Ke$ha vért ivott a színpadon
2011. március 16. 09:39
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
hm elolvastam mégegyszer azt a hosszú kommentet.. edward az csak a filmbéli karakter egyébként robert pattinson.. so akkor honnan tudod? meg az Ian somerhalder nevet is?? hmm.. tán csak nem anyuci párnái közt nézed a fox-on #like
2011. március 16. 09:41
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Annyira látszik a képeken, hogy ez egy műszív és "művér"...
Hatásvadász megnyilvánulás...
Tessék elmenni Londonba a National Portrait Gallerybe, ott lehet látni egészen agyament dolgot. Konkrétan egy szobrot a készítő saját fejéről, amit a SAJÁT VÉRÉBŐL csinált. Le van fagyasztva, úgy faragta ki. És ha már olvad, mindig újat csinál...
Tessék elmenni Londonba a National Portrait Gallerybe, ott lehet látni egészen agyament dolgot. Konkrétan egy szobrot a készítő saját fejéről, amit a SAJÁT VÉRÉBŐL csinált. Le van fagyasztva, úgy faragta ki. És ha már olvad, mindig újat csinál...
2011. március 16. 09:47
Kisgyerekek? Szerintem egy szülőnek tudnia kell hogy hova viszi a gyereket;)
2011. március 16. 09:49
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (funbence @ 2011.03.16. 09:39)
hm elolvastam mégegyszer azt a hosszú kommentet.. edward az csak a filmbéli karakter egyébként robert pattinson.. so akkor honnan tudod? meg az Ian somerhalder nevet is?? hmm.. tán csak nem anyuci párnái közt nézed a fox-on #like
Édesem, ne kezdjünk ki egymással. Jóval idősebb vagyok nálad és némi kultúrát is szívtam magamba az iskolaévek alatt. Épp eleget vagyok a starityn, hogy tudjam, ki az a Ian vagy Edward, de magasról teszek rájuk. Nem vitatkozni jöttem, hanem elmondani a véleményem, amit ugye szabad. Nem kell mindenkit leszólni, aki történetesen nem szereti a kedvenced. El kell fogadni, hogy színes a világ. Tudod, azt szoktam mondani, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni!
Olvasd el a státuszom. Ez mindent elmond rólam!
2011. március 16. 10:23
csináljon amit akar,hát de most nem?az nem egy ember szív,és amikor valakinek megsérül a keze (vagy még vmi) akkor nem rakja oda a szájához,akkor nem vér kerül véletlenül a szájába?
2011. március 16. 10:52
Grace Benning neked van igazad!
Nem kéne ilyeneket csinálni azér!De látszik hogy mű!
funbence ha leszarod a starity-t akkor mé is vagy itt?
funbence ha leszarod a starity-t akkor mé is vagy itt?
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. március 16. 12:09
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
funbence nagyon nagyfiúnak képzeli magát...

omg a fórumnak nem az a lényege, h mindenki kommentjét lefikázd, hanem h megírd azt amit gondolsz!!!! ha valakivel nem értessz egyet, azt kultúráltan is meg lehet írni... :/ ja és Keshával nem az a legnagyobb baj h utánoz másokat, hanem h nincs tehetsége. ez az én véleményem
omg a fórumnak nem az a lényege, h mindenki kommentjét lefikázd, hanem h megírd azt amit gondolsz!!!! ha valakivel nem értessz egyet, azt kultúráltan is meg lehet írni... :/ ja és Keshával nem az a legnagyobb baj h utánoz másokat, hanem h nincs tehetsége. ez az én véleményem
2011. március 16. 12:12
azok a képek.:S am valószínű h majd pont igazi vért fog inni a színpadon.
2011. március 16. 13:01
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Pfffujjj. -.-' Ja, és akkor ő a sztár...könyörgöm, hova fajul a világ??? Tojok rá, ha mű, ha nem mű, de akkor is! ez már túl van a polgárpukkasztáson! Oké, Lady Gaga meg húsruhát vett föl, de ez még durvább és undorítóbb! Pfuuj...
2011. március 16. 13:34
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
hát egy ilyen lány tuti példát mutat a tiniknek vagyis nekünk...hát én nem lettem volna ottt azon a koncerten szivessen sőőt semmi féle képpen ha ezt tudom xDD... Most komolyan hova süllyednek az ilyen sztárok hát nem volt valami jó gyerekkkora keshának az olyan biztos mint ahogy most ittt ülök xDDD...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.