Köszi a cikket, írhatnál többet is.
Meddig élnek az emlékeinkben?
2011. április 05. 14:21
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Én soha nem feledem el John Lennon-t és Heath Ledgert. Mindketten hatalmas nagy tehetségek voltak. De sajnos ezen a pár neven kívül még számtalan tehetség van, aki már meghalt, pedig nagyon jók és sikeresek voltak.
2011. április 06. 18:50
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Aki őket nem ismeri az szégyellheti magát!!
1 felhasználónak tetszik:
zöldbogár
2011. április 09. 13:57
|
|
cabirúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 85881 offline
|
Nagyon egyetértek! Bizony, nagyon szomorú, hogy hagyják feledésbe merülni a régi nagyságokat - a tizenéveseket (tisztelet a kivételnek) nem igazán hozzák lázba a ma már idős, vagy elhunyt színészek. Most tele vannak az újságok Liz Tylor halálával, de nem nehéz megjósolni, pár hónap alatt őt is "ejtik".
Szerencsére, Audrey, és Monroe nem panaszkodhat - őket viszonylag ismerik még ma is, és időnként jelenik is meg róluk cikk.
A legmosthohábbul az európai színészekkel bánnak - őket azonnal ejtik is a süllyesztőbe, ha már nem aktívak. Meg is lehet nézni az adatlapjukat (ha van egyáltalán), alig van rajongójuk - a kis Myley Cyrusok ,Kiszel Tündék, tini sztárok meg tele vannak imádóval, pedig nem sokat tettek le az asztalra a bájos pofin kívül.
Hol van ma egy Giulietta Masina, Simone Signoret, egy Anna Magnani, Alberto Sordi, Marcello Mastroianni?
Szerencsére, Audrey, és Monroe nem panaszkodhat - őket viszonylag ismerik még ma is, és időnként jelenik is meg róluk cikk.
A legmosthohábbul az európai színészekkel bánnak - őket azonnal ejtik is a süllyesztőbe, ha már nem aktívak. Meg is lehet nézni az adatlapjukat (ha van egyáltalán), alig van rajongójuk - a kis Myley Cyrusok ,Kiszel Tündék, tini sztárok meg tele vannak imádóval, pedig nem sokat tettek le az asztalra a bájos pofin kívül.
Hol van ma egy Giulietta Masina, Simone Signoret, egy Anna Magnani, Alberto Sordi, Marcello Mastroianni?
2011. április 12. 08:31
Ez nagyon szép volt.Én ha szurkolok a Csillag Születik-ben vagy valahol mindig megnézem ki az eredeti előadó.Legtöbbször kiírják,de ha nem én türelmesen kutatok.Marilyn Monroe egyik nagy kedvencem volt.Még mindig szeretem csodálatos nő volt.Engem az szokott zavarni a Peace jelben hogy sajnos már tényleg mindenhol az van!Ez afféle vagánykodás vagy mi lenne?
1 felhasználónak tetszik:
zöldbogár
2011. április 23. 18:56
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
michael jackson nevét még azok is ismerni fogják, akik még meg sem születtek
2011. április 23. 18:58
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
és John Lenonra célzott raspberry mikor a szombat estét mondta (és az american idolra) (szerintem
)
2011. május 02. 01:53
|
|
smaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 361 Csatolások: 8433 Azonosító: 58824 offline
|
janet7 írta:
Hát az elég szomorú, hogy szerinted semmit nem tett le az asztalra...Attól mert fiatalabb volt, még nagyon is sokat letett az asztalra és az egyik legtehetségesebb színésznő volt.
Úgy bizony:
Az ördög számtana, Észvesztõ, Magánürügy és a Szerelem és egyébb katasztrófák, hogy csak néhány ismertebbet említsek.
Hát az elég szomorú, hogy szerinted semmit nem tett le az asztalra...Attól mert fiatalabb volt, még nagyon is sokat letett az asztalra és az egyik legtehetségesebb színésznő volt.
Úgy bizony:
Az ördög számtana, Észvesztõ, Magánürügy és a Szerelem és egyébb katasztrófák, hogy csak néhány ismertebbet említsek.
2011. május 08. 12:35
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Szerintem a mai fiatalok mind ismerik ezeket a neveketes tudjak kik azok
2011. május 09. 12:47
|
|
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline
|
szerintem mindenki tudja hogy kik ők.
Mickhael Jackson híressebb amiután meghalt mint amikor élt.Legalábbis a tinik szemében.
És felőle azok is fognak hallani akik a jöwő generációba fognak élni.
Mickhael Jackson híressebb amiután meghalt mint amikor élt.Legalábbis a tinik szemében.
És felőle azok is fognak hallani akik a jöwő generációba fognak élni.
2011. május 09. 12:49
Idézet (Sanoma @ 2011.05.01. 13:32)
akik nem ismerik ezeket a neveket, azok talán egy idegen bolygóról jöttek. 
az igaz
2011. május 30. 15:30
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
én annyira imádtam Brittany-t
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.