Avril Lavigne tényleg visszatért
2011. március 15. 10:39
Nos, igen Avril kiskorom óta nagy kedvencem. Bár mostanában tényleg eltűnt, és ezért is talán a rajongók elpártoltak mellőle, de kétségkívül nagyon jó énekesnő. Ha még egy olyan albumot összehoz mint a The Best Damn Thing, akkor a siker biztos. Csak egyet mondok: hajrá Avril!
2011. március 15. 10:46
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Hajrá Avril
2011. március 15. 10:58
Jaj,de jó!Nagyon szeretem már évek óta és elnyerte a tetszésemet.Hajrá Arvil
2011. március 15. 12:51
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
hajrá csak csináljanak vele új klippet
2011. március 15. 15:14
Idézet (divaft @ 2011.03.15. 15:10)
hányás fejű!
Színvonalas "kritika"
2011. március 15. 15:51
Idézet (divaft @ 2011.03.15. 15:18)
Crybi: bocs de már elúszott az avril hajócska és a mélyben van éppen !! Ez Van ! Hínár a hajában szerintem Ariel-t utánozza, csak neki éppen vörös volt a haja!
Attól,mert nem ő folyik még a csapból is még nem jelenti azt,hogy a süllyesztően van...
2011. március 15. 15:58
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Hajrá Avril!!
2011. március 15. 16:09
"Avril Lavigne tényleg visszatért"
miért, ki hitte hogy kamuzik?
egyénként én már kikönyiztem a szüleimtől az albumot.
egyébként divaft, nem értem, Avril ennyire beletrafált a lelkivilágodba valamivel? és egyáltalán hogy jutott eszedbe Ariel? mintha nem ő lenne a lejárt lemez:D és már bocs h ezzel jövök, de vetettem egy pillantást a profilodra és a véleményeidre: aki nem Lady GaGa és nő, az mind ronda, tehetségtelen, pasifogó Lady GaGa utánzat, köztük Katy Perry-vel és Taylor Swifttel. kicsit nézz utána, kit kritizálsz, mielőtt véleményt nyilvánítasz róla, mert már bocs, de pl. Lady GaGa sokkal csúnyább, mint Avril, és még hadd ne soroljam, hogy kik. a kommenteiden látszik a mentális érettséged.
#
miért, ki hitte hogy kamuzik?
egyénként én már kikönyiztem a szüleimtől az albumot.
egyébként divaft, nem értem, Avril ennyire beletrafált a lelkivilágodba valamivel? és egyáltalán hogy jutott eszedbe Ariel? mintha nem ő lenne a lejárt lemez:D és már bocs h ezzel jövök, de vetettem egy pillantást a profilodra és a véleményeidre: aki nem Lady GaGa és nő, az mind ronda, tehetségtelen, pasifogó Lady GaGa utánzat, köztük Katy Perry-vel és Taylor Swifttel. kicsit nézz utána, kit kritizálsz, mielőtt véleményt nyilvánítasz róla, mert már bocs, de pl. Lady GaGa sokkal csúnyább, mint Avril, és még hadd ne soroljam, hogy kik. a kommenteiden látszik a mentális érettséged.
1 felhasználónak tetszik:
Crybi
2011. március 15. 17:14
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
num1Kolosszus: köszönöm szépen a megfogalmazásodat. Képzeld el kedves Ciba vagy num1Kolosszus ( ahogy akarod ) Katy Perry ha nem vennéd észre abba a gumicukros videó klipjében( meg persze minden hol) előadja Lady Gaga mását, ezzel nincs is gond mivel elő adhatja csak kicsit rosszabbul. Nem szeretem, mert mocskolja és közbe meg utánozza. Nem szeretem a nyafika énekesnőket.
Nekem a kis avril-ről ariel jut az eszembe. és nem kell belekötnöd ha nem ismersz. Én ilyen vagyok és fogad el kedvesem, mert én is elfogadom hogy vannak olyanok mint te.
Én is elmondhatom a véleményemet, ahogy akarom. Én is megvédem a kedvenceimet .
És képzeld el több férfi előadót kedvelek mint nőt.
Nekem a kis avril-ről ariel jut az eszembe. és nem kell belekötnöd ha nem ismersz. Én ilyen vagyok és fogad el kedvesem, mert én is elfogadom hogy vannak olyanok mint te.
Én is elmondhatom a véleményemet, ahogy akarom. Én is megvédem a kedvenceimet .
És képzeld el több férfi előadót kedvelek mint nőt.
2011. március 15. 18:36
|
|
Ágikj 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 302 Csatolások: 19 Azonosító: 134343 offline
|
nagyon szeretem Avrilt!! példaképemként tekintek rá.
Szerintem egyáltalán nem unalmas, és pont szeretem a sok akusztikus számot mert így könnyebben megtanulhatom őket:)). Avril-nek sok sikert kívánok a továbbiakban is.
Szerintem egyáltalán nem unalmas, és pont szeretem a sok akusztikus számot mert így könnyebben megtanulhatom őket:)). Avril-nek sok sikert kívánok a továbbiakban is.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.