Ke$ha csak a klipekben néz ki jól
2011. április 02. 20:10
|
|
BertOliviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.16. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 143443 offline
|
hol talált ilyen rémséges fürdőruhát? OMG
2011. április 03. 13:45
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Nem is tudtam,hogy még léteznek ilyen ódivatú és szörnyű "ruhadarabok".
Az számomra már egy ideje nyilvánvalóvá vált,hogy egy "kis rásegítéssel" néz ki jól...na de ezek után rájöttem,hogy nem is olyan kicsi az a "rásegítés".
Az számomra már egy ideje nyilvánvalóvá vált,hogy egy "kis rásegítéssel" néz ki jól...na de ezek után rájöttem,hogy nem is olyan kicsi az a "rásegítés".
2011. április 07. 16:56
Ez csak szerkesztett! pff... Nagyon látszik! Már eleve a feje se kövér pedig aki kövér,annak a feje is kövér! És amúgy ez csak egy nagy kamu! Hülyeség! És ezt nem csak azért mondom mert szeretem Kesha-t, hanem azért is mert nagyon látszik hogy valaki hüly megszerkesztette! Biztosan azért mert utálja! De viszont az oldit imádom! csak így tovább!
2011. április 08. 21:35
|
|
kingcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 129794 offline
|
esküszöm a tiktokba jo csja volt, a blablabla..nemiskérdés. love is my drug.szintugy... és azt nyilatkozta számára nem a pénz a dolgoság, és nem fogja szorni..... akk mitől hízott el?.. : |||||
2011. április 16. 19:05
Őmm..engem nem érdekel hogy hogyan néz ki a "valóságban" nekem a hangja nagyon tetszik szóval nekem csak ez számít..
2011. április 18. 11:58
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
háát ez durva
2011. április 21. 23:02
|
|
beautiful butterflyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 102 Csatolások: 5 Azonosító: 149760 offline
|
Hát nem gondoltam volna.De Szerintem attól még , hogy duci szép.Csak ez a fürdőruha nem szép.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: