Megjelent Selena Gomez új klipje
2011. március 15. 10:29
Háát, tetszik a dal is, de hallottunk tőle már jobbat is..
2011. március 15. 10:37
Hát, nem sok mesélni valója van a klipnek. Ha nem csak sétálna a városban és ugrálna feliratok alatt, egész értelmes klipet lehetne kihozni belőle. A szám magába jó, de a klip olyan semmitmondó, hogy a dalt 'elnyomja'. Bár szeretem Selt, volt jobb klipje is. Bocsi a fanoktól, de ízlések és pofonok.
2011. március 15. 10:44
Nekem a Dal és a Klip is nagyon tetszik.Igazából most sem csalódtam Selben.Mindig olyan szép és olyan jók a számai.
2011. március 15. 11:01
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
a szám jó, a klip elmegy 
Selena meg szép, mint mindig
Selena meg szép, mint mindig
2011. március 15. 11:07
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
most tényleg sokan ezzel a témával jönnek és így már kicsit közhelyes ..és ha már ilyen mondanivalóra gondolt lehetett volna jobb klipp mert ez csak úgy van ..sétál benne meg a folymatos beautiful feliratok ... :S a dal elég gyenge ..és szeirtem Selena sose tud már olyan számot csinálni mint a Naturally ..az az 1 jó és az tényleg jól sikerült ..de most adta ki az albumot aztán máris új ? .. :S de a YWR album se volt valami nagy szám . .
ez a téma gondolom most még mindnekinél elő fog jönni ..kezdte Gaga a BTW el és elmondta miről szól ..aztán jött katy klipp ..kesha ..pink ..
ez a téma gondolom most még mindnekinél elő fog jönni ..kezdte Gaga a BTW el és elmondta miről szól ..aztán jött katy klipp ..kesha ..pink ..
2011. március 15. 11:13
|
|
xoxoFloriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 20 Csatolások: 2 Azonosító: 146840 offline
|
ááá nekem nagyon tetszik (Y)
2011. március 15. 11:14
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
szerintem a klip is jó meg a dal is jó!
2011. március 15. 11:55
|
|
Corneliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 147328 offline
|
Szerintem nagyon jó klip lett, látszik, hogy őszintén énekli a dalát és ez még jobbá teszi, bár meg kell mondanom, hogy a régi számai jobban tetszettek, de annyira ez se rossz...
Sok sikert a továbbiakban!
Sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: