Szerelmi háromszög? Adam, Tommy és Sauli
2011. március 15. 15:23
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
uristn.
2011. március 15. 15:25
|
|
Kizzy96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.17. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 143490 offline
|
ADOMMYT AKAROOOOOOOOOOOOOOK!!!!
Remélem nem lesz olyan butuska Adam, hogy a finn közszereplőt válassza, aki valószínlűleg csak kihazsnálja
JOMMY MEGÉRDEMLI ŐT ÉS FORDÍTVA IS!!!!!!!!!! <3 egymásnak tökéletes esti plüssök ( vagy többek ) lennének!!!! ADOMMY!!!!!!!!!!!!! (Y) (L) (K)(L)(Y) <3
1 felhasználónak tetszik:
adommyfandenagyon
2011. március 15. 15:30
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Most nem azért,de ti honnan tudjátok,hogy Adamnek mi a jó? Tommy azt mondja hetero,nem? Szexi,amit a színpadon csinálnak,de Adam is megmondta ,hogy nem több.
És Sauliról mit tudunk? Nem hinném ,hogy annyira kihasználná Adam sikereit,mert nem nyilatkozott senkinek a kapcsolatukról,pedig a finnek is rá vannak állva a témára. Elég korrekten és diszkréten kezeli a dolgot.
És Sauliról mit tudunk? Nem hinném ,hogy annyira kihasználná Adam sikereit,mert nem nyilatkozott senkinek a kapcsolatukról,pedig a finnek is rá vannak állva a témára. Elég korrekten és diszkréten kezeli a dolgot.
2011. március 15. 15:47
Tommy HETERÓ. Majd ha ő azt nyilatkozza, h meleg, és Adamet akarja, akkor majd elhiszem -.-"
2011. március 15. 15:48
Alexiss! Mert a Jussys háttered aztán nem az -.-" pff ha meg nem tetszik, ne nézd, ennyi.
Nem az alapján kéne megítélni az embert, h meleg-e vagy sem, mert Adam egy kiváló előadó.
Nem az alapján kéne megítélni az embert, h meleg-e vagy sem, mert Adam egy kiváló előadó.
2011. március 15. 15:50
Engem meg nem érdekel hogy milyen beállítottságúak, ilyen vagy olyan, de két embert szétszakítani ..
Én is láttam ezt a trending topikot twitteren és nem igazán értem, hogy a fanok honnan tudják, hogy nekik mi a jó meg hogy egyáltalán mi a fenének írkálnak twitteren hülyeségeket
Én is láttam ezt a trending topikot twitteren és nem igazán értem, hogy a fanok honnan tudják, hogy nekik mi a jó meg hogy egyáltalán mi a fenének írkálnak twitteren hülyeségeket
2011. március 15. 15:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Jajj...úgy bírom, mikor a rajongók sokkal jobban tudják mi a jó a kedvencüknek, mint a kedvencük maga. Persze megesik az ilyesmi, én is imádkoztam már magamban, hogy: "ne vedd el ezt is, te hülye!", de azért ez nem ugyanaz a helyzet. Ráadásul ezek az emberek, akikről a cikk szól, ugyanúgy felnőttek, mint az én kedvencem, és el tudják dönteni, mit akarnak, és ha véletlen mégse jól sül el a dolog, hát falba verik a fejüket és mennek tovább. Nem kellene mindenbe beleütniük az orrukat a rajongóknak. Ha tetszik, ha nem tetszik, tessék elfogadni, hogy ez van, vagy lehet továbbállni. Pár rajongóval kevesebb, azt hiszem Adamnek nem igazán számít.
2011. március 15. 16:06
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.15. 15:57)
Jajj...úgy bírom, mikor a rajongók sokkal jobban tudják mi a jó a kedvencüknek, mint a kedvencük maga. Persze megesik az ilyesmi, én is imádkoztam már magamban, hogy: "ne vedd el ezt is, te hülye!", de azért ez nem ugyanaz a helyzet. Ráadásul ezek az emberek, akikről a cikk szól, ugyanúgy felnőttek, mint az én kedvencem, és el tudják dönteni, mit akarnak, és ha véletlen mégse jól sül el a dolog, hát falba verik a fejüket és mennek tovább. Nem kellene mindenbe beleütniük az orrukat a rajongóknak. Ha tetszik, ha nem tetszik, tessék elfogadni, hogy ez van, vagy lehet továbbállni. Pár rajongóval kevesebb, azt hiszem Adamnek nem igazán számít. 
Teljesen egyetértek ezzel, csak az a gubanc hogy ami itt le van írva nem így volt, Adam azon rajongói akik tényleg szeretik, nem pedig őrült fanatikus kislányok nem így látják a dolgokat, elfogadják hogy Sauli-val jár, nem fognak összefogni ellene, hogy Adommy legyen, mert olyan a magánéletben nincs, és valószínűleg nem is lesz.
Azt meg hogy Sauli kihasználja honnan tudják? Talán ismerik?
Az meg hogy Tommy féltékeny erre és Adam-et akarja egyszerűen nevetséges
zsófi1997
2011. március 15. 16:22
egyre jobbakkal kezdki Adam-.-
Nemhogy inkább a lányokat szeretné:$
Nemhogy inkább a lányokat szeretné:$
2011. március 15. 16:34
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
O.o No. Azért igaz, hogy én is ultranagy fan vagyok, és überlájkolom Adamet, de az már sok, hogy mi mondjuk meg neki, hogy mi a jó! Igaz, énnekem is szimpibb az Adommy páros, mint a Saulis-dolog, de ha Tommy hetero, akkor hetero. Miért használná ki a Sauli? Ha MÉG nem használta ki, akkor ne is gondoljunk rá...inkább. Megértem, hogy nem szimpi, de attól még lehetnek boldogok együtt.
Nos...várom, hogy mi lesz ebből^.^
Nos...várom, hogy mi lesz ebből^.^
2011. március 15. 16:50
|
|
Alexiss♥Dinnyéné♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1226 Csatolások: 137 Azonosító: 142159 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.03.15. 15:48)
Alexiss! Mert a Jussys háttered aztán nem az -.-" pff ha meg nem tetszik, ne nézd, ennyi.
én egy szóval nem mondtam hogy Adam rossz elöadó mert valóban tehetséges és jó a hangja csak nekem ez visszataszító és késsz!
Na erre én is kiváncsi vok ebből mi lesz. Én jobban szeretném ha Adam és Tommy lennének egy pár, bár ha BB-nek jobban teccik Sauli akkor én támogatom, mert hát ez az ő élete, az ő döntése, az ő szerelme.
Úgyhogy a negatív bejegyzések nem kellenek -.-' aki meg nem szereti Adamet az meg mi a francnak ír?? ezt soha nem fogom megérteni :S
Úgyhogy a negatív bejegyzések nem kellenek -.-' aki meg nem szereti Adamet az meg mi a francnak ír?? ezt soha nem fogom megérteni :S
adommyfandenagyon
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
WOW !!!
nem is tudtam hogy Adam meleg
de csípem a melegeket a fodrászom is az
nem is tudtam hogy Adam meleg
de csípem a melegeket a fodrászom is az
2011. március 15. 17:19
Én elhiszem Tommynak hogy hetero mert egyértelmű hogy csak a show kedvéért csinálták azt amit csináltak én nagyon kedvelem Saulit és nem hinném hogy kihasználja és hogy Tommy féltékeny Saulira az egy nagyon nagy butaság
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.