Egyes híres emberek halálából igen jól kaszálhatnak rokonok, barátok, újságok, tévék... De ugyan meddig élnek bennünk?
A teljes cikkhez kattints ide!
Meddig élnek az emlékeinkben?
2011. március 16. 19:59
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
12 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
janet7,
dave095,
chrisBrown14,
kateblock,
Dolly-Lolly,
LULUPeas,
Bogszics,
Dorothy6,
zöldbogár,
MadHatter,
Black Hearth2
2011. március 16. 20:02
Én John Lennon-t és Michael Jackson-t sohasem tudnám elfelejteni...persze a többieket sem
2011. március 16. 20:03
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Hogy meddig? Az én emlékeimben: mindörökké. Én még elég fiatal vagyok, de majd teszek róla, hogy majd a gyerekeim is ismerjék ezeket a neveket.
Mindig a legjobbak mennek el. Ez nem igazság...
Mindig a legjobbak mennek el. Ez nem igazság...
2011. március 16. 20:04
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
őket nem lehet elfelejteni..mindegyikőjük nagyon tehetséges ember volt.
2011. március 16. 20:05
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ezek a nevek, csak a felületes zenehallgatóknak és filmrajongóknak nem mondanak semmit ... sajnos akad itt belőlük ezrével ilyen. 'Ez ki? Nem ismerem, kiez?' hozzászólások is ezrével akadnak csak itt a fórumon - nem látnak az orruknál és az arcukba tolt előadóknál tovább ...
2011. március 16. 20:06
Ez egy nagyon-nagyon jó cikk! És tök igaz, az egyik osztálytársam nem tudta Marilyn Monroe nevét! -.-' Gondolom felismerte, de nem tudta ki az pontosan... Én mindenesetre emlékezni fogok rájuk.
2011. március 16. 20:07
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
szerintem.sajnos nem.:/de mondjuk egy Michael Jacksont lehetetlen elfelejteni.Michael Jackson egy legenda.
2011. március 16. 20:13
Egyetértek Skye-al és _ToTo_val.
A mai fiatalok nem foglalkoznak a régi filmszínészekkel, zenészekkel - pedig kéne, mert sok értékes zenész/színész van köztük -, csak azt látják, h épp mi a menő.
És őket valóban nem lehet elfelejteni, hatalmas tehetség mindegyikük
A mai fiatalok nem foglalkoznak a régi filmszínészekkel, zenészekkel - pedig kéne, mert sok értékes zenész/színész van köztük -, csak azt látják, h épp mi a menő.
És őket valóban nem lehet elfelejteni, hatalmas tehetség mindegyikük
2011. március 16. 20:13
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
számomra Heath Ledgert lehetetlen elfelejteni
2011. március 16. 20:14
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Gratulálok, rasberry.
Régóta vártam egy ilyen cikkre, valóban, a mai fiatalság elfelejtette a régi nagyokat, az Álom luxuskivitelben, a Római vakáció, a Casablanca, a Psycho, Aranypolgár - klasszikusok, de manapság az évszázad filmjét az Alkonyatnak tartják. Hiába mondják, hogy ismerik Lennon vagy Hepburn nevét, nem fogják fel, mekkora emberek voltak.
Köszönöm a cikket.
Régóta vártam egy ilyen cikkre, valóban, a mai fiatalság elfelejtette a régi nagyokat, az Álom luxuskivitelben, a Római vakáció, a Casablanca, a Psycho, Aranypolgár - klasszikusok, de manapság az évszázad filmjét az Alkonyatnak tartják. Hiába mondják, hogy ismerik Lennon vagy Hepburn nevét, nem fogják fel, mekkora emberek voltak.
Köszönöm a cikket.
2011. március 16. 20:17
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Am nagyon jó cikk! Gratulálok!
2011. március 16. 20:17
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
MJ, Marilyn, Brittany, Heath, Audrey(L), de legfőképpen John(L)...Óriási legendák maradnak.De sajnos ma már más világot élünk.A tinédzserek, illetve a fiatalabb korosztály nem ismeri őket, hanem Selena Gomez, Justin Bieber, és a többit nyomatják ma mindenütt.De hogy szeretik őket nem azon emberek hibája.Csak nekünk kellene tenni érte hogy ez változzon és hogy nem csak ruhákban, de a lelkünkben örükké megmaradjanak ezek az emberek.Kincset érnek.De nem is regélek erről,itt páran nem tudják miről is rizsálok...
1 felhasználónak tetszik:
zöldbogár
2011. március 16. 20:18
|
|
tila 86új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 129375 offline
|
vannak emberek akiknek nem mondanak ezek a nevek semmit ez elég szomorú, de ide jutottunk... de ezek a nevek akkor is fent maradnak, mert ők még igazi tehetségek voltak amit nem fognak elfelejteni
1 felhasználónak tetszik:
zöldbogár
2011. március 16. 20:20
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Reggeli a Tiffany-nál örök kedvenc (L)
2011. március 16. 20:20
annyira szépeket írogattok
nagyon egyetértek veletek
2011. március 16. 20:22
Idézet (tya04 @ 2011.03.16. 20:14)
Gratulálok, rasberry.
Köszönöm a cikket.
Köszönöm a cikket.
Lényegében teljesen leírtad, amit írni akartam.
A cikkírónak pedig én is csak gratulálni tudok, jó ilyet olvasni a csomó semmitmondó sztárpletyó után.
9 felhasználónak tetszik:
tya04,
raspberry,
janet7,
chrisBrown14,
Dolly-Lolly,
_ToTo_,
Bogszics,
zöldbogár,
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.