Regice ezt jól meg fogalmaztad xDD "hagyják már őket békén őket" ;D
és teljesen egyet értek Aftermath96;)
Szerelmi háromszög? Adam, Tommy és Sauli
2011. március 20. 13:36
|
|
Dorinaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 333 Csatolások: 5 Azonosító: 145302 offline
|
Idézet (brigi0528 @ 2011.03.20. 13:35)
Regice ezt jól meg fogalmaztad xDD "hagyják már őket békén őket" ;D
Igazad van Regice hagyák hogy éljék az életüket!!
2011. március 27. 21:22
Na igen főleg, hogy a cikk írója rájött, hogy nem mindenki h*lye, mint ahogy azt ő gondolta, rejtélyes módon távozott az oldalról... vagy ki tudja, lehet hogy most is köztünk van csak más néven?
2011. április 10. 00:19
|
|
marisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 123313 offline
|
Amikor különböző képeket látok Adamrol ilyen-olyan pasikkal.. kicsit elképedem, aztán rájövök, hogy az ő élete, senkinek nincs beszolása! viszont "kriro.O" szerintem abban nincs igazad, hogy ugyanolyan a fiú-fiú, lány-lány és fiú-lány kapcsolat. főleg abban nincs igazad, hogy ez a természetes, lehet hogy ugy vélték, h természetes, de alapjáraton nem igy alkotott meg minket Isten, hanem pont ezért van a két különböző nem, szerintem (nemtudom kire igaz ez) egy nem hívő is fel tudja fogni. persze van olyan, hogy valaki igy születik, esetleg családi okok miatt történik meg, gondolok itt arra hogy mondjuk Adam anyukája mindig szigorúbb volt, vagy verte (csak mondtam valamit) ettől is lehet olyan fajta elváltozás, ami miatt inkább a fiukhoz vonzódik. persze ez már csak a mai világ elvetemült dolga, hogy egyáltalán van ilyen.
ettől függetlenül, imádom Adam-et, félreértés ne essék, nagyon de nagyon tehetséges, és az elsők közt a helye !!!!!!! csak gondoltam leirom a véleményem

telán kicsit hosszura sikeredett:D..
ettől függetlenül, imádom Adam-et, félreértés ne essék, nagyon de nagyon tehetséges, és az elsők közt a helye !!!!!!! csak gondoltam leirom a véleményem
telán kicsit hosszura sikeredett:D..
2011. április 11. 20:08
@maris Nem látom értelmét, annak, hogy mindenáron azt hirdessük, hogy a fiú-lány a normális.... mért is?
Mert valaki kijelentette, hogy ez így van, és mindenki megy utána? Volt olyan, amikor a másság teljesen elfogadott volt... nem értem mért ne lehetne őket ugyanolyan emberként kezelni?
2011. április 26. 16:32
|
|
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline
|
engem nem zavar, hogy homokosok. én teljesen elfogadom, ha vki a saját neméhez vonzódik... ha éppen nem mások elött csinálják a dolgaikat, mert az egyik barátnőmmel sétáltunk, megláttunk csókolózni 2 hapsit és a csaj elhányta magát. pedig aztán ő sem ítéli el őket. csak egyszerűen nem fogadja be a gyomra vagymi..
2011. május 10. 14:19
@sipy97 Gyönyörű... én ezt eltitkoltam volna már bocs! Mi az hogy amíg nem nyilvánosan csinálják nem zavar? Könyörgöm... te heteroként smárolhatsz nyilvánosan a pároddal, ők nem tehetik? Te mehetsz vele kézen fogva, ők nem? Gondolkozzatok már... ugyanolyan emberek mint mi!
2011. június 26. 12:31
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
és akkor most vége a fever csókoknak??
:O mert nem hiszem, hogy adam pasija örülne neki, ha adam más pasikkal smárolna..
ha tommyka tényleg hetero, itt az ideje, hogy megmutassa, bár szerintem nem igazán akarja..XD
kiváncsi leszek a fejleményekre..
2011. június 26. 12:31
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Idézet (sipy97 @ 2011.04.26. 16:32)
engem nem zavar, hogy homokosok. én teljesen elfogadom, ha vki a saját neméhez vonzódik... ha éppen nem mások elött csinálják a dolgaikat, mert az egyik barátnőmmel sétáltunk, megláttunk csókolózni 2 hapsit és a csaj elhányta magát. pedig aztán ő sem ítéli el őket. csak egyszerűen nem fogadja be a gyomra vagymi..
akkor tapaszd be a barátnőd szemét, mert ilyen bárhol előfordul..
2011. június 26. 12:32
|
|
adommyfandenagyon |
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.05.10. 14:19)
@sipy97 Gyönyörű... én ezt eltitkoltam volna már bocs! Mi az hogy amíg nem nyilvánosan csinálják nem zavar? Könyörgöm... te heteroként smárolhatsz nyilvánosan a pároddal, ők nem tehetik? Te mehetsz vele kézen fogva, ők nem? Gondolkozzatok már... ugyanolyan emberek mint mi!
egyet értek.
2011. augusztus 21. 23:03
|
|
adommyfandenagyon |
|
Idézet (Dorka40 @ 2011.03.15. 15:11)
Az összes homofóbon szétvernék valamit, de akkor pontosan ugyanolyan lennék, mint ők. Ha nem tetszik, el lehet húzni, nem érdekelnek senkit a rosszindulatú megjegyzéseitek. Ti belül rohadtok, és azt hiszitek, hú de menők vagytok. Vitassátok meg külön ezeket a dolgokat, ne itt rontsátok a levegőt. Ti vagytok undorítóak, nem ők.
egyet értek, minden szóval!!
azért belegondolhatnátok, hogy egy-egy meleg srácnak milyen nehéz lehet feldolgozni azt, hogy inkább a fiuk fenekét nézik a lányoké helyett, és hogy inkább rózsaszin polo kell, nem pedig kék.
elég rossz lehet nekik, hogy sokan bántják őket, pedig ez nem fer, mert ha egy hetero kockahasu majomagyu pasast nem fikáztok, akkor egy rúzsozott száju, festett körmű meleg srácot sem kellene..-.-"
és ha egy hetero párt nem szoltok meg, akkor jobb lenne, ha a melegekről is leszállnátok!!
(akinek nem inge, ne vegye magára.)
2011. augusztus 21. 23:20
|
|
adommyfandenagyon |
|
Idézet (AdamLLGaga @ 2011.03.16. 13:06)
Sajnálom Adam-et. Sajnálom, hogy nincs magánélete, és hazug pletykák folynak róla. És sajnálni tudom azokat, akik nem tudják Adam-et elfogadni. Nem kell Úristenezni. Indokold meg, miért írod. -.-
Szerintem pont azért folynak pletykák, mert VAN magánélete, mert nem mond semmit, max annyit hogy "jól van".
Azért vannak rola pletykák, mert nem tudnak belőle kiszedni semmit.
2012. március 26. 16:38
|
blanka01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.07. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 170799 offline
|
remélem adam tommyval fogja leélni az életét és elnézést kérek ha valakit ezzel megbántok de senkinek semmi köze beleavatkozni az ő életbe mindenki élje a saját életet nem?
vagy talán rosszúl mondtam?... :/
emberek!!!!!ez a 21.század ne szorakozzunk már ilyen dolgokkal ő így született nem kell bántani sztem csak mert azért mert isten így teremtett mindet hogy fiu lánymindenki utána megy
de ha az lett volna hogy fiu fiu és lány lány akkor mindenki ilyen lenne és akkor meg az lenn a baj hogy fiu lány pedig mindenki ugy él ahgy azt jónak látja vagy ahogyan szeretne
de hogy mindenki tudja én még egy picit talán örülök is hogy adam meleg mivel akkor tök rossz lenne ha mindig lánnyal lenne mert akkor meg sokan féltékenyek lennének de hát ez így van senkinek semmi oka ezt letagadni!
aki szereti adam-et ne hagyja hogy a melegség elgátolja attól hogy adam-et hallgassa vagy nézze képekben!!!
mert ő is ember nincs azon a dolgon más kivétel mint egy "normális pasi" (ezt azért raktam idézőjelekkel mert ő is normális pasi csak a fiukat szerti.. ♥
Hát ez van ezt el kell fogadni mindenkinek van hibája és ha adam nem lenne buzi akk azért cseszegetnénk mert olyan lenne mint mindenki más de lehet hogy ez egy különlegesség hogy valaki így születik miért is tagadjuk ki az életből lehet hogy ő neki több bizonyítéka van az életre mint pl. nekünk
mert aki ilyen tehetséges mint ő azt tisztelni kell mert nem sok ember ilyen helyes és tehetséges!
elnézést ha nagyon hosszúan fogalmaztam
remélem sokan elolvasátok és egy picit elgondolkoztok ezen hogy milyen igaz amit írtam
(aki nem az menjen a saját esze után majd meglátja hogy 10-20 év múlva lehet hogy ezt is bevezetik ki tudja?? :/
mégegyszer bocsi a hozzu kommentért csak kimondom az igazat!
♥Adam Lambert♥
vagy talán rosszúl mondtam?... :/
emberek!!!!!ez a 21.század ne szorakozzunk már ilyen dolgokkal ő így született nem kell bántani sztem csak mert azért mert isten így teremtett mindet hogy fiu lánymindenki utána megy
de ha az lett volna hogy fiu fiu és lány lány akkor mindenki ilyen lenne és akkor meg az lenn a baj hogy fiu lány pedig mindenki ugy él ahgy azt jónak látja vagy ahogyan szeretne
de hogy mindenki tudja én még egy picit talán örülök is hogy adam meleg mivel akkor tök rossz lenne ha mindig lánnyal lenne mert akkor meg sokan féltékenyek lennének de hát ez így van senkinek semmi oka ezt letagadni!
aki szereti adam-et ne hagyja hogy a melegség elgátolja attól hogy adam-et hallgassa vagy nézze képekben!!!
mert ő is ember nincs azon a dolgon más kivétel mint egy "normális pasi" (ezt azért raktam idézőjelekkel mert ő is normális pasi csak a fiukat szerti.. ♥
Hát ez van ezt el kell fogadni mindenkinek van hibája és ha adam nem lenne buzi akk azért cseszegetnénk mert olyan lenne mint mindenki más de lehet hogy ez egy különlegesség hogy valaki így születik miért is tagadjuk ki az életből lehet hogy ő neki több bizonyítéka van az életre mint pl. nekünk
mert aki ilyen tehetséges mint ő azt tisztelni kell mert nem sok ember ilyen helyes és tehetséges!
elnézést ha nagyon hosszúan fogalmaztam
remélem sokan elolvasátok és egy picit elgondolkoztok ezen hogy milyen igaz amit írtam
(aki nem az menjen a saját esze után majd meglátja hogy 10-20 év múlva lehet hogy ezt is bevezetik ki tudja?? :/
mégegyszer bocsi a hozzu kommentért csak kimondom az igazat!
♥Adam Lambert♥
2012. április 12. 23:01
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
nem ránk tartozik a magánélete..
tőlem akár húzhat szoknyát és jódlizhat a pasijanak csak csináljon továbbra is ilyen kiràly zenét
tőlem akár húzhat szoknyát és jódlizhat a pasijanak csak csináljon továbbra is ilyen kiràly zenét
2012. május 07. 16:53
|
|
gogge1666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 166057 offline
|
Imádom Adamet és Tommyt is,de nekem valahogy nem szimpatikus Sauli.Bár lehet,hogy azért mer keveset tudunk róla.De Adam nagyon boldog Saulival,és ez a lényeg!Adommyról pedig csak annyit,hogy mind a ketten többször elmondták,hogy soha nem jártak együtt.(Én is olvastam ezt.)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: