nekem műnek tűnik de ha ez igazi akkor nem csak botrány lesz belőle de a környezetvédők le is csukhatják. (nem?!)
Ke$ha vért ivott a színpadon
2011. március 15. 19:38
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát ez eléggé undorító és szánalmasnak is tartom.
Nem értem miért kell ilyeneket csinálni. Jól van hogy fel kell néha dobni a koncertet , de azért kéne egy határ.
Ráadásul ez a versengés sem tetszik közte meg Gaga között. Ez a sikk hogy egyik gusztustalanabb lesz mint a másik
Nem értem miért kell ilyeneket csinálni. Jól van hogy fel kell néha dobni a koncertet , de azért kéne egy határ.
Ráadásul ez a versengés sem tetszik közte meg Gaga között. Ez a sikk hogy egyik gusztustalanabb lesz mint a másik
1 felhasználónak tetszik:
Nashine
2011. március 15. 19:39
nem normális ez csaj. ez undorító és káros a rajongóira nézve... ilyen nőre néznek fel egyesek...
2011. március 15. 19:39
Idézet (Cynthia @ 2011.03.15. 19:35)
Nem vagyok penge bioszból, de szerintem tuti nem vér volt benne, hanem valami hasonló állagú cucc. Amúgy szánalmas ez is meg amit GaGa is csinál manapság... Nem hiszem el hogy ilyen undorító botrányok nélkül nem lehetnének sikeresek...
Szerintem maga a "szív" is mű. Keshán ez a vér túl sűrűnek tűnik, nem élethű, az a szív meg mint ami műanyag.
2011. március 15. 19:40
Ezt nem gondoltam volna Kesháról... Ez egyszerűen gusztustalan... Fújj, nem tudok mást mondani! Állatgyilkos!!!
2011. március 15. 19:41
hát ha igaz akkor gratulálok... túltett gagán... és ez már szánalmas.. -.-"
egyébként szerintem se igazi.. nagyon mű.. a szíven alapból látszik..
egyébként szerintem se igazi.. nagyon mű.. a szíven alapból látszik..
2011. március 15. 19:41
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
biztos mű..szerintemm
2011. március 15. 19:43
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
hát ez hülye ugy ahogy van. Tényleg ilyen példaképek vannak mostanában?
2011. március 15. 19:43
Háát nem tom... de ha valódi, akkor jó nagy hülye -.-"
Nem is értem, miért kell az ilyen jó hangú énekeseknek botrányokat kavarni.
Nem is értem, miért kell az ilyen jó hangú énekeseknek botrányokat kavarni.
2011. március 15. 19:44
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
jó étvágyat hozzá
2011. március 15. 19:45
Nem hiszem hogy mű... és ezek a képek ...Én szeretem Kesha zenéit de ez tényleg durva volt
2011. március 15. 19:46
Istenem. Bírom Keshát, de most rosszul vagyok. Nem azért, amit tett, mert gaga húsruhájával sem volt bajom, de nem bírom a vért és a belsőszerveket. és elképzeltem éééés ááááá
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.