nevetséges
Ke$ha vért ivott a színpadon
2011. március 15. 22:47
ó igen majd csakis vért fog inni a színpadon
nevetséges
nevetséges
2011. március 15. 23:33
Szerintem hagyjuk hogy ki utánzott kicsodát. Vért iszik, meztelenül járkál a városban, jelmezekben ad interjút, konferenciára engedély nélkül bemegy, bolond mind.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 15. 23:40
|
|
Jennifermonkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 116 Azonosító: 42530 offline
|
idióta bazdmeg
2011. március 16. 00:39
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
kate
Egy biztos: Ke$ha és GaGa is ért ahhoz, hogy felhívja magára az emberek figyelmét. Mindegy, hogy igaz vagy sem, ha mindenki erről beszél.
Ingyen reklám. Ennyi.
Egy biztos: Ke$ha és GaGa is ért ahhoz, hogy felhívja magára az emberek figyelmét. Mindegy, hogy igaz vagy sem, ha mindenki erről beszél.
Ingyen reklám. Ennyi.
2011. március 16. 00:44
|
|
Betty_8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 31 Csatolások: 8 Azonosító: 126823 offline
|
és mégis melyik állatnak van ekkora szíve? ( bioszos vagyok , tudom , hogy csak kevés élőlénynek van az emberénél nagyob... ) mert ha igazi , akkor meg honnan a francból szerezte?? xD
a képeket elnézve mű...de nagyon xD
a képeket elnézve mű...de nagyon xD
2011. március 16. 02:30
|
|
brianjonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 127911 offline
|
Mindenki azt hiszi, hogy az a nyomorult Gaga annyira egyedi?
A vér a színpadon nem tőle származik. Ahogy a spanyol viaszt sem ő szarta. Ne legyetek már ennyire butácskák. Kicsit művelődjetek zeneileg, és lépjetek ki a popsztrárocskák bűvköréből.
Grace Benning
2011. március 16. 03:53
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
És most azt hiszi, hogy ettől ő egy vagány, fasza csaj???
2011. március 16. 07:02
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
ez dúrva
2011. március 16. 07:15
Az ilyet rondán állcsúcson kéne verdesni szívlapáttal, és akkor megtanulná, hol a helye. Ügessen csak vissza az első osztályba, több tudást szed fel magára, mint a "popkszakma backstage"-ében. Esküszöm nevetséges, mit fogyasztanak a mai fiatalok. És az ilyen "kultúrprodukcióért" szorul háttérbe egy halom olyan tehetséges banda és énekes, akit a buta kislányok észre sem vesznek, mert nem ocsmány műzenét játszanak, és nem nevetséges tasakokból szivolázzák a művért a Szánalom Magasfokán. A ruháját már meg sem említem. GaGa egy őrült gógyimógyi, de ő stílussal tudja viselni mindezt (amúgy fullra nem értem, hogy kerül ide a másolás nem másolás kérdés, az egy másik dolog) ke-dollárjel-ha pedig csak nevetséges.
2011. március 16. 07:18
gyerekek, felvállalom, hogy égek amiért figyelemmel követem ezt a szennyet, de erre legjobban Alekosz jelzője illene
"KULTÚR-BARBÁR!"
"KULTÚR-BARBÁR!"
2011. március 16. 08:30
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
ti még mindig azon vagytok leakadva hogy igazi vagy sem? vagy hogy mekkora egy pl.tehénéhez képest az a szív? úristen emberek most ő ilyen... ha a legközelebbi dalcíme az lesz hogy roberto akkor már alejandro-t másolja?? #szánalom
2011. március 16. 09:06
Értem én hogy nem tetszik egy két embernek, de kezditek túlzásba vinni ezt a nagy hisztit...
Én személy szerint szeretem ha elmegyek egy énekes koncertjére és show-t látok nem csak kiáll és énekelget! Hozzáteszem ez most engem sem fogott meg, de könyörgöm ne vegyétek már komolyan "Ő csak játszik"
Én személy szerint szeretem ha elmegyek egy énekes koncertjére és show-t látok nem csak kiáll és énekelget! Hozzáteszem ez most engem sem fogott meg, de könyörgöm ne vegyétek már komolyan "Ő csak játszik"
2011. március 16. 09:23
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Épp tegnap láttam a tévében az egyik klipjét. A szám borzalmas volt, a hangja és a kinézete szintén borzalmas, szóval inkább nem térnék ki rá jobban, miként minősítettem a hölgyet.
Ez egyértelműen műszív és művér. Különben is, Marilyn Manson már évekkel ezelőtt lejáratta ezt a témát, bár azt hozzá kell tenni, neki nem 11 évesekből áll a rajongótábora.
Egyébként botrányosnak botrányos, de manapság mindenhonnan ez a gagyi vámpírosdi ömlik a kamaszokra, és azt ordítozzák az utcán, hogy : harapj meg, Ian!", vagy Edward, vagy tudom is én ki az aktuális kedvenc. A lényeg, hogy nem szabadna hagyni, hogy a dolgok így elszabaduljanak, mikor gyerekekről van szó. A vérivás és a kannibalizmus amúgy is a legnagyobb tabuk az emberiség történelmében, nem kellene feszegetni a dolgot.
kateblock
2011. március 16. 09:28
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Hát ez azért elég nagy cucc!! Szerintem...
Most nem csak azért mert, hogy hányan néznek fel rá, hanem mert ez elég gusztustalan és a kannibál jelző is megfelelő szerintem!!
Most nem csak azért mert, hogy hányan néznek fel rá, hanem mert ez elég gusztustalan és a kannibál jelző is megfelelő szerintem!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.