Justin Bieber ismét kínos helyzetbe került
2011. március 16. 13:35
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Ronetta001 @ 2011.03.15. 23:24)
_ToTo_ : ez nem igaz te csak Justint tudod mindig szidni?? Justin így justin úgy minden hát ez már szánalmas!! mindig te írod az ilyen hülyeségeket!! fuu ez nem lehet igaz sztem vizsgáltasd ki magad!!! jó megértem hogy nem szereted Justint nem szimpi nem tetszik a zenéje de ez ahh inkább nem mondok semmit csak erre vagy jó ahogy látom szidni más kedvenceit nem ,cukorkanna: én meg tod mit bírnák ahh inkább nem írom le mert az biztos kitiltás lenne a vége, Justin meg nem ne foglalkozzon ilyen h*lye antibieberekel tiszta szégyen!! (én nem akartam senkit megbántani de nem én írok ilyeneket!!!)
Berugtál kisanyám vagy másik cikket olvastál?
Nem szidtam senkit, nem írtam ocsmányságokat. Azt írtam meg ami történt. Naiv vagy ha azt hiszed, hogy én találtam ki azt, hogy lehúzott sliccel lépett szinpadra vagy hogy azt írta a twitterén, hogy bajuszt növeszt.
Mindig avval jöttök a róla szóló cikkeknél, hogy miért olvassa és miért ír bele olyan aki nem szereti.
Akkor most visszakérdezek, miért olvasol és írsz olyan cikkhez ami nem arról szól, hogy 'jajdecuki'???
'Justin így, Justin úgy'?
Ha szövegértelmezési gondjaid vannak, akkor Te vagy az akinek sürgősen ki kell vizsgáltatni magát.
2011. március 16. 15:29
|
|
mogyi96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 883 Csatolások: 513 Azonosító: 131540 offline
|
nemigazmár mértnem tudják békénhagyni mindenkivel megeshet h lehúzódik a slicce am meg sztem nem álna neki jól a bajúsz így jó ahogy van és egyátalán nem néz ki kislányosan am azt meg csak azért mondják h kislányos mert olyan a hangja és ő arról nem tehet képzeljétek már magatokat a helyébe :S és am meg sztem igenis jó hangja van akinek meg nem tetszik az ne hallgassa és a negatív véleményeket tartsa meg magának -.-"
2011. március 16. 15:53
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ismét nem értem miért kell burkot vonni bármelyik sztár köré is? Miért kell a negatív véleményünket megtartani magunknak? A negatív vélemény is vélemény, ráadásul _ToTo_-nak remek humora van, és azt bírom benne, hogy a saját kedvenceit is képes kifigurázni, ha arról van szó. Elárulom, ez azért van, mert felnőtt ember és átlát bizonyos dolgokon. Nem ír ízléstelen, vagy sértő cikkeket, ha majd azt ír, én is felháborodok, de egyelőre csak imádni tudom.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. március 16. 15:53
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
no comment a gatyához.
de a bajuszok tök jók.
de a bajuszok tök jók.
2011. március 16. 16:06
mogyi96
igazad van
dodoka5 neked is :D_ToTo_
neked nem meret sztemigaza van Ronetta001
igazad van
neked nem meret sztemigaza van Ronetta001
2011. március 16. 16:07
|
|
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline
|
De aranyos^^(:
Mindenkivel előfordulhat,hogy nem húzza fel(:
Nekem nehogy szakállad legyen xD
Mert eltakarná a helyes kis pofikádat:)(:
Szeretlek Justin[=
Mindenkivel előfordulhat,hogy nem húzza fel(:
Nekem nehogy szakállad legyen xD
Mert eltakarná a helyes kis pofikádat:)(:
Szeretlek Justin[=
2011. március 16. 16:40
xd ugye nem csak én olvastam azt, hogy "Justin Bieber ismét kanos helyzetbe került"? és plusz még az a kép a gatyájáról... talán én vagyok kicsit túl perverz xd
2011. március 16. 18:32
legalább valami rossz is van róla ... i feel happy
2011. március 16. 18:36
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Először is tisztázzunk valamit 1. nem vagyok naív, 2. honnan veszed ezt a baromságot, hogy én azt hiszem hogy ki találtad???? 3. meg mit akarsz itt menőzni ?? elég szánalmas, 3. profilomon nem az van ki írva hogy Justin így úgy!!! és nem nem vagyok a teréz anya csak védem a kedvencem !!! ennyi. am meg jól meg mondtad "Berugtál kisanyám vagy másik cikket olvastál?" pff hát ez szégyen....
"Mindig avval jöttök a róla szóló cikkeknél, hogy miért olvassa és miért ír bele olyan aki nem szereti.
Akkor most visszakérdezek, miért olvasol és írsz olyan cikkhez ami nem arról szól, hogy 'jajdecuki'???" kébzeld azért mert védem a kedvencem! ezért,erröl meg ennyit.
"Mindig avval jöttök a róla szóló cikkeknél, hogy miért olvassa és miért ír bele olyan aki nem szereti.
Akkor most visszakérdezek, miért olvasol és írsz olyan cikkhez ami nem arról szól, hogy 'jajdecuki'???" kébzeld azért mert védem a kedvencem! ezért,erröl meg ennyit.
2011. március 16. 18:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Ronetta001 @ 2011.03.16. 18:36)
Először is tisztázzunk valamit 1. nem vagyok naív, 2. honnan veszed ezt a baromságot, hogy én azt hiszem hogy ki találtad?? 3. meg mit akarsz itt menőzni ?? elég szánalmas, 3. profilomon nem az van ki írva hogy Justin így úgy!!! és nem nem vagyok a teréz anya csak védem a kedvencem !!! ennyi. am meg jól meg mondtad "Berugtál kisanyám vagy másik cikket olvastál?" pff hát ez szégyen..
KéBzelem, kéBzelem - mint az elöbb is írtam, nem én találtam ki, innentől kezdve nem értem mi a gondod - írogass neki twitteren, hogy leközelebb húzza fel a sliccét, jobb ötletem nincs. Magad is elismered, hogy nem én találtam ki, akkor mi a gondod? Nem te fogod itt eldönteni, hogy ki, mikor és kiről fog cikket írni.
1 felhasználónak tetszik:
Rékakroki72
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.