Meddig élnek az emlékeinkben?
2011. március 17. 17:22
|
|
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline
|
Szerintem rájuk örökké emlékezni fognak, hiszen igazi ikonikus arcok. Sőt, szerintem például a halálok is növelheti hírnevüket. Például Marilyn Monroe történetében is tisztázatlan haláleset történt, ezért még különlegesebbé és misztikusabbá teszi a személyt. Sok rocksztárt pedig még ikonikusabban tartanak, ha fiatalon meghal, karrierje csúcsán, mintha szépen kiöregedne és "nyugdíjba vonulna", gondoljunk csak a 27-esekre.
2011. március 17. 17:46
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (nadee @ 2011.03.17. 15:32)
Nem rosszból, de Brittany Murphy mit tett le az asztalra??
Sztem ilyen nevek mellett, mint Jackson és Lennon nem igazán passzol...
Hát az elég szomorú, hogy szerinted semmit nem tett le az asztalra
2011. március 17. 18:28
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Ők, ők na. sztárok a mai napig.!
Ők nagyon nagyon.
Kicsit igaz, ha visszagondol rá az ember, aztán MI fiatalok,, "jujj, h öltöziik, mien ez a klip.. " .. satb ,, de abba több a munka, mint a mai klippekbe, meg minden.
ma már a technia végzi nagyon is a dolgát , de akkor nem volt annyira fejlett.
2011. március 17. 20:02
Nekem hiányzik ebből a listából Aaliyah és Tupac.Igaz ők nem voltak olyan híresek,de szerintem őket is elég sokan gyászolják.Egyébként nagyon jól megfogalmazott cikk és végre egy ÉRTELMES témában.
2011. március 17. 20:50
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.03.17. 20:02)
Nekem hiányzik ebből a listából Aaliyah és Tupac.Igaz ők nem voltak olyan híresek,de szerintem őket is elég sokan gyászolják.Egyébként nagyon jól megfogalmazott cikk és végre egy ÉRTELMES témában. 
Teljesen egyetértek és még Lisa is
2011. március 17. 20:54
Idézet (nadee @ 2011.03.17. 15:32)
Nem rosszból, de Brittany Murphy mit tett le az asztalra??
Szerintem meg igen is passzol. Nem csak tehetséges színésznő de énekesnőnek is remek volt. Sajnos a Szakítópróba vagy a 8 Mérföld filmből ismerik csak, pedig sokkal jobb filmje is voltak, a hangja pedig szebb volt mint a mostani énekeseknek gúnyolt sztároknak együttvéve.
2011. március 17. 20:58
Mindannyian legendák. Tehetségük pedig kiemelkedő. Ha szabad ezt mondani ilyenkor, de nekem a legjobban Heath Ledger személye hiányzik az életemből. Köszi a cikket! Elgondolkodtató.
2011. március 17. 21:34
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.03.17. 17:46)
Hát az elég szomorú, hogy szerinted semmit nem tett le az asztalra
Persze ha csak annyira vagy képben, mint Nagydumás kiscsajok meg Szakítópróba, akkor nem csoda, de ő ezeknél jóval több volt...Nem értelek
Attól mert fiatalabb volt, még nagyon is sokat letett az asztalra és az egyik legtehetségesebb színésznő volt.
Azért azt hozzátenném, hogy én sem sorolnám Lennon, Marilyn Monroe és Audrey Hepburn mellé, de tény, hogy tehetséges volt.
2011. március 18. 18:36
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
A rajongók dolga is, hogy ne felejtkezzünk el róluk.
Ha az unokákat meghallgatjuk és megértjük(elfogadjuk majd az új nézeteiket) akkor ők is figyelni fognak ránk és az emlékeinkre.
29-30.-án a Filmúzeumban leadják az Imagine filmet.
Ha az unokákat meghallgatjuk és megértjük(elfogadjuk majd az új nézeteiket) akkor ők is figyelni fognak ránk és az emlékeinkre.
29-30.-án a Filmúzeumban leadják az Imagine filmet.
2011. március 18. 21:06
|
|
R.A.G.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 104 Csatolások: 1 Azonosító: 129731 offline
|
Okos kérdés!
Természetesen a legnagyobbakra,mint pl Michael Jackson-ra mi mindig emlékezni fogunk.Sosem felejtjük el őket!
Örökké emlékezni fogunk rájuk,mert amit Ők csináltak az örökké a magasban tartja Őket.
Tudnánk,hogy mi az igazi zene,ha nem élt volna Michael Jackson?
Nélküle,és az igazi művészek nélkül sokkal szegényebb lenne most a világ.
Nekünk azt kell tennünk,hogy megismertetjük a gyermekeinkkel ezeket a csodálatos művészeket és azt,amit Ők képviseltek!
Természetesen a legnagyobbakra,mint pl Michael Jackson-ra mi mindig emlékezni fogunk.Sosem felejtjük el őket!
Örökké emlékezni fogunk rájuk,mert amit Ők csináltak az örökké a magasban tartja Őket.
Tudnánk,hogy mi az igazi zene,ha nem élt volna Michael Jackson?
Nélküle,és az igazi művészek nélkül sokkal szegényebb lenne most a világ.
Nekünk azt kell tennünk,hogy megismertetjük a gyermekeinkkel ezeket a csodálatos művészeket és azt,amit Ők képviseltek!
2011. március 19. 19:28
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Én tudom ki az az AudreyHeburn, vagy Jon Lennon ezek közül az emberek közül mindenkit ismerek, sőt.Pedig csak 12 éves vagyok.
2011. március 19. 21:45
|
|
angica94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142175 offline
|
ez jo kérdes 
"A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad."
-Ara Rauch-
"A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad."
-Ara Rauch-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: