Szerelmi háromszög? Adam, Tommy és Sauli
2011. március 16. 17:22
Jessica77! Bizonyítékod is van, vagy csak mondod?
2011. március 16. 17:29
Jessica77 Nem Adam és Tommy nagyon nincsenek együtt...
2011. március 16. 17:43
Aftermath96! Sztem se... de ha vki ilyet állít, akkor bizonyítsa is
2011. március 16. 17:46
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
Adam nem a kedvencem de szeretem és azzal jár akivel akar de aza Tomi izéke gyerek pattanjon le Adamról!az már milyen h tudja h Adamnak van barátja de azért nyomul!undorító!am Adam a lányokat és a fiúkat is szereti!pattanj le Adamról Tomi izéke nevű gyerek!
2011. március 16. 20:18
Rékuci, Adam meleg, és nem biszex ; )
Itt már nem is Adamről van szó, szólhatna a cikk Steiner Kristófról, vagy Jeffree Starról, vagy akárki másról, ugyanez lenne a kommentelők nagy részének a véleménye. De, ha már Justin Bieber lenne két lány között, az persze tökéletesen rendben lenne, igaz?
Ez az, ami szégyen a mai világban. Részemről semmi különbség nincs egy fiú-fiú, lány-lány, vagy fiú-lány páros között, és szerintem ez a normális. Valaki írta lejjebb, hogy azért undorodik a melegektől, mert "nem bír elviselni egy kisminkelt pasit"... Elmondanám, hogy az ókorban is volt példa rá, hogy a férfiak sminkelték magukat, mégsem lettek megbélyegezve, bár akkoriban az egész homoszexualitás témát természetesebben kezelték, nem úgy, mint ma... Ja és kérdem én, aki csak fújolni jön az ilyen cikkekhez, egyáltalán minek olvassa el? Engem sem érdekel a foci, hát nem olvasok róla híreket, majd írom be kommentbe, hogy "fúj Fradi" vagy akármi.
Itt már nem is Adamről van szó, szólhatna a cikk Steiner Kristófról, vagy Jeffree Starról, vagy akárki másról, ugyanez lenne a kommentelők nagy részének a véleménye. De, ha már Justin Bieber lenne két lány között, az persze tökéletesen rendben lenne, igaz?
Ez az, ami szégyen a mai világban. Részemről semmi különbség nincs egy fiú-fiú, lány-lány, vagy fiú-lány páros között, és szerintem ez a normális. Valaki írta lejjebb, hogy azért undorodik a melegektől, mert "nem bír elviselni egy kisminkelt pasit"... Elmondanám, hogy az ókorban is volt példa rá, hogy a férfiak sminkelték magukat, mégsem lettek megbélyegezve, bár akkoriban az egész homoszexualitás témát természetesebben kezelték, nem úgy, mint ma... Ja és kérdem én, aki csak fújolni jön az ilyen cikkekhez, egyáltalán minek olvassa el? Engem sem érdekel a foci, hát nem olvasok róla híreket, majd írom be kommentbe, hogy "fúj Fradi" vagy akármi.
2011. március 16. 20:46
Glamster
engem nem zavar hogy Adam két fiú közt van de ha JB van két lány közt az már igen xDD de am engem egyik sem zavar
engem nem zavar hogy Adam két fiú közt van de ha JB van két lány közt az már igen xDD de am engem egyik sem zavar
2011. március 16. 21:19
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
nem úgy értettem x) Én is féltékenykedem ezerrel, de mit tehetnék. 14 év, egy óceán, sztár, ja és mellékesen meleg. De én nem homfób megjegyzéseket teszek, mert úgy gondolom, az undorító...
2011. március 17. 09:34
jó lenne ha Tommy megszerezné Adamet, Tommy tök cuki és az a Sauli amúgy se szimpi :S ú
HAJRÁ TOMMY, mondjuk ez Adam élete, én támogatom ha mondjuk Saulival marad mert hát ez az ő love-ja kíváncsi vok mi lesz ebből
HAJRÁ TOMMY, mondjuk ez Adam élete, én támogatom ha mondjuk Saulival marad mert hát ez az ő love-ja kíváncsi vok mi lesz ebből
1 felhasználónak tetszik:
adommyfandenagyon
2011. március 17. 17:56
Idézet (kiro.O @ 2011.03.16. 20:18)
Rékuci, Adam meleg, és nem biszex ; )
Ezt nagyon jól leírtad, szebben meg sem lehetett volna fogalmazni. Minden egyes szavaddal egyetértek.
A rajongók meg miért lázadnak? Nekik nem az a legfontosabb, hogy a kedvencük igazán boldog legyen? Szerintem Adamnek kell eldönteni, hogy kivel szeretne lenni, a rajongóknak meg el kell fogadniuk a döntését. Én is (mint nagyon sokan) szeretem Tommyt is, hiszen nagyon jó gitáros, de mégsem lázadok azért, hogy Adamnek igenis vele kell lennie, mert ez azért nem így működik.Könyörgöm, felnőtt emberek, el tudják dönteni, hogy mit akarnak.
És aki meg csak azt tudja leírni, hogy mennyire undorodik, az meg ne olvassa. Ez ennyire egyszerű.
2011. március 19. 07:37
hat emberek!nm is tom mit mondjak!talan annyi eleg h adam sokkal jobban oszeillik tommyval mint aval a kis huje sauli gyerekkel!tommy meg szeb is meg minden!es az pedig igaz h sauli csk kihasznalja adamet es bantani gfogja!nah hat es akor kinek a valain fofja kisirni magat??hat persze hogy a tommyen!nah szal hajra tommy es fuj koskinen:P!!!!
2011. március 19. 10:25
Drága zsoka ! Ha már megfogalmazol egy ekkora h*lyeséget, legalább írnád le helyesen!
Mi bajotok Saulival? Mért bántaná Adamet? Ne aggódjatok nem fog ártani neki, és kihasználni sem fogja! Adam okos nagyfiú már, nagyon jól tudja, hogy mit csinál, és mi jó neki!
Mi bajotok Saulival? Mért bántaná Adamet? Ne aggódjatok nem fog ártani neki, és kihasználni sem fogja! Adam okos nagyfiú már, nagyon jól tudja, hogy mit csinál, és mi jó neki!
2011. március 19. 12:26
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Aftermath96 Egyetértek.
Számomra azért szomorú látni,hogy egyesek úgy nevezik Glambert-nek magukat,hogy közben így vélekednek. Azért ez nagyon nem erről szól. Igazán felfoghatnátok már,hogy az,hogy szeretitek Adamet és jót akartok neki,nem azt jelenti ,hogy bele is szólhattok az életébe. Nyilván nem arról szól a "rajongás",hogy minden tettével egyetértesz az adott személlyel,de elfogadod a döntéseit,mert tiszteled. De úgy látom sokaknak csak abból áll ez az egész,hogy "jajdecukiAdam" és ebben ki is merül ez az egész. Én nem szívesen hívom őket Glambert-nek. Nekünk ez tényleg másról szól. De ezért hiszik a kívülállók,hogy minden Glambert dilis... -.-
Persze akinek nem inge nem veszi magára,blablabla.
Amúgy várom priviben a jelentkezőket ,akik személyesen ismerik Saulit,esetleg magát Adamet és Tommy-t ,mert ahogy a hozzászólásokból látom,elég sokan ismerik őket,ezért tudják annyira ,hogy hogy érez Adam és mi a jó neki.
Számomra azért szomorú látni,hogy egyesek úgy nevezik Glambert-nek magukat,hogy közben így vélekednek. Azért ez nagyon nem erről szól. Igazán felfoghatnátok már,hogy az,hogy szeretitek Adamet és jót akartok neki,nem azt jelenti ,hogy bele is szólhattok az életébe. Nyilván nem arról szól a "rajongás",hogy minden tettével egyetértesz az adott személlyel,de elfogadod a döntéseit,mert tiszteled. De úgy látom sokaknak csak abból áll ez az egész,hogy "jajdecukiAdam" és ebben ki is merül ez az egész. Én nem szívesen hívom őket Glambert-nek. Nekünk ez tényleg másról szól. De ezért hiszik a kívülállók,hogy minden Glambert dilis... -.-
Persze akinek nem inge nem veszi magára,blablabla.
Amúgy várom priviben a jelentkezőket ,akik személyesen ismerik Saulit,esetleg magát Adamet és Tommy-t ,mert ahogy a hozzászólásokból látom,elég sokan ismerik őket,ezért tudják annyira ,hogy hogy érez Adam és mi a jó neki.
2011. március 19. 16:56
|
|
Rékucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 145285 offline
|
amúgy változtatok Adam tényleg felnőtt ember és amelett a srác mellett dönt aki mellet akar!bocsánatot kérek akiket megbántottam de ez csak az én véleményem kérlek ne támadjatok!tudom senkinek nincs beleszólása Adam magánéletébe csak Adamnak!
2011. március 19. 20:33
|
|
Desiree1331új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 147646 offline
|
Hát most mit mondjak...Adam azzal jár akivel akar, ő tudja mi a jó neki.Amúgy sincs túl sok bajom ezzel a Sauli Koskinennel, de valamiért egy kicsit furcsa számomra.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.