Szerelmi háromszög? Adam, Tommy és Sauli
2011. március 15. 20:33
SelenaGirl Ja hogy nem tudjátok mi az a szexualitás, és úgy hiszitek ez csak a heteróknál lehetséges... akkor mindent értek köszönöm... majd elnövöd -.-"
2011. március 15. 21:10
De miért írjátok sokan h undorító meg h fúj stb.??
És már megint ez is csak azért van mert melegek?? Ezt annyira utálom... -.-
De kíváncsi leszek mi lesz a végén!
)
És már megint ez is csak azért van mert melegek?? Ezt annyira utálom... -.-
De kíváncsi leszek mi lesz a végén!
1 felhasználónak tetszik:
adommyfandenagyon
2011. március 15. 21:58
most komolyan már nem unjátok? Mért úristeneztek? Legalább indokolnád meg..-.-"
2011. március 16. 10:32
ez baromság,és már ha itt tarunk,akkor csinálhat amit akar,és nem kell mindent szärt velrakni a netre,hogy aztán minden marhaságot csináljanak belőle!!!
2011. március 16. 11:58
Elnézést kérek az előző hozzászólásomért, megnéztem azok adatlapját, akik mindössze annyit bírtak írni hogy "úristen", és igen látom hogy mind Justin Bieber hátteres tinisunák vagytok...
2011. március 16. 13:06
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Sajnálom Adam-et. Sajnálom, hogy nincs magánélete, és hazug pletykák folynak róla. És sajnálni tudom azokat, akik nem tudják Adam-et elfogadni. Nem kell Úristenezni. Indokold meg, miért írod. -.-
2011. március 16. 13:23
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Aftermath96 egyetértek.
Mellesleg ez a cikk nem egy fordítás,hanem egy újabb ostoba hazugság,amit a cikk írója talált ki unalmában,ahogy ez már megesett vele korábban is. Csak ha leoltják,mindig megpróbálja külföldi cikknek eladni az irományát.
Sajnálom ,de ez van. És mit ért el vele? Azt hogy jöttek a homofób-növendék kislányok és kisfiúk,és saját magukat égetik az értelmesebbnél értelmesebb megjegyzésekkel.
Mellesleg ez a cikk nem egy fordítás,hanem egy újabb ostoba hazugság,amit a cikk írója talált ki unalmában,ahogy ez már megesett vele korábban is. Csak ha leoltják,mindig megpróbálja külföldi cikknek eladni az irományát.
Sajnálom ,de ez van. És mit ért el vele? Azt hogy jöttek a homofób-növendék kislányok és kisfiúk,és saját magukat égetik az értelmesebbnél értelmesebb megjegyzésekkel.
2011. március 16. 14:10
Gondolom ők is kitalálták: http://mosaictv.hu/hirek/1337/adam_lambert_szerelmi_haromszoge
2011. március 16. 14:22
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Szívem ,nagyon jól tudod,hogy a mosaic tv honnan vette a cikket,mert tegnap egész nap azon lázadoztál,hogy lenyúlták tőled. Úgyhogy büszke lehetsz magadra,mert sikerült elérni,hogy elterjedjen a baromságod.
Kértem ,hogy linkeld be a forrást,azt a bizonyos webes magazint ,amire hivatkoztál. Nem tetted,nyilván azért,mert nem létezik.
Kértem ,hogy linkeld be a forrást,azt a bizonyos webes magazint ,amire hivatkoztál. Nem tetted,nyilván azért,mert nem létezik.
2011. március 16. 15:09
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
ez mekkora hülyeség! télleg ennyire unatkoznak egyesek..amúgy én meg úgy vagyok ezekkel a "hírekkel", hogy rohadtul nem érdekelnek. Szerintem Adam magánélete csak rá tartozik és senki másra, Szal, engem nem nagyon érdekel, hogy kivel jár.
2011. március 16. 15:30
nem tudom miért,de valahogy a külföldieknél valamiért nagy sláger h ugyan ahhoz a nemhez vonzódnak.Tisztelet a kivételeknek!!
2011. március 16. 15:36
És amúgy igazam van,mert sok külföldi a saját neméhez vonzódik.bár nem akarom bántani egyiket sem,úgyhogy engem nemisérdekel.
2011. március 16. 15:42
|
|
turmixxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 69 Csatolások: 2 Azonosító: 124394 offline
|
Idézet (Aftermath96 @ 2011.03.15. 21:58)
most komolyan már nem unjátok? Mért úristeneztek? Legalább indokolnád meg..-.-"
én is csak annyit tudok hozzáfűzni h úristen
különben meg mi az h nem unjuk e? én őszintén azt unom h mióta adam felbukkant a fél világ meleg fann mivel adam egy nagyon tehetséges ember de az nem azt jelenti h a melegeket is szeretni kell... és elvárják h minden ember az legyen és senkinek ne legyen baja melegekkel.. már nem azért de az adam fannok is tiszteletben tarthatnák azokat akik nem szeretik a melegeket
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.