Mikor Demivel szakított akkor is azt mondták h békében váltak el..aztán mi lett.
Én nem bírom Ashley-t, de az biztos h jobbat érdemel mint Joe.
Szerintem nem kéne h megint együtt legyenek Demivel, mert ami nem megy azt nem kell erőltetni.xD
Ashley Greene és Joe Jonas szakítottak
2011. március 17. 17:38
2011. március 17. 17:51
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
2011. március 17. 17:51
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Ez tényleg igaz? Ez meglepő. Bevallom, én sem szerettem őket együtt, de az, hogy más örül annak, hogy egy szerelmespár elválik, az egy kicsit fura...
1 felhasználónak tetszik:
Nikaaa
2011. március 17. 17:54
Ezen nem lepődtem meg, már az elején tudtam, hogy nem lesz egy hosszútávú kapcsolat.
2011. március 17. 18:09
Demi is jól volt, és láss csodát szanatóriumba került! Bár énnem nagyon sajnájlom Ashleyt, mert utálom, bocsi fanok
! Amúgy az ő döntésók nincs már ezen mit depisnek lenni (ha Ashley az lenne) !
2011. március 17. 18:12
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
fene...én is erről az "eseményről" írtam cikket áá 
gondoltam h szakítanak nem passzoltak egymáshoz
gondoltam h szakítanak nem passzoltak egymáshoz
2011. március 17. 18:16
|
|
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline
|
szerintem nem szakítottak,én azt olvastam,hogy elváltak útjaik,hát persze mert Ashely Kanadában forgat,illetve forgatott a Japán dolog miatt,és Joe ott maradt Los Angelesben,ezért nem szakítottak,csak úgymond elváltak egy kis időre...ez is lehet igaz,nem?Amúúgy meg és ha nem találnak azért nem lehet rossz hír,mivel boldogok voltak,és senkinek nem kéne a rosszat kívánni...(szerintem)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.