Néhány internetes áruház weboldalán már tudni vélik Thalía új könyvének címét. Az énekesnő azonban még nem hozott nyilvánosságra több információt a könyvvel kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía: „Minden nap egyre erősebb”
2011. március 17. 15:45
2011. március 17. 16:34
Tudom rossz szokás, de én könyvet alapvetően sohasem veszek meg. Az interneten olvasom el őket, valószínűleg ez sem lesz kivétel. Gondolom angolul olvasom ki, a magyar fordítás szerintem jóval később lesz.
2011. március 17. 16:46
Idézet (TheSheryke2008 @ 2011.03.17. 16:34)
Tudom rossz szokás, de én könyvet alapvetően sohasem veszek meg. Az interneten olvasom el őket, valószínűleg ez sem lesz kivétel. Gondolom angolul olvasom ki, a magyar fordítás szerintem jóval később lesz.
Magyar fordításra ne várj, mert nem fog magyarul megjelenni, jogvédett anyagokat pedig az internetre sem tesznek fel (legfeljebb csak rajongói fórumokra, de nem hinném, hogy lenne olyan elvetemült, aki mind a 300 oldalt beszkenneli).
2011. március 17. 17:05
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Nem vagyok a könyvek rajongója, de az ilyen és ehhez hasonló könyvek érdekelnek.
Annyira szeretem benned El Mexicano, hogy tőled nem ezekről a felkapott amerikai hírességekről olvashatunk.
Annyira szeretem benned El Mexicano, hogy tőled nem ezekről a felkapott amerikai hírességekről olvashatunk.
2011. március 17. 17:24
Idézet (rideawhitehorse @ 2011.03.17. 17:05)
Nem vagyok a könyvek rajongója, de az ilyen és ehhez hasonló könyvek érdekelnek.
Hát én róluk nem is tudnék mit írni, mivel nem ismerem a munkásságukat. Igazából őket sem, csak innen a Starityról.
Idézet (Thalybaba @ 2011.03.17. 17:12)
Ennél szebb címet nem is választhatott volna :-) Köszönjük a cikket mi amigo! Már nagyon várom 
Ezek szerint végre sikerült belépned.
2011. március 17. 17:46
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Amúgy a címe nekem is nagyon tetszik.
2011. március 17. 20:16
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
Én is nagyon várom már a könyvet, és annak külön örülök, hogy angol nyelven is meg fog jelenni!
Biztos vagyok benne, hogy 1 nap alatt elolvasom majd, annyira kiváncsi vagyok már rá! 
Akinek nincs meg az előző 2 könyve, csak ajánlani tudom (főleg a Bellezát), mert fantasztikus!!
Internetről meg lehet rendelni, mert nálunk sajnos nem adták ki őket...
Akinek nincs meg az előző 2 könyve, csak ajánlani tudom (főleg a Bellezát), mert fantasztikus!!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. március 17. 20:18
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Újabb motiváció, hogy miért kell gyorsan megtanulnom angolul...
2011. március 17. 20:54
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.03.17. 20:18)
Újabb motiváció, hogy miért kell gyorsan megtanulnom angolul... 
Akkor már miért nem spanyolul tanulsz meg? Az lesz az eredeti.
2011. március 17. 21:30
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
ez a nő egy igazi díva
2011. március 18. 08:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.03.17. 20:54)
Akkor már miért nem spanyolul tanulsz meg? Az lesz az eredeti. 
Szívem szerint a spanyollal kezdeném, csak az a baj, hogy az egyetemre, ahová jelentkeztem, kell még egy középfokú nyelvvizsga, és ha felvesznek, akkor adott nyelven kell szakirodalmat olvasnom. És mivel tudtommal a szociológia egyik igazi szülőatyja sem volt spanyol anyanyelvű...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.