Horsez - Isteni játék
Kedvenc PC játékaid?
2012. június 15. 20:18
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
2012. június 19. 21:07
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.19. 19:40)
Max Payne 3 iszonyat jó ez a játék az első részt nem tudja megismételni hangulatban mert hát azt nem is lehet! de mindenképp méltó darabja a Max Payne franchisenak!
Úúúúh, de kipróbálnám
2012. június 19. 21:23
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Sims 3, GTA, Call of Duty 4: Modern Warfare. Utóbbira annyira rá voltam kattanva, hogy le kellett törölnöm a gépről érettségi idején, mert elvonta a figyelmemet
A baj az, hogy alapból a gépen volt, úgyhogy valószínűleg örökre búcsút mondtam neki ezzel.
2012. június 19. 21:32
Az örök kedvencek: The Sims 3, Pokoli szomszédok, GTA
2012. június 19. 22:15
Idézet (Appalache @ 2012.06.19. 21:23)
Sims 3, GTA, Call of Duty 4: Modern Warfare. Utóbbira annyira rá voltam kattanva, hogy le kellett törölnöm a gépről érettségi idején, mert elvonta a figyelmemet
A baj az, hogy alapból a gépen volt, úgyhogy valószínűleg örökre búcsút mondtam neki ezzel. 
Torrent...!
2012. június 25. 11:45
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.19. 19:40)
Max Payne 3 iszonyat jó ez a játék az első részt nem tudja megismételni hangulatban mert hát azt nem is lehet! de mindenképp méltó darabja a Max Payne franchisenak!
Én most kezdtem újra az elsőt és olyan béna vagyok tejóég
Egyébként tényleg nagyon klassz játék, kevés hozzá hasonlót találtam (a hangulatát pedig még egyik sem tudta visszaadni).
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. június 25. 12:09
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
A két jelenlegi szerelmem:
The Longest Journey + Dreamfall: The Longest Journey
Úristen, teljesen berántott ez a két game. Imádom! Nincs benne vérengzés, mutáns ufúk halomragyilkolása...stb., elvégre point&click stílusú kalandjátékok, de története, a szereplők egész egyszerűen csodás. Olyan, mint valami interaktív mozi
Gyönyörű világ.
Ráadásul az írója/készítője Ragnar Tornquist (aki egy zseni és pont) most készített egy MMO-t The Secret World néven és annnyira szeretném hogy azt el sem tudom mondani. De sajnos a jelenlegi vacak videókártyám miatt már a Dreamfall-al sem tudok játszani, szóval ez is a jövő zenéje
The Longest Journey + Dreamfall: The Longest Journey
Úristen, teljesen berántott ez a két game. Imádom! Nincs benne vérengzés, mutáns ufúk halomragyilkolása...stb., elvégre point&click stílusú kalandjátékok, de története, a szereplők egész egyszerűen csodás. Olyan, mint valami interaktív mozi
Ráadásul az írója/készítője Ragnar Tornquist (aki egy zseni és pont) most készített egy MMO-t The Secret World néven és annnyira szeretném hogy azt el sem tudom mondani. De sajnos a jelenlegi vacak videókártyám miatt már a Dreamfall-al sem tudok játszani, szóval ez is a jövő zenéje
2012. június 25. 15:52
Idézet (Peszti @ 2012.06.25. 11:45)
Én most kezdtem újra az elsőt és olyan béna vagyok tejóég
Fogalmam sincs, hogy vittem végig anno
Egyébként tényleg nagyon klassz játék, kevés hozzá hasonlót találtam (a hangulatát pedig még egyik sem tudta visszaadni).
nekem az első része a kedvencem!
igen az első rész nem könnyű játék de bele lehet rázódni újra!
Peszti
2012. június 25. 16:37
jahh egyébként a Max Payne 3 is piszok nehéz game!
az első 4-5 pálya még úgy ahogy elmegy nahhh de aztán minden reflexre szükség van az ellenfél kikészítéséhez!
gyakorlatilag a vége felé szinte csak automata gépfegyverekkel tüzelnek Max-re és 2 másodperc alatt már életveszélyes álapotba kerülünk ha pedig fejbe lőnek annyi rögtön! medkit-el pedig elég ritkán lát el a játék! és a mentést pedig checkpoint-ok váltották fel ami szintén eléggé megnehezíti a játékos életét!
de mind ezektől eltekintve baromi jó játék!
az első 4-5 pálya még úgy ahogy elmegy nahhh de aztán minden reflexre szükség van az ellenfél kikészítéséhez!
gyakorlatilag a vége felé szinte csak automata gépfegyverekkel tüzelnek Max-re és 2 másodperc alatt már életveszélyes álapotba kerülünk ha pedig fejbe lőnek annyi rögtön! medkit-el pedig elég ritkán lát el a játék! és a mentést pedig checkpoint-ok váltották fel ami szintén eléggé megnehezíti a játékos életét!
2012. június 25. 17:52
|
|
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.25. 16:37)
jahh egyébként a Max Payne 3 is piszok nehéz game!

Hah... akkor talán jobb is, hogy kevés a gépem hozzá
Valamiért most az elsőben Max és én mágnesként vonzzuk a shotgun-al abszolvált headshotokat, és ez baromi idegesítő. A leírásod alapján, mire befejezném a hármat kész idegroncs lennék
Az meg, hogy kivették belőle a képregényes részeket már most elvette tőle a kedvem...
gonzales7
2012. június 25. 21:35
Idézet (Peszti @ 2012.06.25. 17:52)
Hah... akkor talán jobb is, hogy kevés a gépem hozzá
Valamiért most az elsőben Max és én mágnesként vonzzuk a shotgun-al abszolvált headshotokat, és ez baromi idegesítő. A leírásod alapján, mire befejezném a hármat kész idegroncs lennék
Az meg, hogy kivették belőle a képregényes részeket már most elvette tőle a kedvem...
ehhjj ehhj egy játékon nem szabad idegeskedni!
igen sajnos egy Rockstar Game esetében elengedhetetlen egy szívós kis pc "vas" hogy zökkenő mentesen fusson a játék!
én az elmúlt pár évben elég sok pénzt beleöltem a gépembe így futnia kell nincs mese!
igen vannak részek az elsőben ahol alaposan megizzasztják a játékost!
a háromban mondom ez még durvább! legalábbis én nehéznek találtam elég sok helyen.
de azért hidd el megéri játszani vele!
íme:
2012. június 25. 22:08
|
|
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.25. 21:35)
ehhjj ehhj egy játékon nem szabad idegeskedni!
igen sajnos egy Rockstar Game esetében elengedhetetlen egy szívós kis pc "vas" hogy zökkenő mentesen fusson a játék!
én az elmúlt pár évben elég sok pénzt beleöltem a gépembe így futnia kell nincs mese!
a háromban mondom ez még durvább! legalábbis én nehéznek találtam elég sok helyen.
Hűha, Max baby egy kissé megöregedett. Valamiért John McClane jut róla eszembe a Die Hard-ből... nem is értem...
És komolyan Dél-Amerikában játszódik?
gonzales7
2012. június 25. 22:20
Már régen játszottam, de mostanában megjött a kedvem
az assasins creed brotherhood-ot nemrég játszottam ki, nagyon tetszett, a történet kiváló, a grafika szép.
CoD 6,8 kedvenc mindegyik, bár nem mutatnak sok újat az új cod részek.
és most szedem a fifa12-t. remélem jó lesz
az assasins creed brotherhood-ot nemrég játszottam ki, nagyon tetszett, a történet kiváló, a grafika szép.
CoD 6,8 kedvenc mindegyik, bár nem mutatnak sok újat az új cod részek.
és most szedem a fifa12-t. remélem jó lesz
2012. június 25. 22:39
Idézet (Peszti @ 2012.06.25. 22:08)
Hűha, Max baby egy kissé megöregedett. Valamiért John McClane jut róla eszembe a Die Hard-ből... nem is értem...
És az örökös éjszaka? A hóviharok? Lepukkant motelek? Na jó, nem ítélek első látásra, remélhetőleg hamarosan lesz végre egy tökös videokártyám, és akkor minimum úgyis kipróbálom. Az új Tomb Raidereket is mindenki halomra fikázta körülöttem, én is húztam a számat és a végén tökre bejött (btw, annak a rebootjára is irtó kíváncsi vagyok
)
áááá Max Payne-ek a félfogára sem lenne elég John McClane!
háááá igen Max élete egy teljesen új irányt vesz!nekem bevallom tetszett ez az "alvilágos lecsúszott ex zsaru szerep" dolog!
de amúgy amikor játszol az annyira át jön Max viselkedésén keresztül hogy mennyire idegen tőle ez az egész világ amibe belecsöppen! a techno partyk a rengeteg nő befolyásos emberek és sok sok pénz pénz pénz... nagyon jól meg van csinálva!
amúgy az új Tomb Raider trailere is eléggé a falhoz vágott szerintem nagyon jó lesz!
Peszti
2012. június 26. 00:01
|
|
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.06.25. 22:39)
amúgy az új Tomb Raider trailere is eléggé a falhoz vágott szerintem nagyon jó lesz!
Hallod, el sem tudom mondani mennyire szurkolok ennek a játéknak hogy állat legyen. Odavagyok a TR-ért. Persze az eredeti, régi játékokat semmi sem überelheti, de ez most nagyon nagyon reménykeltőnek tűnik. Nagyon jókat ígérnek, azt sem bánom, hogy késni fog, legalább rendesen megcsinálják nem úgy mint anno az AOD-t ami szerintem egy katasztrófa volt, nem csoda, hogy nem folytatták
Amúgy már vannak gameplay trailerek is, azokat láttad? Érdemes rákeresni youtube-on
gonzales7
2012. június 26. 07:51
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
PC.. Nagyon nem szeretem a PC játékokat inkább netezésre használom meg film nézésre, de van egy amit csak ezen jó, a Sims 3
Régen volt Tomb Raider is de az nem olyan jó.. Inkább Xbox 360-on jó a Tomb raider, meg pl. D.O.A., vagy ilyen katonás..
de ez saját vélemény..
Régen volt Tomb Raider is de az nem olyan jó.. Inkább Xbox 360-on jó a Tomb raider, meg pl. D.O.A., vagy ilyen katonás..
2012. június 26. 10:20
Idézet (Peszti @ 2012.06.26. 00:01)
Hallod, el sem tudom mondani mennyire szurkolok ennek a játéknak hogy állat legyen. Odavagyok a TR-ért. Persze az eredeti, régi játékokat semmi sem überelheti, de ez most nagyon nagyon reménykeltőnek tűnik. Nagyon jókat ígérnek, azt sem bánom, hogy késni fog, legalább rendesen megcsinálják nem úgy mint anno az AOD-t ami szerintem egy katasztrófa volt, nem csoda, hogy nem folytatták
Amúgy már vannak gameplay trailerek is, azokat láttad? Érdemes rákeresni youtube-on
jaja néztem egy pár gameplay-t nagyon ígéretesnek tűnik!
régen játszottam egy pár Tomb Raider-es játékkal annyira nem voltam oda érte de ezt az újat fogom tolni az biztos!
Peszti
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.