Szerelmi háromszög? Adam, Tommy és Sauli
2011. március 15. 17:32
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
nem tudnak már mit kitalálni
szánalmas ahogy egy kér újság így próbál nagyobb kersetetre szert tenni-.-
szánalmas ahogy egy kér újság így próbál nagyobb kersetetre szert tenni-.-
2011. március 15. 17:36
Hát én nem ítélem el a melegeket és imádom Adamot... Ő tudja
2011. március 15. 17:59
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Adommy. :$ <3
2011. március 15. 18:17
Szegény Tommy... Ha ő heteronak mondja magát, akkor ezt tartsuk már tiszteletben. Szánalmas, amit az elvakult Adommy fanok csinálnak, ez csak fan fiction gyerekek! Adam és Tommy sosem voltak egy pár, nem tudom, miért emlegetik őket úgy mégis. Ha ebből mégis botrány lenne, amit kétlek, arról úgyis tudni fogunk.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. március 15. 18:34
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Én nagyon szeretem Adamot és felőlem lehet bármilyen én akkor is szeretni fogom ha meleg akkor is!! Kicsit úgy sajnálom Tomyt dehát majd tul lesz rajta!!
2011. március 15. 18:36
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
tommy nem tesz érte semmit hogy az emberek elhigyjék hogy heteró, pont az ellenkezőjét csinálja
1 felhasználónak tetszik:
adommyfandenagyon
2011. március 15. 18:47
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Már nem tudok mit tenni.. kész röhögök
Adam és Tommy sose jártak...!!! ezt nem lehet felfogni???
Valaki az előző komikban írta, hogy Tommy nem nagyon "akaja bizonyítani, hogy nem meleg" vagy valami hasonló. Attól, hogy nincs barátnője nem feltétlenül meleg és Adambe halálosan szerelmes és ki van borulva hülyeség...
Valaki nagyon unatkozott Nyugaton...
szánalmasak...
2011. március 15. 18:52
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ebből vajon mi lesz.
2011. március 15. 19:11
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
én bírom a melegeket de azzal bajom van h Adam meleg mert annyira cuki meg jó pasi lenne csak meleg :/
2011. március 15. 19:38
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Na most már tényleg elegem van hogy mindenki szidja a melegeket mi a baj velük és ha akik ezeket mondják hogy úristen meg fúj stb...nekik milyen érzés lenne nekik?!Gondolom nem jó
attól hogy róluk is van hír az nem baj de ez gyerekes és gusztustalan és homófóbbbbb ez az egész nem kell bántani valakit azért mert nem pont olyan mint mi de attól még ők is rendes emberek ezt utálom sok emberbe hogy amit ők nem szeretnek azokat állandóan szidják
HADJÁTOKKKK ŐKET MÁR BÉKÉN ÉS EZT AZ EGÉSZET IS nem kell szidkozodniiiiiiii én sem bántok olyanokat akiket ti kedveltek vagy teretek
nekik mikor lesz már nyugodalmuk remélem minnél hamarabb
attól hogy róluk is van hír az nem baj de ez gyerekes és gusztustalan és homófóbbbbb ez az egész nem kell bántani valakit azért mert nem pont olyan mint mi de attól még ők is rendes emberek ezt utálom sok emberbe hogy amit ők nem szeretnek azokat állandóan szidják
HADJÁTOKKKK ŐKET MÁR BÉKÉN ÉS EZT AZ EGÉSZET IS nem kell szidkozodniiiiiiii én sem bántok olyanokat akiket ti kedveltek vagy teretek
nekik mikor lesz már nyugodalmuk remélem minnél hamarabb
2011. március 15. 19:51
Nálunk is vannak ilyenek , ezt meg lehet szokni!!! Gratula!! °-°
2011. március 15. 19:55
Aki azt írja hogy túlzás: Elárulnátok hogy mi túlzás ezen? Hogy lehet ennyi eszetek? Mert ha arról szólna a cikk hogy Justin Biebernek egyszerre két csaja van jó lenne? Ha már melegekről szól akkor túlzás? Gondolkozzatok már mielőtt leírtok valamit...-.-"
2011. március 15. 20:13
|
|
Nonocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 65 Csatolások: 3 Azonosító: 135769 offline
|
Idézet (Dorka40 @ 2011.03.15. 15:11)
Az összes homofóbon szétvernék valamit, de akkor pontosan ugyanolyan lennék, mint ők. Ha nem tetszik, el lehet húzni, nem érdekelnek senkit a rosszindulatú megjegyzéseitek. Ti belül rohadtok, és azt hiszitek, hú de menők vagytok. Vitassátok meg külön ezeket a dolgokat, ne itt rontsátok a levegőt. Ti vagytok undorítóak, nem ők.
Ez igaz!Az összes homofób elhúzhat a fenébe!!!Titeket senki nem bánt senkiért és nem tudjátok milyen szar lehet ha mindenki piszkál???Gondolhatnátok arra is,hogy nem kéne másokat bántani a szexualitásuk vagy a kinézetük miatt,mert érző emberek és fáj nekik!!!
2011. március 15. 20:24
Jaj ez már egy kicsit nagyon túlzás.Nincs bajom azzal,hogy melegek,de hogy már itt és szerelmi háromszög van. xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.