Starity

Szerelmi háromszög? Adam, Tommy és Sauli

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. március 16. 15:49 #81
Nellie777
Nellie777
visszatérő vendég

Státuszhttps://www.facebook.com/pages/Natalia-Kills-Hungary/208055679226338
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 100
Csatolások: 0
Azonosító: 145368
Idézet (Levyrroni @ 2011.03.16. 15:36)
És amúgy igazam van,mert sok külföldi a saját neméhez vonzódik.bár nem akarom bántani egyiket sem,úgyhogy engem nemisérdekel.

Ahhoz képest ,hogy nem érdekel,megfogalmaztál 3,nagyon értelmes kommentet a cikkhez.
Mellesleg ne haragudj ,de te komolyan azt gondolod ,hogy a szexualitás "divattól" függ? Figyelj,az csak egy dolog,hogy Amerikában többen vállalják,mint pl itt nálunk,de ez még nem azt jelenti ,hogy nálunk kevesebb homoszexuális van,akár a hírességek között is. De egyébként sincs semmi közöd ahhoz,hogy ki vonzódik a saját neméhez,és ki nem. Gondolkozz már kérlek mielőtt leírsz egy ekkora butaságot. :/
2011. március 16. 15:52 #82
Nellie777
Nellie777
visszatérő vendég

Idézet (turmixxx @ 2011.03.16. 15:42)
én is csak annyit tudok hozzáfűzni h úristen  :o 
különben meg mi az h nem unjuk e? én őszintén azt unom h mióta adam felbukkant a fél világ meleg fann mivel adam egy nagyon tehetséges ember de az nem azt jelenti h a melegeket is szeretni kell... és elvárják h minden ember az legyen és senkinek ne legyen baja melegekkel.. már nem azért de az adam fannok is tiszteletben tarthatnák azokat akik nem szeretik a melegeket  <_<

Egyáltalán nem jelenti azt ,hogy ha szereti valaki Adam-et ,akkor szeretnie kell a melegeket is. De azzal hogy homofób valaki,a saját érzelmi és értelmi szegénységét bizonyítja. Ezzel remélem tisztában vagy. ÉS szíved joga utálni a melegeket,de remélem abban is egyetértünk,hogy nem kíváncsi senki arra,hogy te utálod őket. Én a helyedben nem hirdetném,és nem lennék büszke rá.
Nyilván fogalmad sincs ,hogy miért utálod őket,csak utálod,mert ez a megszokott. Ehhez csak gratulálni tudok. :)
2011. március 16. 16:02 #83
turmixxx
turmixxx
új tag

Státusz♥ zene nélkül mit érek én? ♥
Hozzászólás: 69
Csatolások: 2
Azonosító: 124394
Idézet (Nellie777 @ 2011.03.16. 15:52)
Egyáltalán nem jelenti azt ,hogy ha szereti valaki Adam-et ,akkor szeretnie kell a melegeket is. De azzal hogy homofób valaki,a saját érzelmi és értelmi szegénységét bizonyítja. Ezzel remélem tisztában vagy. ÉS szíved joga utálni a melegeket,de remélem abban is egyetértünk,hogy nem kíváncsi senki arra,hogy te utálod őket. Én a helyedben nem hirdetném,és nem lennék büszke rá.
Nyilván fogalmad sincs ,hogy miért utálod őket,csak utálod,mert ez a megszokott. Ehhez csak gratulálni tudok. smileeee.gif

már nem azért de én ara nem lennék büszke hogyha heteró létemre meleg fann lennék... ez van én nem látok bennük semmi "szépet" lehet hogy te igen... különben meg mi az h nem tudom miért? -.- nem tehetek róla hogy irritálnak az egymással csókolózó fiúk... amúgy meg itt hozzá lehet szólni a cikkhez úgyhogy abból amit mondtál h senki nem kíváncsi arra hogy szeretem e melegeket az már csak puszta kötözködés csak mert nem tetszett h leszólom a melegeket
2011. március 16. 16:10 #84
Nellie777
Nellie777
visszatérő vendég

Idézet (turmixxx @ 2011.03.16. 16:02)
már nem azért de én ara nem lennék büszke hogyha heteró létemre meleg fann lennék... ez van én nem látok bennük semmi "szépet"  lehet hogy te igen... különben meg mi az h nem tudom miért? -.- nem tehetek róla hogy irritálnak az egymással csókolózó fiúk... amúgy meg  itt hozzá lehet szólni a cikkhez úgyhogy abból amit mondtál h senki nem kíváncsi arra hogy szeretem e melegeket az már csak puszta kötözködés csak mert nem tetszett h leszólom a melegeket

Ok. Már csak egy kérdésem van: mi a fene az ,hogy "meleg fann"? O.o
Drága ,félreértettél. Én nem hiszem ,hogy létezne olyan,hogy meleg fan,csupán nem ítélkezem és képzeld büszke vagyok rá. :) De nem akarlak meggyőzni,hogy ne legyél előítéletes,te veszítesz vele,nem én.
És teljesen igazad van: hozzá lehet szólni a cikkhez. A cikkben hol látod a kérdést ,hogy "mi a véleményetek a melegekről"? :)
2011. március 16. 16:23 #85
- törölt felhasználó -    
@turmixxx Igen a kommentedből tökéletesen látszik hogy fogalmad sincs mi az a szexualitás, és a tolerancia... milyen melegfan te jó isten...-.-" Képzeld, mielőtt azt sem tudtam ki az az Adam Lambert is ugyanúgy elfogadtam a melegeket, mint most!

Amúgy nem Adam fan vagyok, hanem Glambert;)
2011. március 16. 16:24 #86
turmixxx
turmixxx
új tag

Idézet (Nellie777 @ 2011.03.16. 16:10)
Ok. Már csak egy kérdésem van: mi a fene az ,hogy "meleg fann"? O.o
Drága ,félreértettél. Én nem hiszem ,hogy létezne olyan,hogy meleg fan,csupán nem ítélkezem és képzeld büszke vagyok rá. smileeee.gif De nem akarlak meggyőzni,hogy ne legyél előítéletes,te veszítesz vele,nem én. 
És teljesen igazad van: hozzá lehet szólni a cikkhez. A cikkben hol látod a kérdést ,hogy "mi a véleményetek a melegekről"? smileeee.gif

én nem a melegeket akartam volna minősíteni hanem annyit mondtam hogy szerintem azt is tiszteletben kéne tartani hogyha valaki nem szereti őket és ahogy olvasom erre a legtöbb lambert fann nem hajlandó...
a meleg fann pedig az olyan emberek akik bálványozzák őket és nehogy azt hidd hogy adam tehetségét szidtam mert tényleg jó hangja van csak szerintem egyszerűen fölösleges azért mert szereted a számait vagy a fannok nagy része szerelmes is belé csak azért leszólni mindenkit aki nem szereti őket
ez mindenki egyéni véleménye és én csak azért írtam az első kommentem mert nem tetszett hogy leszólta azért mert annyit írt hogy úristen... neki ez volt a véleménye
2011. március 16. 16:27 #87
- törölt felhasználó -    
turmixxx Mindössze annyit kértem, hogy indokold már meg hogy mért úristenezel... sajnálom ha ezt ennyire túlreagálod...biggrin.gif
2011. március 16. 16:27 #88
dfreak
dfreak
Hozzászólás: 1959
Azonosító: 129705
jézuusom xD
2011. március 16. 16:27 #89
turmixxx
turmixxx
új tag

Idézet (Aftermath96 @ 2011.03.16. 16:23)
@turmixxx Igen a kommentedből tökéletesen látszik hogy fogalmad sincs mi az a szexualitás, és a tolerancia... milyen melegfan te jó isten...-.-" Képzeld, mielőtt azt sem tudtam ki az az Adam Lambert is ugyanúgy elfogadtam a melegeket, mint most!

Amúgy nem Adam fan vagyok, hanem Glambert;)

képzeld tudom mi az a szexualitás csak azért mert nem szeretem a melegeket de nincs sok kedvem ezen veled veszekedni gondolj rólam amit akarsz nem nagyon érdekel csak mondom h semmi köze nincs az egésznek ahhoz h ne tudnám mi az a szexualitás... és én nem ezt gondolom róluk és kész
mindenkinek megvan a maga véleménye...
2011. március 16. 16:29 #90
- törölt felhasználó -    
turmixxx Jó akkor magyarázd már meg nekem hogy mért undorodsz tőlük?
2011. március 16. 16:30 #91
turmixxx
turmixxx
új tag

Idézet (Aftermath96 @ 2011.03.16. 16:27)
turmixxx Mindössze annyit kértem, hogy indokold már meg hogy mért úristenezel... sajnálom ha ezt ennyire túlreagálod...biggrin.gif

hát én már megindokoltam és én meg csak annyit akartam volna kérni hogy tartsd tiszteletben azokat akik nem szeretik a melegeket és ennyi... nem gondoltam volna hogy most emmől ilyen nagy izé lesz mert h a tudom inkább csak magamnak pofáztam volna itthon smileeee.gif
2011. március 16. 16:32 #92
- törölt felhasználó -    
@turmixxx Lehet hogy jobban tetted volna...
Tartsam tiszteletben az utálatot, az undort? Ezt ne kérd, ez az amit sosem fogok elfogadni;)
2011. március 16. 16:34 #93
turmixxx
turmixxx
új tag

Idézet (Aftermath96 @ 2011.03.16. 16:29)
turmixxx Jó akkor magyarázd már meg nekem hogy mért undorodsz tőlük?

figyelj én egyszerűen nem szeretem nézni azt hogyha 2 férfi csókolózik vagy ki vannak rúzsozva vagy csillogós szemfestékük van meg ilyeneket mert én ezt gusztustalannak tartom
de könyörgöm nem tudnál túllépni rajtam és élni boldogan tovább? annyi meleg gyűlölő van most miért kell ezt így túl ragozni...
2011. március 16. 16:36 #94
turmixxx
turmixxx
új tag

Idézet (Aftermath96 @ 2011.03.16. 16:32)
@turmixxx Lehet hogy jobban tetted volna... 
Tartsam tiszteletben az utálatot, az undort? Ezt ne kérd, ez az amit sosem fogok elfogadni;)

nem azt mondom hogy az utálatot fogadd el hanem azt hogyha valakinek ez a véleménye és kész
2011. március 16. 16:36 #95
- törölt felhasználó -    
@turmixxx Khm.. akkor ajánlom figyelmedbe amit privátba írtam, na az a gondom;)
2011. március 16. 16:36 #96
- törölt felhasználó -    
Ne vitázzatok már -.-"
Van, aki elfogadja a melegeket, van, aki nem.

Az meg, h a fanok meg a sajtó felfújja Adam magánéletét, az más tészta. Teljesen felesleges veszekedni!
2011. március 16. 16:39 #97
- törölt felhasználó -    
Ez rendben is van, csak kicsit idegesítő tud lenni amikor nem értik meg amit leírsz...
2011. március 16. 16:44 #98
- törölt felhasználó -    
Aftermath96! Azt én is jól tudom sad.gif
2011. március 16. 16:50 #99
turmixxx
turmixxx
új tag

nah felejtsük el egymást... ez ahogy Thora_90 is írta "Van, aki elfogadja a melegeket, van, aki nem." nincs értelme vitázni
2011. március 16. 17:03 #100
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
ugyan,ugyan biggrin.gif mindenki tudja h Adam és Tommy vannak együtt...tongue.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok