A Két pasi meg egy kicsi sztárjáról dokumentumfilmet forgatnak, melyet egy amerikai csatorna készít.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül Charlie Sheen életéből
2011. március 16. 10:50
2011. március 16. 10:55
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
szeretem az ilyen filmeket
biztos jo lesz
2011. március 16. 10:59
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
És ez komolyan érdekelni fog bárkit is? Úgy értem nem akkora név ő, mint Jim Morrison, vagy Janis Joplin. Az ő lelki tusájukról, kényszer képzeteikről, alkohol- és drogproblémáikról érdemes volt filmet készíteni, mert ők egy korszak ikonjai, bálványai voltak. Charlie Sheen csak egy középkategóriás színész. Kedvelem, de akkor se érdekel, hogyan jutott idáig.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 16. 11:11
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.16. 10:59)
És ez komolyan érdekelni fog bárkit is? Úgy értem nem akkora név ő, mint Jim Morrison, vagy Janis Joplin. Az ő lelki tusájukról, kényszer képzeteikről, alkohol- és drogproblémáikról érdemes volt filmet készíteni, mert ők egy korszak ikonjai, bálványai voltak. Charlie Sheen csak egy középkategóriás színész. Kedvelem, de akkor se érdekel, hogyan jutott idáig. 
Igazad van, nem értem, mire ez az egész. Akkor az összes rehabos botránykeverő hírességről csinálhatnak egyet. Eva Mendes besokallt, elment rehabra, kijött, és a kutyát sem zavarta. Britneyről tucatszám készültek a filmek, azt még meg is értem, mert egy pop-ikon. Sheenről maximum többoldalas cikkeket érdemes írni, plusz még azt is megértem, hogy könyvet dob a piacra. De egy film azért már túlzás. Legalábbis, a jónépet biztos nem fogja túlzottan érdekelni.
2011. március 16. 11:20
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.03.16. 11:11)
Igazad van, nem értem, mire ez az egész. Akkor az összes rehabos botránykeverő hírességről csinálhatnak egyet. Eva Mendes besokallt, elment rehabra, kijött, és a kutyát sem zavarta. Britneyről tucatszám készültek a filmek, azt még meg is értem, mert egy pop-ikon. Sheenről maximum többoldalas cikkeket érdemes írni, plusz még azt is megértem, hogy könyvet dob a piacra. De egy film azért már túlzás. Legalábbis, a jónépet biztos nem fogja túlzottan érdekelni.
Én alapvetően szeretem az ilyen filmeket (Larry Flynn, a provokátor; Ember a Holdon, Gorillák a ködben), de ezek a filmek többnyire azért tényleg olyan emberekről szólnak, akik hatottak nemzedékükre, vagy tényleg különlegesek voltak valamiben. Én nem akarom bántani Charlie-t, de ő miben különleges? Egyébként még az is lehet, hogy egyszer odáig jutok, hogy megnézem a filmet, ki tudja? De akkor is azt mondom, hogy vannak nála sokkal érdekesebb emberek, akik életéből filmet lehetne csinálni.
kateblock
2011. március 16. 13:59
'This is gonna be LEGEN - wait for it- DARY'
Ezaz, ez kell a jó népnek, erre van pénz. Remélem vörös szőnyeges premier is lesz, remélhetőleg legyenek őszinték és mindenről számoljanak be, ne legyen korosztály szerinti besorolás sem hadd üljön be bárki megnézni hogy miket művel ez a szerencsétlen ..
Ezaz, ez kell a jó népnek, erre van pénz. Remélem vörös szőnyeges premier is lesz, remélhetőleg legyenek őszinték és mindenről számoljanak be, ne legyen korosztály szerinti besorolás sem hadd üljön be bárki megnézni hogy miket művel ez a szerencsétlen ..
BunnyGirl
2011. március 16. 14:26
na erre kíváncsi vagyok hogy mi az amit be le fognak rakni filmbe
2011. március 16. 15:26
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Szerintem olyan lesz, mint ami a Reflektor tv-n, meg a Story4-en is ment és az a címe, hogy minden, amit a sztárokról tudni akartál...na valami ilyesminek képzelem.
2011. március 16. 19:37
na most erre mit mondjak??!! már elegem van ebből a charlie-ból!! nem is szeretem!!
2011. március 16. 20:45
huhh..hát már csak ez hiányzott komolyan mondom
-.- miért kell ebből az egész Charlie Sheen ügyből ekkora dolgot csinálni? film készül az életéből? mégis miylen film? oylan film, ami bemutatja, hogy hoygan őrült meg és hogyan élte ki magát..? mert semmi több eg kiélt, pénzhajhászó milliomosnál, aki már nem tud mit kezdeni a pénzével és a gondolattal, hogy öregszik. -.-
Grace Benning
2011. március 17. 15:47
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Ez a csávó igazábólegy nagyon nagy forma, csak tönkre ba***ta az életét a piával és a droggal...
(pl: mint mikor egy aktatáskányi drogot találtak nálaa. o.O)
De a Két pasi meg egy kicsiben nagyon bírtam, és a többi filmje is nagyon jó.. Kár, hogy így lepukkant.
(pl: mint mikor egy aktatáskányi drogot találtak nálaa. o.O)
De a Két pasi meg egy kicsiben nagyon bírtam, és a többi filmje is nagyon jó.. Kár, hogy így lepukkant.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.