Starity

Meddig élnek az emlékeinkben?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 16. 21:01 #41
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Igazándiból már nem is tudok mit hozzáfűzni. Az előttem szólók mindent leírtak. smileeee.gif Köszönöm neked ezt a cikket! meghajolo.gif Nagy öröm számomra néha ilyeneket olvasni, egy a már elsősorban tiniknek készült oldalon. (omg.gif)
5 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, Dolly-Lolly, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 21:03 #42
wannascream
wannascream
-
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Büszke vagyok arra, hogy én tudom, hogy kik ők.
És akárki akármit is mond, én örökre Beatles rajongó leszek.
Rossz korszakban születtem, tudom. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: raspberry, janet7, Dolly-Lolly, tothbianka, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 21:15 #43
Amy Darkness
Amy Darkness
új tag

StátuszÚjra itt. :D Hosszú idő telt el. :D
Hozzászólás: 93
Csatolások: 34
Azonosító: 131238
A felsoroltak közül nekem Heath a favorit. Annyira szörnyű és tragikus, hogy már nincs köztünk és le sem tudom írni mennyire rosszul érzem magam, ha ebbe belegondolok miközben egy filmjét nézem... Nem fogom elfelejteni!
7 felhasználónak tetszik: raspberry, janet7, funny18, Dolly-Lolly, tothbianka, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 21:22 #44
MileyCyrus13
MileyCyrus13

StátuszMileyCyrus13 még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 839
Csatolások: 135
Azonosító: 94141
biztosan maradandóak,hiszen hát némelyikük sokat letett az asztalra smileeee.gif
2011. március 16. 21:28 #45
miss_areo
miss_areo
catnip™
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
Álom Luxuskivitelben <3
egyébként milyen igaz ez a cikk wink.gif én biztos hogy mindannyiukra emlékezni fogok ameddig csak élek smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, funny18, Dolly-Lolly, tya04, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 21:40 #46
Wicky
Wicky
új tag

StátuszI wake the pies and make the dead... :D
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 67549
nagyon igaz cikk. Audrey, Marilyn és John Lennon. Mindig is tudtam kik ők és imádom őket. Ők igazi művészek voltak.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Dolly-Lolly, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 21:41 #47
- törölt felhasználó -    
Az én emlékeimben örökké élnek, náluk jobb és tehetségesebb emberből azóta sincs sok.
7 felhasználónak tetszik: funny18, janet7, Dolly-Lolly, tya04, raspberry, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 21:49 #48
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Nagyon sajnálom őket pedig mindegyik nagyon tehetséges volt cray.gif
Itt a fő kedvenceim közölűk:Heath Ledger,Michael Jackson,Brittany Murphy
Hiányoznak de őrőké az emlékeimbe lesznek
és sosem felejtem őket biggrin.gif
cray.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, zöldbogár
2011. március 16. 21:50 #49
twilightgirl0910
twilightgirl0910
firefly

StátuszErős testbe bújt gyenge lélek.
Hozzászólás: 4802
Csatolások: 412
Azonosító: 131011
Szerintem érthető, hogy a "mai fiatalok" nem ismerik vagy csak futólag ezeket a fantasztikus embereket, mivel manapság már mindenhol (értsd szó szerint) a híres-neves tinisztárokat látni.( Justin Bieber, Selena Gomez, Disney sztárok...) Már a csapból is ők folynak. Én személy szerint sosem fogom elfelejteni Johnt, Marylint, Michaelt, Brittanyt és legfőképpen Heatht nem. Számomra ők az igazi sztárok.
8 felhasználónak tetszik: janet7, kateblock, Dolly-Lolly, wannascream, tya04, raspberry, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 21:56 #50
Csokeee
Csokeee
Hozzászólás: 621
Csatolások: 41
Azonosító: 129782
jó cikk;) elgondolkodtató...van benne valami sajnos :/
2011. március 16. 21:57 #51
- törölt felhasználó -    
Sajnálom őket!! cray.gif
2011. március 16. 21:58 #52
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Nekem még a listából Elvis neve hiányzik, de amúgy teljesen igaz. Sok fiatal, tisztelet a kivételnek nem ismerik őket. Részben nem ők a hibásak, hanem a média, hogy a mai tinisztárokat sztárolják (akik a nagyobbakat majmolják) és csak néhanapján emlékeznek meg az igazi sztárokról, akik elindították a sztárságot. Számomra felejthetetlenek, mert tettek le valamit az asztalra amiért emlékezhetünk rájuk. Köszönöm a cikket nagyon tetszett meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, Dolly-Lolly, wannascream, raspberry, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 22:05 #53
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Nagyon jo cikk lett, koszonom smileeee.gif
2011. március 16. 22:14 #54
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
Hozzászólás: 2163
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
R.I.P. örökké emlékezni fogunk rájuk <3 sad.gif
2011. március 16. 22:17 #55
- törölt felhasználó -    
nos két személy van akit soha sem fogok elfeledni! Marilyn Monroe & Michael Jackson. Jacksont pedig főképp nem. Ő volt az az előadó aki szinte meghatározta egész életem a zenéjével. Csak úgy csodáltam. Hatalmasat rakott le az asztalra, ami utánozhatatlan.. aztán jöhet mindenféle "besztárolt-semmihangú-mégis híres, és felkapott énekes" a nyomába se fognak érni. Sosem felejtem el, hogy miatta kezdtem el táncolni is (aminek sajnos már vége, igaz ez az én hibám)... de ha ő nem lett volna, talán nem fordul meg a fejemben, hogy én hogy elkezdjek foglalkozni a zenével és a táncolással.

Szerk.: és igen sajnos a mai fiatalok nem éppen tájékozottak.. volt, hogy ott dumálok Marilyn Monroe-ról, és akkor csak néznek rám "kiről beszél ez az elmebeteg".. igen sajnos ez jelen van, de mit lehet tenni pardon.gif manapság már sokan nem erre vevők.. hanem inkább a nem mondom mire 110.gif omg.gif de legalább páran vannak, akik meg tudják különböztetni a "jót" a mai "remekektől". Ha értitek mire akarok utalni.
5 felhasználónak tetszik: raspberry, janet7, Dolly-Lolly, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 16. 22:29 #56
- törölt felhasználó -    
ez sajnos igaz sad.gif
2011. március 16. 22:47 #57
coledylanbarbi
coledylanbarbi
Hozzászólás: 1008
Csatolások: 442
Azonosító: 112059
Álom luxuskivitelben..én nagyon szeretem azta filmet smileeee.gif..én nem felejtem el akiket szerettem..és a gyerekeimnek is megmutatom majd őket: Michael Jackson,Audrey Hepburn,elvis presley..stb örökre ^^
2 felhasználónak tetszik: Dolly-Lolly, zöldbogár
2011. március 17. 08:38 #58
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Szerintem az a baj, hogy a mai kamaszok már teljesen a médiák befolyása alatt vannak, az tömi őket diznivel, meg egyéb nyalánkságokkal és távolabb nem néznek, mert nincs aki megmutassa nekik, hogy van ennél több is, jobb is. Nekem például az volt a szerencsém, hogy a nővérem 7 évvel idősebb nálam. Doorson, Nirvanán, Janis Joplinon, meg István, a királyon nőttem fel. Ez rengeteg ajtót kinyitott előttem. Utána pedig a gimiben kaptam rengeteg iránymutatást, ami hasznosnak bizonyult. Az a baj, hogy manapság a fiatalok utálják, ami kötelező, pedig azok között is vannak jó és értékes dolgok. Nem biztos, hogy szörnyű és unalmas az a film, amit történelem órán meg kell nézni, és a kötelező olvasmányok se mind azok.
10 felhasználónak tetszik: kateblock, Dolly-Lolly, raspberry, funny18, DaveChris, tya04, janet7, _ToTo_, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 17. 11:13 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.17. 08:38)
Szerintem az a baj, hogy a mai kamaszok már teljesen a médiák befolyása alatt vannak, az tömi őket diznivel, meg egyéb nyalánkságokkal és távolabb nem néznek, mert nincs aki megmutassa nekik, hogy van ennél több is, jobb is. Nekem például az volt a szerencsém, hogy a nővérem 7 évvel idősebb nálam. Doorson, Nirvanán, Janis Joplinon, meg István, a királyon nőttem fel. Ez rengeteg ajtót kinyitott előttem. Utána pedig a gimiben kaptam rengeteg iránymutatást, ami hasznosnak bizonyult. Az a baj, hogy manapság a fiatalok utálják, ami kötelező, pedig azok között is vannak jó és értékes dolgok. Nem biztos, hogy szörnyű és unalmas az a film, amit történelem órán meg kell nézni, és a kötelező olvasmányok se mind azok.

Az majdnem mindegy lenne, hogy mi megy a tévében, ha a szülő figyelne a gyerekre. Nem tudom te hogy voltál ezzel, de mikor én gyerek voltam, meg lett mondva, hogy iskolából haza, ebéd, tanulás és utána film, addig no tévé. Ha a szülő ott van a gyerekkel és nem engedi, hogy állandóan a tévét lesse, kevesebb ilyen szemetet lát a tévében. Másodsorban a média hibája, amiért nem adnak le csak szemetet a tévében, azért van többek közt az is, hogy nem tudják ki ki volt. Nem elsősorban az ő hibájuk. A szülőnek kellene leültetni a gyereket néha a tévé elé hogy olyan filmet nézzen, ami mélyértelmű, különben csak azt látja, hogy a világon bárkiből lehet sztár, ahhoz kedves kis mosoly elég. A következő lépések a filmek, abból csak azt látják, ha nem cigiznek, isznak és drogoznak nem coolak. Elvész az értékrendjük, mi tudjuk mi a jó, legyen az amerikai, magyar vagy bármilyen film de az igaz legendák feledésbe merülnek a mai fiatalok értékrendjével együtt és a tehetségtelen mitugrászokat Istenítik.
9 felhasználónak tetszik: Dolly-Lolly, raspberry, funny18, DaveChris, tya04, janet7, tothbianka, zöldbogár, Black Hearth2
2011. március 17. 14:50 #60
- törölt felhasználó -    
Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Michael Jackson heart.gif
1 felhasználónak tetszik: zöldbogár
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!