ez egy nagy baromság!!!!!!!!! ha a gyerekek dohányozni akarnak akk fognak és nem a filmtől...xD
de meg melyik az a gyerek aki egy film miatt kezd el dohányozni?????
Betiltják Johnny Depp új filmjét?
2011. március 20. 13:08
|
|
F.Bridgetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 146090 offline
|
-.-
Ez már komolyan szánalmas...
Semmi köze nincs a filmeknek ahhoz h melyik gyerek kezd el dohányozni és melyik nem...
Szerintem ezer más olyan befolyásoló tényező van ami ráveszi a gyereket arra h dohányozzon... és nem hiszem h a film köztük lenne, de ha igen akkor is csak nagyon csekély százalékban....
Ez már komolyan szánalmas...
Semmi köze nincs a filmeknek ahhoz h melyik gyerek kezd el dohányozni és melyik nem...
Szerintem ezer más olyan befolyásoló tényező van ami ráveszi a gyereket arra h dohányozzon... és nem hiszem h a film köztük lenne, de ha igen akkor is csak nagyon csekély százalékban....
2011. március 22. 13:46
-.- Ez tényleg szánalmas.
Amúgyis: ha egy gyerek kimegy az utcára, és egyből azt látja, hogy körülötte legalább 5 ember cigizik.
Na, akkor pont egy filmtől fogják elhatározni, hogy ők dohányozni fognak.
Szánalmas :S
-.-
Amúgyis: ha egy gyerek kimegy az utcára, és egyből azt látja, hogy körülötte legalább 5 ember cigizik.
Na, akkor pont egy filmtől fogják elhatározni, hogy ők dohányozni fognak.
Szánalmas :S
-.-
2011. március 23. 21:52
|
|
szemereyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 128168 offline
|
NEEE jajj bakker eddig is volt olyan mese amiben nem csak cigi volt !! Ugyhogy nemértem mire a felháborodás egyáltalán nem azért fognak a gyerekek cigizni mert egy rajzfilmfigura azt csinalja !
2011. március 24. 17:57
|
L Lawlietúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 142037 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.03.18. 07:25)
A mondanivalód lényegével egyet értek, de ...
1. Az amerikai dohányzásellenes csoportok nem hiszem, hogy néznék a Barátok köztöt vagy bármilyen más műsort amiben az ORTT bármilyen bekarikázott műsaraival szembesülnek.
2. Az alkohol jó példa és igaz is amit írsz, de megintcsak nem hiszem, hogy evvel az amerikai dohányzásellenes csoportok törődnek - erre a célra nyilván van alkoholellenes csoport is
3. A 101 kiskutya pedig 1961-ben készült ...
1. Az amerikai dohányzásellenes csoportok nem hiszem, hogy néznék a Barátok köztöt vagy bármilyen más műsort amiben az ORTT bármilyen bekarikázott műsaraival szembesülnek.
2. Az alkohol jó példa és igaz is amit írsz, de megintcsak nem hiszem, hogy evvel az amerikai dohányzásellenes csoportok törődnek - erre a célra nyilván van alkoholellenes csoport is
3. A 101 kiskutya pedig 1961-ben készült ...
Na, akkor sorba!
1, Oké, nem ezeket nézik! De ezen kívül rengeteg rajzfilmet fel lehetne sorolni, amiben cigi, szivar megfordul!
Van, amikben alkohol is!
Szóval az, hogy a Rango-t szemelték ki, az vagy elmebaj oka, vagy tudatosan célozták meg!
Egyébként nem értem ezeket a hatóságokat! Megnézi a 4-6, esetleg 8 éves gyerekem. Ő maximum azt vonja le, hogy tetszett vagy épp nem tetszett neki! De nem fog rászokni a cigire, vagy épp pert kezdeményezni...
2, Az a jó, hogy Amerikában is szervezetek, hivatalok, stb. csapatok egymás hegyén-hátán vannak, és mindenki mindenbe beleugathat!
(A megint csak, külön szó! Schmitt Pál is kapna érte!
3, Jogos! A rajzfilm igen, de Én akkor és ott abban pillanatban a filmre írtam!
De ez nem változtat semmin!
Maximum beperlik Glenn Close-t is!
2011. április 03. 22:34
|
túlavégtelenen.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 130810 offline
|
szerintem igazuk van, tiltsák be! a gyerekek meglátják, hogy dohányoznak a mesében akkor ők is elkezdik majd!... sőt... a gyerekek meglátják, hogy óriás kígyó meg akarja ölni őket, vagy a madár, ezért ők is repülni fognak és elkapják az iskolástársaikat aztán visszarepülnek az égbe.... meg kígyóként fognak mászni a földön, úgy mennek majd suliba a 15 éves tinik...16-os karikát mindenképp!!! :S:S szerintem tiltsuk be! komolyan mondom, nagyon veszélyes ez a védtelen kis drága gyermekekre. 

2011. április 20. 18:28
|
|
Misike141visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 143270 offline
|
Idézet (Misike141 @ 2011.03.18. 16:51)
aha, magyarországon is egy csomó jó filmet betiltottak, de most már tudom hogy nem csak magyarországon van ez a törvény 
Komolyan én alig vettem észre hogy cigizik az a gyík.
2011. május 06. 17:44
|
|
szilvi9710új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 150334 offline
|
totál hülyeség !!!
nekem nem is jutott ez eszembe !
a mese nagyon jó!nekem legalább is tetszett !
és én egyáltalán nem kaptam tőle kedvet hogy cigizzek most komolyan nem is jutott volna eszembe!
és szerintem másnak se !
nekem nem is jutott ez eszembe !
a mese nagyon jó!nekem legalább is tetszett !
és én egyáltalán nem kaptam tőle kedvet hogy cigizzek most komolyan nem is jutott volna eszembe!
és szerintem másnak se !
2011. szeptember 25. 12:52
Jaj istenem az őrületbe kergetnek ezek a "dohányzást ellenző szervezetek"...A gyerekek nem azért fognak dohányozni,mert egy animációs filmben látták...hagyjanak már!
2013. december 25. 16:10
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Szerintem ez húlyeség! Szerintem jó film. Aranyos. Nem sokat láttam, de nekem nem tűnt fel, hogy dohányoznak benne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: