Megjelent Selena Gomez új klipje
2011. március 14. 22:19
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (tya04 @ 2011.03.14. 21:59)
Ez már csak arra megy ki, hogy az emberek orra alá dörgöljék Sel szépségét. Kedvelem és szimpatikus, a vége aranyos, de az a minőségi Kiss and Tell korszak végérvényesen elmúlt. 
Nekem is pont ugyanez volt az első benyomásom. Tudom, hogy Selena nem olyan ember, és a vége nekem is tetszik de az, hogy Selena "letörli" a sminkjét és mutogatják a gyönyörű pofiját és énekli, hogy mennyire szépek vagyunk nekem rosszul esik. És igen, bár eléggé "nemszeretem" Sel-t mostanába(hogy szépen fogalmazzak) a Kiss & Tell szerintem remek album volt és szeretem a számokat róla, attól feltétlenűl, hogy Selenát nem tartom egy profi énekesnek, jól össze lett rakva és amikor először meghallgattam a A Year Without Rain-ról a számokat eldöbbentem a minőség csökkenésén.
A számra rátérve a szöveg tetszik, a klip alapja jó ötlet lett volna de a kivitelezés egyiknél sem jött össze, szerintem. Olyan, mint egy LA. reklám. Bemutatja Selena tökéletes világát és nem feltétlenül az az érzésem támad, hogy tökéletes vagyok ahogy az a számba van, a hangzást meg már leírtam az elöző cikkben... sajnálom, hogy sokat írtam, ennyi volt a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. március 14. 22:26
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
nekem nem tetszik
Selit csípem, de ez a szám most nem igazán jött össze
Selit csípem, de ez a szám most nem igazán jött össze
2011. március 14. 22:28
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jó lett.
Selena nagyon szép. *.*
Selena nagyon szép. *.*
2011. március 14. 22:37
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
Idézet (Rekahhh @ 2011.03.14. 22:19)
Nekem is pont ugyanez volt az első benyomásom. Tudom, hogy Selena nem olyan ember, és a vége nekem is tetszik de az, hogy Selena "letörli" a sminkjét és mutogatják a gyönyörű pofiját és énekli, hogy mennyire szépek vagyunk nekem rosszul esik. És igen, bár eléggé "nemszeretem" Sel-t mostanába(hogy szépen fogalmazzak) a Kiss & Tell szerintem remek album volt és szeretem a számokat róla, attól feltétlenűl, hogy Selenát nem tartom egy profi énekesnek, jól össze lett rakva és amikor először meghallgattam a A Year Without Rain-ról a számokat eldöbbentem a minőség csökkenésén.
A számra rátérve a szöveg tetszik, a klip alapja jó ötlet lett volna de a kivitelezés egyiknél sem jött össze, szerintem. Olyan, mint egy LA. reklám. Bemutatja Selena tökéletes világát és nem feltétlenül az az érzésem támad, hogy tökéletes vagyok ahogy az a számba van, a hangzást meg már leírtam az elöző cikkben... sajnálom, hogy sokat írtam, ennyi volt a véleményem.
teljesen egyetértek..igazad van
2011. március 14. 22:43
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
emlékszem a végén arra a jelenetre ahol a tengerparton van a rajongóival. csomó képet nézegettem róla ...
hát végül nem jutott nekik sok szerep xDDD
hát végül nem jutott nekik sok szerep xDDD
2011. március 14. 22:45
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Nagyon szeretem ezt a dalt és naygon jó lett a klip.
Selena pedig gyönyörű!
Selena pedig gyönyörű!
2011. március 14. 22:59
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Nekem tetszik, a klipp és a dal is!!!! A szöveg meg aranyos tőle, h ösztönözni akarja a rajongoit!!! Love U 4ever Sel!!!
2011. március 15. 07:31
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Mi van már? Minden sztár rákapott az önbizalomhiányos rajongók meghódítására? Pink, Gaga, most meg ez. Értjük: úgy vagyunk tökéletesek, ahogy vagyunk, szeretni kell magunkat és ezeknek a sztároknak úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk. Értem én, csak már elegem van a témából.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.