Ke$ha vért ivott a színpadon
2011. március 15. 20:36
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
hát szerintem nem igaz de ha igen akkor ez elég szar próbálkozás arra h felhívja magára a figyelmet
2011. március 15. 20:38
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Te idióta nőszemély..... -.- -.- Gaga legalább művért használ a Monster Ballon...... Ezt is Gaga kezdte..Ne menj utána Kesha,mert pofára fogsz esni... (Nem is lenne baj) Meg is érdemli,hogy megigy. Akár mű,akár igazi vér.
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Nem okozott meglepetést . A mai tini "üdvöskék" már mindent megtesznek azért ,hogy híresek legyenek ha kell vért isznak ,ha kell talpig húsba öltöznek miközben másnak meg nincs mit ennie, de hiszen ez érthető ha már úgysem tudnak érvényesülni a hangjukkal(ami nincs ).
Nem baj a világnak ez kell ,úgyhogy nem nagyon van jogunk felháborodni. " ;-)"
Nem baj a világnak ez kell ,úgyhogy nem nagyon van jogunk felháborodni. " ;-)"
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
Idézet (Trinda @ 2011.03.15. 20:33)
amúgy meg...ha föl akarja magára hívni a figyelmet...ne nyávogjon össze-vissza hanem ÉNEKELJEN!!mert ő biztos h nem énekel..sokan mondják h élőben is olyan a hangja mint a felvételen...ezzel egyet is értek mivel nem nehéz úgy elnyávogni a számot mint ahogy a felvételen van..
Sajnos amcsiban oda jutott a világ h elnyávogtál 2 szót és már sztár vagy...
Sajnos amcsiban oda jutott a világ h elnyávogtál 2 szót és már sztár vagy...
Énekelni nem elég, az kevés. Valóban, Amerika erre a szintre süllyedt, de náluk ez a színvonal ami nem is lenne baj, ha máshol nem ugyanígy zajlanának a dolgok. Nálunk is elég alacsony a színvonal, nem tudom miért, de már itt is elég, ha elénekelsz 2 sort, akár tudsz énekelni, akár nem. Tiszta Amerika
2011. március 15. 20:43
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
gratulálok
2011. március 15. 20:47
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
nem hinném h igazi lenne ..csakhát akart egy kis botrányt ...elvérezni mikor fog színpadon ..Gaga épp nem ezt csinálja színpadon hanme vérszökőkútban fürgdik ..Ke$ha mostanában mindnet gagától vesz át ...az egyszarvúak ..a We R Who We R mondnaivalója..a vér színpadon ..a magassarkús táncosai .. sok már kicsit .. és Gaga csinálta aMB on ezt a kannibalizmust amiből balhé is lett.. . amúgy keshának annyira nem éll jól ..
2011. március 15. 20:50
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
nem ép ez a csaj, az biztos. xD
2011. március 15. 21:00
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Ezt nem GaGától vette át!!!
Istenem miért jön mindenki mindenhol ezzel... -.-
A We R Who We R is előbb jött ki, mint a Born This Way és a kannibalizmus sem olyan, mint amit Gaga művelt!!
Ne értsetek félre, mindkettőjüket szeretem és egyáltalán nem lehet őket összehasonlítani!!!
Nem értem egy csomóan miért tezsik mégis ezt!! -.-"
Istenem miért jön mindenki mindenhol ezzel... -.-
A We R Who We R is előbb jött ki, mint a Born This Way és a kannibalizmus sem olyan, mint amit Gaga művelt!!
Ne értsetek félre, mindkettőjüket szeretem és egyáltalán nem lehet őket összehasonlítani!!!
Nem értem egy csomóan miért tezsik mégis ezt!! -.-"
Nashine
2011. március 15. 21:02
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Nos. Véleményem szerint az alapötlet nem is lenne rossz. Miközben a cannibal -t énekli, egy kis kannibálos tevékenyésget űzni.
De ha ez valóban igazi állatszív, és igazi vér... akkor ez már túl sok.
De ennek ellenére nem pártolok el Kesha mellől ..
(L)
De ha ez valóban igazi állatszív, és igazi vér... akkor ez már túl sok.
De ennek ellenére nem pártolok el Kesha mellől ..
2011. március 15. 21:03
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
no comment
... tetszik is meg nem is :dry: hááát nem tudom ... kicsit beteges meg undi
... de még mindig szeretem
2011. március 15. 21:03
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Köszi, prézli! Ez tényleg nem "erre a világra való" viselkedés. :/
prézli
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.