Meddig élnek az emlékeinkben?
2011. június 17. 14:00
Azért még ha én nem is,de a világ mindig emlékezni fog rájuk.
2011. június 30. 14:35
Az igazán nagy sztárok nevét, akik tettek is valamit, biztos, hogy nem felejtik el.
2011. július 10. 20:28
|
|
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline
|
ez egy nagyon gyönyörű,értelmes cikk!
köszönöm..nagyon elgondolgodtató...és én 12 éves vagyok,és mindegyiket ismerem..különösebben Michael Jackson-t!!Ł
ha a többit nem,de őt biztosan meg fogom ismertetni a saját gyerekeimmel,azt szerettem volna mindig,hogy mikor gyerekem lesz,akkor csecsemős kora óta Michael Jackson-on nőjjön fel,és szeresse...ahogy a többi nagy embert is!!
nagyon szeretem mindegyikűjüket,és örökre a szívembe zártam Michael-t!!
nincs olyan nap...nincsen!! amikor nem gondolok rá,vagy nem nézek róla videokat vagy képeket..a Jackson-os könyvet is ma olvastam ki 4×-re...imádom!!erre nincsenek szavak de az biztos hogy a gyerekeim gyerekei is ismerni fogják őt!!!10000000% és ezek enyhe kifejezések!
ŁŁ
I LOVE YOU MIKE!!ŁŁ
I Miss You!.:''(ŁŁŁŁ
köszönöm..nagyon elgondolgodtató...és én 12 éves vagyok,és mindegyiket ismerem..különösebben Michael Jackson-t!!Ł
ha a többit nem,de őt biztosan meg fogom ismertetni a saját gyerekeimmel,azt szerettem volna mindig,hogy mikor gyerekem lesz,akkor csecsemős kora óta Michael Jackson-on nőjjön fel,és szeresse...ahogy a többi nagy embert is!!
nincs olyan nap...nincsen!! amikor nem gondolok rá,vagy nem nézek róla videokat vagy képeket..a Jackson-os könyvet is ma olvastam ki 4×-re...imádom!!erre nincsenek szavak de az biztos hogy a gyerekeim gyerekei is ismerni fogják őt!!!10000000% és ezek enyhe kifejezések!
I LOVE YOU MIKE!!ŁŁ
1 felhasználónak tetszik:
zöldbogár
2011. július 15. 12:41
Michael Jackson mindörökre
2011. július 15. 12:41
Idézet (CB11 @ 2011.07.10. 20:28)
ez egy nagyon gyönyörű,értelmes cikk!
nagyon szeretem mindegyikűjüket,és örökre a szívembe zártam Michael-t!!
nincs olyan nap...nincsen!! amikor nem gondolok rá,vagy nem nézek róla videokat vagy képeket..a Jackson-os könyvet is ma olvastam ki 4×-re...imádom!!erre nincsenek szavak de az biztos hogy a gyerekeim gyerekei is ismerni fogják őt!!!100% és ezek enyhe kifejezések!
ŁŁ
I LOVE YOU MIKE!!ŁŁ
nincs olyan nap...nincsen!! amikor nem gondolok rá,vagy nem nézek róla videokat vagy képeket..a Jackson-os könyvet is ma olvastam ki 4×-re...imádom!!erre nincsenek szavak de az biztos hogy a gyerekeim gyerekei is ismerni fogják őt!!!100% és ezek enyhe kifejezések!
I LOVE YOU MIKE!!ŁŁ
Ilyet én is csináltam XD Harmadjára olvastam ki a róla szóló könyvem, pedig tudom kívülről
2011. július 17. 16:27
Szerintem soha nem szabad elfelejteni őket.
2011. július 17. 16:34
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Michael Jacksont sosem feledem!
nicol bellox
2011. július 17. 16:45
Én sem x) Ó, illetve, Elvist sem.
Elvis jóó. Bár, akkor is Michael lesz számomra a legjobb
2011. szeptember 25. 02:37
|
|
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline
|
én olyan 3 hónappal ezelőttig nem nagyon tudtam hogy ki az a John Lennon de 3 hónapja olvastam a kedvenc könyvembe és azóta tudom hogy ki ő és jobb is így
Soha nem fogom őt elfelejteni (mostmár ) se Michael Jackson-t
2011. szeptember 25. 17:25
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
remélem sokáig jó cikk!
2011. október 17. 18:21
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Ezer köszönet a cikk szerzőjének, nagyon tartalmas és természetesen gyönyörű!
Egyetértek az előttem szólókkal, miszerint nem szabad hagyni, hogy feledésbe merüljenek ezek a "nagy" nevek! Hiszen Ők voltak azok az emberek, akik tényleg sok mindent letettek az asztalra egész életükben. Nagyon szomorúan érintett Heath Ledger és Brittany Murphy halála, de legjobban Michael Jackson halálhíre ütött szíven.
Egyszerűen nem voltam képes elhinni, hogy ez valóban megtörtént. Számmora Ő minden szempontból tökéletes volt/van/lesz; kiváló énekes, táncos, színész és ugyanakkor ember.
Örökkön-örökké szeretni és tisztelni fogom, és természetesen teszek róla, hogy a gyerekeim és az unokáim is megismerjék a nevét, hallgassák a dalait.
R.I.P Michael Jackson!♥
zöldbogár
2011. október 25. 20:20
|
|
Long Fartvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 152383 offline
|
Igen, ez sajna így van és nagyon sajnálatos, de én soha nem vennék fel olyan pólót amin nem tudom kivan, SŐT! Aki pedig John Lennon-t nem ismeri az már nagyon durva o.O Nagyon jó a cikk
Kiegészíteném még azzal, hogy engem az is felháborít, mikor emberek így meg úgy szeretnek pl egy együttest, de ha említenek nekik egy másik, régebbi együttest és azt sem tudják mi az, vagy azt mondják pl: "fúj". Ez akkor a legfelháborítóbb, mikor arra a bandára mondják amelyik ha nincs, akkor az a banda sincs amiért az adott személy rajong...hisz ahhoz hogy valaki elkezdjen zenét írni, ahhoz az is kell, hogy valaki más inspirálja. Nem ártana egy kicsit gondolkodni azoknak az embereknek akik szeretik valaki zenéjét, de arra aki azt a zenészt inspirálta, lesemmizik. -.-" Azért szerintem még ha nem is tetszik a kedvencének példaképe, legalább egy kis tiszteletnek ott kéne lennie -.- vagy legalább is először nem ártana tisztában lenni azzal, melyik banda nincs ha egy másik régebbi sincs, és melyik másik bandának köszönheted részben, hogy élvezheted rajongójának zenéjét. Nagyon jó a cikk, köszönöm ^^ remélem mindenki elgondolkodik egy kicsit aki ezt a cikket olvassa
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.