Megjelent Selena Gomez új klipje
2011. március 15. 12:12
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
nekem is tetszik
2011. március 15. 12:21
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
imadom
2011. március 15. 12:26
|
|
szilvi9422új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 143289 offline
|
tetszik:) jó lett!
2011. március 15. 13:55
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Én csak annyit szeretnék leírni, hogy aki még ebből a videóklipből sem veszi észre, hogy Selenának egyáltalán nincs stílusa, magyarán nem tud eredetit alkotni, annak szemüveget és hallókészüléket javaslok.
2011. március 15. 14:15
Karina197 , csak azért mondod, mert nem kedveled Selenát! Én azért dícsérem agyon, mert nagy kedvencem, de szerintem nem kellene ezen vitázni (mert 100%, hogy vita lessz) van akinek tetszik van akinek nem, egyik fan se fogja beismerni, hogy rossz, és egyik antifan se, hogy jó
!
Aki az én véleményemre lenne kiváncsi: Nagyon tetszik, remek ruhák vannak benne, vidám dal, nagyon tetszett, Selen meg ha retusálva is van, nincs olyan borzalmas hangja, ha szerintetek mégis, akkor ugyan azt mondom mint mindig, te jobban tudnád előadni, ha jobban mint ahogy Sel liveben?, mert ha igen akkor tiéd minden tiszteletem!
Aki az én véleményemre lenne kiváncsi: Nagyon tetszik, remek ruhák vannak benne, vidám dal, nagyon tetszett, Selen meg ha retusálva is van, nincs olyan borzalmas hangja, ha szerintetek mégis, akkor ugyan azt mondom mint mindig, te jobban tudnád előadni, ha jobban mint ahogy Sel liveben?, mert ha igen akkor tiéd minden tiszteletem!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. március 15. 14:20
Idézet (Karina197 @ 2011.03.15. 13:55)
Én csak annyit szeretnék leírni, hogy aki még ebből a videóklipből sem veszi észre, hogy Selenának egyáltalán nincs stílusa, magyarán nem tud eredetit alkotni, annak szemüveget és hallókészüléket javaslok.
A hallásom tökéletes, látásom, mint a sasé, mégis tetszik.
Ez olyan, mint a régi Media Markt reklám, amiben ezt mondták: "hülye, aki nem ünnepel". Hát figyelj, attól, hogy tetszik, az ízlésem még jó, és a hallásommal sincs baj...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.