Lehet, hogy betiltják Depp legújabb, listavezető filmjét, a Rangot – legalábbis az amerikai dohányzásellenes csoportok ezt szeretnék elérni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betiltják Johnny Depp új filmjét?
2011. március 16. 11:00
2011. március 16. 11:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Hihetetlen. A gyerekek nem azért fognak cigarettázni, mert egy mesében ezt látják. Ez már nem oszt, nem szoroz. Ennyi erővel be lehetne tiltani a Piroska és a farkast is, mert sok benne az extrém erőszak. A gyereket nevelni kell, és akkor nem hat rá a sok hülyeség, amit a tévében lát, hanem elkönyveli, hogy az fikció, ő meg a valóságban él és probléma megoldva. Nem a filmeket kell betiltani, hanem a gyerekeket kell megfelelően kezelni.
2011. március 16. 11:04
Körülbelül.. és szerintem erre a filmre jobban kíváncsi egy 14-18-as korosztály, mint a kicsik. Mert a mai kisgyerekek élete maga a brutalitás. Akárhányszor végigsétálok a régi sulim mellett, minden másodpercben hallok valami káromkodást, és ha a suli tövében cigiznek, na az sem a rajzfilmek miatt van. -.-"
Szerintem ez a film élethűen mutatja be az ott élők szokásait, és nem túlzottan vagy épp károsan..
Szerintem ez a film élethűen mutatja be az ott élők szokásait, és nem túlzottan vagy épp károsan..
2011. március 16. 11:07
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ennyi agyhalottat.Miért cigarettáznának?Jah,és miért vannak a szülők?
2011. március 16. 11:15
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ezért betiltani egy gyereknek szóló filmet..ha 16 osra tennék ezt a rajzfilmet akkor nem lenne túl nagy nézettsége ..attól nem értem miért szoknának rá ..annyi minden lehet ma már látni rossz példaként h ez a legkevesebbb. .és főleg 101 kiskutyát betiltani mert szönyella dohányzik benne. így bármit be lehetne tiltani .... :S
2011. március 16. 11:27
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Igen egyetértek az előttem szólókkal ha kisgyereket megfelelően nevelnek szülei nem hiszem olyan nagy hatással lenne moziban, tv-ben látott hülyeségek és mondjuk ezen alapon szerintem be lehetne tiltani egy csomó mert túl erőszakos stb... mondom szerintem nevelés kérdése. Egyébként (vagyok annyira rosszindulatú hogy feltételezem) ez dohányzás elleni liga csak egy kis ingyenreklámot akart magának ilyen módon. Bár nem először hallok ilyet, korábban azt hallottam hogy Tom és Jerry-t akarják szintén ha nem is betiltani, de kivágni részeket azokat amiben Tom cigizik vagy szivarozik. No komment.
2011. március 16. 11:27
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Hát ez egy nagy hülyeség mert ha akar dohányozni akkor dohányzik ha nem akkor nem ezt nem a film határozza meg...Egyébként egy csomó ilyen film van amibe dohányoznak és a korhatár 12.
2011. március 16. 11:37
|
|
Millzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 105 Csatolások: 151 Azonosító: 135527 offline
|
Hát ezeknek elment az esze.. Hogy a Rango 16.. az istenért.. Na az meg a másik.. a 101 kiskutyás...
amugy nem valszínű, hogy tud cigit szerezni.. Legalább is ha a szülei nem adnak neki.. De akkor azok is jó nagy marhák. Amugy ja.. Rengeteg film van amibe dohányoznak és a korhatár 12.
amugy nem valszínű, hogy tud cigit szerezni.. Legalább is ha a szülei nem adnak neki.. De akkor azok is jó nagy marhák. Amugy ja.. Rengeteg film van amibe dohányoznak és a korhatár 12.
2011. március 16. 11:54
sztem ma aki akar cigizni az úgyis megszerzi valh a cigit és nem egy film miatt fog rászokni hanem mert attol lesz nagy, legalábbis a mai felfogás szerint.://
2011. március 16. 12:15
Most akkor valaki próbáljon elmenni a dolgon. Jaj, de szeretlek Amerika, főleg mikor ilyen kétszínű vagy.
Tőlük jön az a sok szemét, amit nálunk a mozikban is leadnak, abban is cigiznek meg isznak és drogoznak állandóan. Akkor tiltsák be azokat a filmeket is, amikben azt mondják, hogy a cigi, pia és drog jó (Király beszéde, Amerikai piték, Cool túra stb) ha már annyira odafigyelünk arra, hogy mit lásson a gyerek a moziban. Persze, értem én, ne legyünk káros hatással a gyerekre de a mai társadalomban már teljesen mindegy milyen filmet néznek a gyerekek. Én még nem láttam és akár betiltják akár nem, megnézem valahogy.
2011. március 16. 12:20
|
|
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline
|
Ez nevetséges. A gyerekek nem ettől a mesétől fognak rágyújtani. Én tegnap este néztem meg a Rango-t és inkább szomjas lettem tőle.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 16. 12:28
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Én láttam pénteken a Rango-t,nagyon tetszett,és nem kaptam kedvet a dohányzáshoz...éS KÖNYÖRGÖM,A VADNYUGATON DOHÁNYOZNAK!Ennyi erővel a lövöldözős filmeket is betiltják majd,mert Csörgőkígyó Jake-nek kb.1000 tölténye van,és folyton lövöldöznek,mI,
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 16. 13:12
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Persze, hogy nem fog senki sem rágyújtani ezért. Viszont nem értem mi bajuk van, mert a Rango nem egy gyerekeknek való mese (oké, így lett beharangozva, de aki látta, tudja, hogy vannak benne jelenetek, amik pl. nem egy óvodásnak valóak)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.