Avril Lavigne tényleg visszatért
2011. március 16. 15:51
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
legalább valaki igazi zenét játszik..nem gépekkel hanem hangszerekkel
2011. március 16. 15:57
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (divaft @ 2011.03.15. 15:03)
már a süllyesztőben van !
Szeretem a Gagát,de ne feledd el hogy Avril már akkoris zenélt amikor Gaga csak felkapaszkodni próbált (sikertelenül)
2011. március 16. 16:09
Idézet (divaft @ 2011.03.15. 17:14)
num1Kolosszus: köszönöm szépen a megfogalmazásodat. Képzeld el kedves Ciba vagy num1Kolosszus ( ahogy akarod ) Katy Perry ha nem vennéd észre abba a gumicukros videó klipjében( meg persze minden hol) előadja Lady Gaga mását, ezzel nincs is gond mivel elő adhatja csak kicsit rosszabbul. Nem szeretem, mert mocskolja és közbe meg utánozza. Nem szeretem a nyafika énekesnőket.
Nekem a kis avril-ről ariel jut az eszembe. és nem kell belekötnöd ha nem ismersz. Én ilyen vagyok és fogad el kedvesem, mert én is elfogadom hogy vannak olyanok mint te.
Én is elmondhatom a véleményemet, ahogy akarom. Én is megvédem a kedvenceimet .
És képzeld el több férfi előadót kedvelek mint nőt.
Nekem a kis avril-ről ariel jut az eszembe. és nem kell belekötnöd ha nem ismersz. Én ilyen vagyok és fogad el kedvesem, mert én is elfogadom hogy vannak olyanok mint te.
"nem szeretem a nyafika énekesnőket"
Nem tudom te kit tartassz "nyafikának", én leginkább az olyan csajokat akik affektálnak, mint te. (lásd .: kedvesem, kis Avril...stb) És hidd el, itt nem azzal volt a probléma, hogy kifejtetted a véleményed, hanem ahogy tetted, gondolkozz el egy kicsit ezen. Mellesleg, ha annyira nagyra vagy a véleményeddel, megtanulhatnád helyesírási hibák nélkül leírni azt.
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. március 16. 16:54
Idézet (divaft @ 2011.03.15. 17:14)
num1Kolosszus: köszönöm szépen a megfogalmazásodat. Képzeld el kedves Ciba vagy num1Kolosszus ( ahogy akarod ) Katy Perry ha nem vennéd észre abba a gumicukros videó klipjében( meg persze minden hol) előadja Lady Gaga mását, ezzel nincs is gond mivel elő adhatja csak kicsit rosszabbul. Nem szeretem, mert mocskolja és közbe meg utánozza. Nem szeretem a nyafika énekesnőket.
khm. szóval, kezdem ott, hogy képzeld, én is több férfi előadót szeretek, mint nőt. ettől függetlenül nem értem, Avril miért lenne "nyafika énekesnő". a punk-rock énekesbizniszben van, míg GaGa a popban. akkor ki is itt a nyafika? oké, téged a zöld szín a hajában hínárra emlékeztet. ez a te véleményed, erre nem is akarok több szót pazarolni. csak azt nem értem, hogy miért lenne minden női előadó Lady GaGa imitátor? mióta szokott Lady GaGa vattacukorruhában felhők között snoop dogg-gal gumimacisereg ellen harcolni? nem értelek. és persze, mindenkinek lehet véleménye, de az a normális, aki kultúráltan, emberhez méltó módon fejezi ki magát, provokatív szavak nélkül, és nem annyit ír egy-egy cikkhez, hogy "ronda, Lady GaGa imitátor, tehetségtelen és csúnya".
2011. március 16. 18:11
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.03.16. 16:54)
khm. szóval, kezdem ott, hogy képzeld, én is több férfi előadót szeretek, mint nőt. ettől függetlenül nem értem, Avril miért lenne "nyafika énekesnő". a punk-rock énekesbizniszben van, míg GaGa a popban. akkor ki is itt a nyafika? oké, téged a zöld szín a hajában hínárra emlékeztet. ez a te véleményed, erre nem is akarok több szót pazarolni. csak azt nem értem, hogy miért lenne minden női előadó Lady GaGa imitátor? mióta szokott Lady GaGa vattacukorruhában felhők között snoop dogg-gal gumimacisereg ellen harcolni? nem értelek. és persze, mindenkinek lehet véleménye, de az a normális, aki kultúráltan, emberhez méltó módon fejezi ki magát, provokatív szavak nélkül, és nem annyit ír egy-egy cikkhez, hogy "ronda, Lady GaGa imitátor, tehetségtelen és csúnya". 
Pláne hogy Avril kicsit régebb óta a pályán van...
2011. március 16. 19:49
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
Pixie Buue
legalább valaki igazi zenét játszik..nem gépekkel hanem hangszerekke
<-pontosan
régtol imádat Avril-nak
csak így ovááááááááááb
grat :*
legalább valaki igazi zenét játszik..nem gépekkel hanem hangszerekke
<-pontosan
2011. március 16. 19:56
|
|
xXx_zsuzsi_xXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 135031 offline
|
jah.. am meg nem értem xD Rihanna régen kedwencem wolt, de mostanában ő utánozza GaGaát
persze GaGa is tokéletes enekesnoo
nem arrol wan szo
de az hordja le csak Avrilt, aki felépít egy ilyen karrirt
nah, még mindíg pofázol? :?
2011. március 18. 14:01
nagyon jo,hogy vegre uj albumot adott ki,mar nagyon regota vartam ezeket a hireket
2011. március 18. 20:34
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Nem a kedvencem Avril, de ő már annyira kinőtte magát a zeneiparban, hogy lehetetlen, hogy a süllyesztőben végezze. Christina Aguileranak sem volt túl jó a tavalyi éve, bukott is az albuma, de ettől még nem végzi a süllyesztőben, mert maradandót alkotott ő is az elmúlt évek alatt, mint Avril.
2011. augusztus 01. 11:46
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
a What The Hell száma nagyon jó
...legalábbis én nagyon birom:)
2011. december 07. 02:31
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
imádom az albumát
everybody hurts , na az pont nekem találták ki
ez a 2. kedvenc albumom tőle
első az UMS ♥
na jó az összes albumát ugyan úgy szeretem , csak kis hajszál eltérésekkel
everybody hurts , na az pont nekem találták ki
ez a 2. kedvenc albumom tőle
na jó az összes albumát ugyan úgy szeretem , csak kis hajszál eltérésekkel
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.