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Nos, mivel megint nincs pofám végigköszönni az összes topikot, itt szeretnék egy összesített nagy keziccsókolomot mondani minden Lindsay Lohan-es képért. Az ég áldjon meg mindenkit, aki valaha is képet tett/tesz/tenni fog fel róla. A nap ragyogja be az életeteket.
És külön köszönet, hogy nem kellett egyenként leszenvedni őket, hanem mehettek a flesbe
És külön köszönet, hogy nem kellett egyenként leszenvedni őket, hanem mehettek a flesbe
2004. december 11. 14:01
|
|
ViCCAP-tain |
|
Idézet(Freeze @ 2004, December 11. - 01:04)
lol

[right][/right]
[right][/right]
ááá szerintem nyiss egy szavazást, hogy nyiss e róla témát
Nagyok? nemár. de ha gondolod visszavehetek belőlük, de akkor meg nem lesz egységes, mert a régi marad nagy.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: