Starity

Kedvenc PC játékaid?

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 06. 21:33 #101
Vivyy22
Vivyy22
~کŧụьь๑гŋ~

Státusz~ Carry on my wayward son... ~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2028
Csatolások: 143
Azonosító: 169884
Sims Forever! wub.gif
Horsez - Isteni játék wub.gif
2012. június 07. 13:10 #102
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Technomage heart.gif
Harry Potter 1-2-3 és 6
Shrek
Hidden Object Game-ek
2012. június 15. 20:18 #103
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Beyond Oasis / The Story of Thor
[bár ez nem PC]

http://www.hardcoregaming101.net/oasis/oasis.htm

2012. június 19. 19:40 #104
- törölt felhasználó -    
Max Payne 3 iszonyat jó ez a játék az első részt nem tudja megismételni hangulatban mert hát azt nem is lehet! de mindenképp méltó darabja a Max Payne franchisenak! meghajolo.gif
http://www3.pcmag.com/media/images/270019-max-payne-3-poster.jpg
2 felhasználónak tetszik: Xabi, Peszti
2012. június 19. 21:07 #105
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.19. 19:40)
Max Payne 3 iszonyat jó ez a játék az első részt nem tudja megismételni hangulatban mert hát azt nem is lehet! de mindenképp méltó darabja a Max Payne franchisenak! meghajolo.gif 

Úúúúh, de kipróbálnám cool.gif Néztem gameplay videókat. A grafikája ennek is 10/10-es, csak sajnos a gépigény kiba.zott nagy grrr.gif
2012. június 19. 21:23 #106
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Sims 3, GTA, Call of Duty 4: Modern Warfare. Utóbbira annyira rá voltam kattanva, hogy le kellett törölnöm a gépről érettségi idején, mert elvonta a figyelmemet biggrin.gif A baj az, hogy alapból a gépen volt, úgyhogy valószínűleg örökre búcsút mondtam neki ezzel. cray.gif
2012. június 19. 21:32 #107
- törölt felhasználó -    
Az örök kedvencek: The Sims 3, Pokoli szomszédok, GTA cool.gif
2012. június 19. 22:15 #108
- törölt felhasználó -    
Idézet (Appalache @ 2012.06.19. 21:23)
Sims 3, GTA, Call of Duty 4: Modern Warfare. Utóbbira annyira rá voltam kattanva, hogy le kellett törölnöm a gépről érettségi idején, mert elvonta a figyelmemet biggrin.gif A baj az, hogy alapból a gépen volt, úgyhogy valószínűleg örökre búcsút mondtam neki ezzel.  cray.gif

Torrent...! biggrin.gif
2012. június 25. 11:45 #109
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.19. 19:40)

Én most kezdtem újra az elsőt és olyan béna vagyok tejóég blink.gif Fogalmam sincs, hogy vittem végig anno biggrin.gif
Egyébként tényleg nagyon klassz játék, kevés hozzá hasonlót találtam (a hangulatát pedig még egyik sem tudta visszaadni).
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. június 25. 12:09 #110
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

A két jelenlegi szerelmem:

The Longest Journey + Dreamfall: The Longest Journey
Úristen, teljesen berántott ez a két game. Imádom! Nincs benne vérengzés, mutáns ufúk halomragyilkolása...stb., elvégre point&click stílusú kalandjátékok, de története, a szereplők egész egyszerűen csodás. Olyan, mint valami interaktív mozi biggrin.gif Gyönyörű világ.
Ráadásul az írója/készítője Ragnar Tornquist (aki egy zseni és pont) most készített egy MMO-t The Secret World néven és annnyira szeretném hogy azt el sem tudom mondani. De sajnos a jelenlegi vacak videókártyám miatt már a Dreamfall-al sem tudok játszani, szóval ez is a jövő zenéje sad.gif

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/01/Dreamfall_cover.jpg
2012. június 25. 15:52 #111
- törölt felhasználó -    
Idézet (Peszti @ 2012.06.25. 11:45)
Én most kezdtem újra az elsőt és olyan béna vagyok tejóég blink.gif  Fogalmam sincs, hogy vittem végig anno biggrin.gif 
Egyébként tényleg nagyon klassz játék, kevés hozzá hasonlót találtam (a hangulatát pedig még egyik sem tudta visszaadni).

nekem az első része a kedvencem! biggrin.gif az a játék az egyik legjobb amivel játszottam! meghajolo.gifa második része sem rossz bár koránt sem olyan erőteljes mint az első része viszont hogy Mona Sax-ot is lehet benne irányítani az jó ötlet volt! meghajolo.gif de az első az iszonyat jó játék! meghajolo.gif azok a képregényszerű átmenetek a pályák között ahhh azok a legjobbak! meghajolo.gif igazából ez az egyetlen dolog ami nem tetszik a harmadik részben hogy ezt a képregényszerű megvalósítást a chapterek között videóval váltották fel amitől olyan az egész mint egy film!szerintem ez nem volt jó döntés! rolleyes.gif mivel szinte a játékban több a videó mint a játék! rolleyes.gif de ettől függetlenül én élveztem a harmadik részt remek a történet és háá Max jobb formában van mint valaha! biggrin.gif
igen az első rész nem könnyű játék de bele lehet rázódni újra! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Peszti
2012. június 25. 16:37 #112
- törölt felhasználó -    
jahh egyébként a Max Payne 3 is piszok nehéz game! blink.gif
az első 4-5 pálya még úgy ahogy elmegy nahhh de aztán minden reflexre szükség van az ellenfél kikészítéséhez! w00t.gif
gyakorlatilag a vége felé szinte csak automata gépfegyverekkel tüzelnek Max-re és 2 másodperc alatt már életveszélyes álapotba kerülünk ha pedig fejbe lőnek annyi rögtön! medkit-el pedig elég ritkán lát el a játék! és a mentést pedig checkpoint-ok váltották fel ami szintén eléggé megnehezíti a játékos életét!
de mind ezektől eltekintve baromi jó játék! meghajolo.gif thumbsup.gif biggrin.gif
2012. június 25. 17:52 #113
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

Idézet (gonzales7 @ 2012.06.25. 16:37)
jahh egyébként a Max Payne 3 is piszok nehéz game! blink.gif 
az első 4-5 pálya még úgy ahogy elmegy nahhh de aztán minden reflexre szükség van az ellenfél kikészítéséhez! w00t.gif 
gyakorlatilag a vége felé szinte csak automata gépfegyverekkel tüzelnek Max-re és 2 másodperc alatt már életveszélyes álapotba kerülünk ha pedig fejbe lőnek annyi rögtön! medkit-el pedig elég ritkán lát el a játék! és a mentést pedig checkpoint-ok váltották fel ami szintén eléggé megnehezíti a játékos életét!
de mind ezektől eltekintve baromi jó játék! meghajolo.gif  thumbsup.gif  biggrin.gif

Hah... akkor talán jobb is, hogy kevés a gépem hozzá biggrin.gif
Valamiért most az elsőben Max és én mágnesként vonzzuk a shotgun-al abszolvált headshotokat, és ez baromi idegesítő. A leírásod alapján, mire befejezném a hármat kész idegroncs lennék blush.gif biggrin.gif
Az meg, hogy kivették belőle a képregényes részeket már most elvette tőle a kedvem...
2012. június 25. 21:35 #114
- törölt felhasználó -    
Idézet (Peszti @ 2012.06.25. 17:52)
Hah... akkor talán jobb is, hogy kevés a gépem hozzá biggrin.gif 
Valamiért most az elsőben Max és én mágnesként vonzzuk a shotgun-al abszolvált headshotokat, és ez baromi idegesítő. A leírásod alapján, mire befejezném a hármat kész idegroncs lennék blush.gif  biggrin.gif 
Az meg, hogy kivették belőle a képregényes részeket már most elvette tőle a kedvem...

ehhjj ehhj egy játékon nem szabad idegeskedni! biggrin.gif

igen sajnos egy Rockstar Game esetében elengedhetetlen egy szívós kis pc "vas" hogy zökkenő mentesen fusson a játék! smileeee.gif
én az elmúlt pár évben elég sok pénzt beleöltem a gépembe így futnia kell nincs mese! biggrin.gif
igen vannak részek az elsőben ahol alaposan megizzasztják a játékost! biggrin.gif
a háromban mondom ez még durvább! legalábbis én nehéznek találtam elég sok helyen. smileeee.gif

de azért hidd el megéri játszani vele! wink.gif
íme:
2012. június 25. 22:08 #115
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

Idézet (gonzales7 @ 2012.06.25. 21:35)
ehhjj ehhj egy játékon nem szabad idegeskedni! biggrin.gif 
igen sajnos egy Rockstar Game esetében elengedhetetlen egy szívós kis pc "vas" hogy zökkenő mentesen fusson a játék! smileeee.gif 
én az elmúlt pár évben elég sok pénzt beleöltem a gépembe így futnia kell nincs mese! biggrin.gif 
igen vannak részek az elsőben ahol alaposan megizzasztják a játékost! biggrin.gif 
a háromban mondom ez még durvább! legalábbis én nehéznek találtam elég sok helyen. smileeee.gif
de azért hidd el megéri játszani vele! wink.gif

Hűha, Max baby egy kissé megöregedett. Valamiért John McClane jut róla eszembe a Die Hard-ből... nem is értem... biggrin.gif
És komolyan Dél-Amerikában játszódik? blink.gif És az örökös éjszaka? A hóviharok? Lepukkant motelek? Na jó, nem ítélek első látásra, remélhetőleg hamarosan lesz végre egy tökös videokártyám, és akkor minimum úgyis kipróbálom. Az új Tomb Raidereket is mindenki halomra fikázta körülöttem, én is húztam a számat és a végén tökre bejött (btw, annak a rebootjára is irtó kíváncsi vagyok biggrin.gif )
2012. június 25. 22:20 #116
- törölt felhasználó -    
Már régen játszottam, de mostanában megjött a kedvem biggrin.gif

az assasins creed brotherhood-ot nemrég játszottam ki, nagyon tetszett, a történet kiváló, a grafika szép.
CoD 6,8 kedvenc mindegyik, bár nem mutatnak sok újat az új cod részek.
és most szedem a fifa12-t. remélem jó lesz

http://keptarhely.eu/thumbs/2012/02/15/v00/20120215v00asqvrq.jpg
2012. június 25. 22:39 #117
- törölt felhasználó -    
Idézet (Peszti @ 2012.06.25. 22:08)
Hűha, Max baby egy kissé megöregedett. Valamiért John McClane jut róla eszembe a Die Hard-ből... nem is értem... biggrin.gif 
És komolyan Dél-Amerikában játszódik? blink.gif  És az örökös éjszaka? A hóviharok? Lepukkant motelek? Na jó, nem ítélek első látásra, remélhetőleg hamarosan lesz végre egy tökös videokártyám, és akkor minimum úgyis kipróbálom. Az új Tomb Raidereket is mindenki halomra fikázta körülöttem, én is húztam a számat és a végén tökre bejött (btw, annak a rebootjára is irtó kíváncsi vagyok biggrin.gif )

áááá Max Payne-ek a félfogára sem lenne elég John McClane! biggrin.gif de értem hogy mire gondolsz! biggrin.gif
háááá igen Max élete egy teljesen új irányt vesz!nekem bevallom tetszett ez az "alvilágos lecsúszott ex zsaru szerep" dolog!pardon.gif
de amúgy amikor játszol az annyira át jön Max viselkedésén keresztül hogy mennyire idegen tőle ez az egész világ amibe belecsöppen! a techno partyk a rengeteg nő befolyásos emberek és sok sok pénz pénz pénz... nagyon jól meg van csinálva! biggrin.gif és teljesen idegenkedik az egésztől de sok választása nincs! biggrin.gif

amúgy az új Tomb Raider trailere is eléggé a falhoz vágott szerintem nagyon jó lesz! meghajolo.gif
2012. június 26. 00:01 #118
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

Idézet (gonzales7 @ 2012.06.25. 22:39)

amúgy az új Tomb Raider trailere is eléggé a falhoz vágott szerintem nagyon jó lesz! meghajolo.gif 

Hallod, el sem tudom mondani mennyire szurkolok ennek a játéknak hogy állat legyen. Odavagyok a TR-ért. Persze az eredeti, régi játékokat semmi sem überelheti, de ez most nagyon nagyon reménykeltőnek tűnik. Nagyon jókat ígérnek, azt sem bánom, hogy késni fog, legalább rendesen megcsinálják nem úgy mint anno az AOD-t ami szerintem egy katasztrófa volt, nem csoda, hogy nem folytatták 110.gif
Amúgy már vannak gameplay trailerek is, azokat láttad? Érdemes rákeresni youtube-on wink.gif
2012. június 26. 07:51 #119
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
PC.. Nagyon nem szeretem a PC játékokat inkább netezésre használom meg film nézésre, de van egy amit csak ezen jó, a Sims 3 smileeee.gif
Régen volt Tomb Raider is de az nem olyan jó.. Inkább Xbox 360-on jó a Tomb raider, meg pl. D.O.A., vagy ilyen katonás.. smileeee.gif de ez saját vélemény..
2012. június 26. 10:20 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (Peszti @ 2012.06.26. 00:01)
Hallod, el sem tudom mondani mennyire szurkolok ennek a játéknak hogy állat legyen. Odavagyok a TR-ért. Persze az eredeti, régi játékokat semmi sem überelheti, de ez most nagyon nagyon reménykeltőnek tűnik. Nagyon jókat ígérnek, azt sem bánom, hogy késni fog, legalább rendesen megcsinálják nem úgy mint anno az AOD-t ami szerintem egy katasztrófa volt, nem csoda, hogy nem folytatták 110.gif 
Amúgy már vannak gameplay trailerek is, azokat láttad? Érdemes rákeresni youtube-on wink.gif

jaja néztem egy pár gameplay-t nagyon ígéretesnek tűnik! meghajolo.gif grafika itt is nagyon el van találva!
régen játszottam egy pár Tomb Raider-es játékkal annyira nem voltam oda érte de ezt az újat fogom tolni az biztos! smileeee.gif
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!