De utána Azerbajdzsán jön. Ez a szám valami eszméletlen...
Melyik idei Eurovíziós dal tetszik a legjobban?
2011. március 14. 20:27
Mivel elfogult vagyok, természetesen a What About My Dreams a kedvencem.
2011. március 16. 20:23
Nekem hogy őszinte legyek Kati dala nem nyerte el 100% a tetszésem, még mindig kitartok amellett a véleményem mellett, mi szerint magyarul ezerszer jobb. Szóval nálam az első helyezett nem ő, hanem Eric Saade
Nekem tetszik a Popular, szóval...
A második helyezett nálam az észt csajszi, Getter Jaani, a Rockefeller Street is bejövős, meg a Grammofon is
És végül Katié nálam a harmadik hely
A második helyezett nálam az észt csajszi, Getter Jaani, a Rockefeller Street is bejövős, meg a Grammofon is
És végül Katié nálam a harmadik hely
2011. május 01. 13:37
Wolf Kati dala őszintén szólva nekem sem tetszik. Sőt, nekem valahogy egyáltalán nem jön be. Oké, jó a hangja és szépen tud énekelni, de valahogy a dal nekem nem oké. Én mondjuk a Blue-nak drukkolok, mert ahhoz képest, hogy egy jó pár éve feloszlott a banda, jelentkeztek egy fantasztikus számmal, az I Can-el, ami egyszerűen fantasztikus. Régen nagy rajongójuk voltam, most is az vagyok és reménykedek benne, hogy újult erővel fognak neki látni az új album elkészítésének.
2011. május 03. 20:15
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Nekem is Kati dala a kedvencem, elfogultság nélkül.
Rajta kívül még a lengyel lány dalát szeretem, tetszik, hogy a saját nyelvén énekli, ettől különleges. Meg persze jó még az azeriek, az észtek, a britek, szlovénok dala. A Popular is, pont azért mert dinamikus, könnyen megszerethető, de már meguntam. Meg Eric Saade is irritál, talán a hangszíne vagy nem tudom
A svájci dal szerintem bájos, egyszerű, de nagyszerű.
2011. május 07. 10:34
Oroszországra vagyok most rákattanva.
Kati nálam a második, aztán Nagy-Britannia, mint régi kedvenc együttesem, aztán legyenek a spanyolok és végül Eric Saade Svédországból.
Kati nálam a második, aztán Nagy-Britannia, mint régi kedvenc együttesem, aztán legyenek a spanyolok és végül Eric Saade Svédországból.
2011. május 07. 10:42
2011. május 09. 22:26
Most pedig rákattantam a dánokra:
2011. május 12. 19:30
Idézet (Orsie16 @ 2011.05.07. 10:36)
Egyértelmű Wolf Kati száma 
ja,szerintem is XD
2011. május 16. 16:39
Wolf Kati és Svédország. Eric
2011. május 17. 17:24
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Svédország
,Írország,Románia,és persze Wolf Kati
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

4 felhasználónak tetszik: