Meddig élnek az emlékeinkben?
2011. március 16. 21:01
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Igazándiból már nem is tudok mit hozzáfűzni. Az előttem szólók mindent leírtak.
Köszönöm neked ezt a cikket!
Nagy öröm számomra néha ilyeneket olvasni, egy a már elsősorban tiniknek készült oldalon. (
)
2011. március 16. 21:03
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Büszke vagyok arra, hogy én tudom, hogy kik ők.
És akárki akármit is mond, én örökre Beatles rajongó leszek.
Rossz korszakban születtem, tudom.
És akárki akármit is mond, én örökre Beatles rajongó leszek.
Rossz korszakban születtem, tudom.
2011. március 16. 21:15
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
A felsoroltak közül nekem Heath a favorit. Annyira szörnyű és tragikus, hogy már nincs köztünk és le sem tudom írni mennyire rosszul érzem magam, ha ebbe belegondolok miközben egy filmjét nézem... Nem fogom elfelejteni!
7 felhasználónak tetszik:
raspberry,
janet7,
funny18,
Dolly-Lolly,
tothbianka,
zöldbogár,
Black Hearth2
2011. március 16. 21:22
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
biztosan maradandóak,hiszen hát némelyikük sokat letett az asztalra
2011. március 16. 21:41
Az én emlékeimben örökké élnek, náluk jobb és tehetségesebb emberből azóta sincs sok.
2011. március 16. 21:49
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Nagyon sajnálom őket pedig mindegyik nagyon tehetséges volt 
Itt a fő kedvenceim közölűk:Heath Ledger,Michael Jackson,Brittany Murphy
Hiányoznak de őrőké az emlékeimbe lesznek
és sosem felejtem őket
Itt a fő kedvenceim közölűk:Heath Ledger,Michael Jackson,Brittany Murphy
Hiányoznak de őrőké az emlékeimbe lesznek
és sosem felejtem őket
2011. március 16. 21:50
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Szerintem érthető, hogy a "mai fiatalok" nem ismerik vagy csak futólag ezeket a fantasztikus embereket, mivel manapság már mindenhol (értsd szó szerint) a híres-neves tinisztárokat látni.( Justin Bieber, Selena Gomez, Disney sztárok...) Már a csapból is ők folynak. Én személy szerint sosem fogom elfelejteni Johnt, Marylint, Michaelt, Brittanyt és legfőképpen Heatht nem. Számomra ők az igazi sztárok.
8 felhasználónak tetszik:
janet7,
kateblock,
Dolly-Lolly,
wannascream,
tya04,
raspberry,
zöldbogár,
Black Hearth2
2011. március 16. 21:58
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Nekem még a listából Elvis neve hiányzik, de amúgy teljesen igaz. Sok fiatal, tisztelet a kivételnek nem ismerik őket. Részben nem ők a hibásak, hanem a média, hogy a mai tinisztárokat sztárolják (akik a nagyobbakat majmolják) és csak néhanapján emlékeznek meg az igazi sztárokról, akik elindították a sztárságot. Számomra felejthetetlenek, mert tettek le valamit az asztalra amiért emlékezhetünk rájuk. Köszönöm a cikket nagyon tetszett
2011. március 16. 22:14
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
R.I.P. örökké emlékezni fogunk rájuk <3
2011. március 16. 22:17
nos két személy van akit soha sem fogok elfeledni! Marilyn Monroe & Michael Jackson. Jacksont pedig főképp nem. Ő volt az az előadó aki szinte meghatározta egész életem a zenéjével. Csak úgy csodáltam. Hatalmasat rakott le az asztalra, ami utánozhatatlan.. aztán jöhet mindenféle "besztárolt-semmihangú-mégis híres, és felkapott énekes" a nyomába se fognak érni. Sosem felejtem el, hogy miatta kezdtem el táncolni is (aminek sajnos már vége, igaz ez az én hibám)... de ha ő nem lett volna, talán nem fordul meg a fejemben, hogy én hogy elkezdjek foglalkozni a zenével és a táncolással.
Szerk.: és igen sajnos a mai fiatalok nem éppen tájékozottak.. volt, hogy ott dumálok Marilyn Monroe-ról, és akkor csak néznek rám "kiről beszél ez az elmebeteg".. igen sajnos ez jelen van, de mit lehet tenni
manapság már sokan nem erre vevők.. hanem inkább a nem mondom mire
de legalább páran vannak, akik meg tudják különböztetni a "jót" a mai "remekektől". Ha értitek mire akarok utalni.
Szerk.: és igen sajnos a mai fiatalok nem éppen tájékozottak.. volt, hogy ott dumálok Marilyn Monroe-ról, és akkor csak néznek rám "kiről beszél ez az elmebeteg".. igen sajnos ez jelen van, de mit lehet tenni
2011. március 16. 22:47
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Álom luxuskivitelben..én nagyon szeretem azta filmet
..én nem felejtem el akiket szerettem..és a gyerekeimnek is megmutatom majd őket: Michael Jackson,Audrey Hepburn,elvis presley..stb örökre ^^
2011. március 17. 08:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Szerintem az a baj, hogy a mai kamaszok már teljesen a médiák befolyása alatt vannak, az tömi őket diznivel, meg egyéb nyalánkságokkal és távolabb nem néznek, mert nincs aki megmutassa nekik, hogy van ennél több is, jobb is. Nekem például az volt a szerencsém, hogy a nővérem 7 évvel idősebb nálam. Doorson, Nirvanán, Janis Joplinon, meg István, a királyon nőttem fel. Ez rengeteg ajtót kinyitott előttem. Utána pedig a gimiben kaptam rengeteg iránymutatást, ami hasznosnak bizonyult. Az a baj, hogy manapság a fiatalok utálják, ami kötelező, pedig azok között is vannak jó és értékes dolgok. Nem biztos, hogy szörnyű és unalmas az a film, amit történelem órán meg kell nézni, és a kötelező olvasmányok se mind azok.
10 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Dolly-Lolly,
raspberry,
funny18,
DaveChris,
tya04,
janet7,
_ToTo_,
zöldbogár,
Black Hearth2
2011. március 17. 11:13
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.17. 08:38)
Szerintem az a baj, hogy a mai kamaszok már teljesen a médiák befolyása alatt vannak, az tömi őket diznivel, meg egyéb nyalánkságokkal és távolabb nem néznek, mert nincs aki megmutassa nekik, hogy van ennél több is, jobb is. Nekem például az volt a szerencsém, hogy a nővérem 7 évvel idősebb nálam. Doorson, Nirvanán, Janis Joplinon, meg István, a királyon nőttem fel. Ez rengeteg ajtót kinyitott előttem. Utána pedig a gimiben kaptam rengeteg iránymutatást, ami hasznosnak bizonyult. Az a baj, hogy manapság a fiatalok utálják, ami kötelező, pedig azok között is vannak jó és értékes dolgok. Nem biztos, hogy szörnyű és unalmas az a film, amit történelem órán meg kell nézni, és a kötelező olvasmányok se mind azok.
Az majdnem mindegy lenne, hogy mi megy a tévében, ha a szülő figyelne a gyerekre. Nem tudom te hogy voltál ezzel, de mikor én gyerek voltam, meg lett mondva, hogy iskolából haza, ebéd, tanulás és utána film, addig no tévé. Ha a szülő ott van a gyerekkel és nem engedi, hogy állandóan a tévét lesse, kevesebb ilyen szemetet lát a tévében. Másodsorban a média hibája, amiért nem adnak le csak szemetet a tévében, azért van többek közt az is, hogy nem tudják ki ki volt. Nem elsősorban az ő hibájuk. A szülőnek kellene leültetni a gyereket néha a tévé elé hogy olyan filmet nézzen, ami mélyértelmű, különben csak azt látja, hogy a világon bárkiből lehet sztár, ahhoz kedves kis mosoly elég. A következő lépések a filmek, abból csak azt látják, ha nem cigiznek, isznak és drogoznak nem coolak. Elvész az értékrendjük, mi tudjuk mi a jó, legyen az amerikai, magyar vagy bármilyen film de az igaz legendák feledésbe merülnek a mai fiatalok értékrendjével együtt és a tehetségtelen mitugrászokat Istenítik.
9 felhasználónak tetszik:
Dolly-Lolly,
raspberry,
funny18,
DaveChris,
tya04,
janet7,
tothbianka,
zöldbogár,
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.