A Covergirls idei tavaszi–nyári kollekciója már a 7. zsinórban. A divatfotózás a múlt héten, nagy sajtójelenléttel zajlott le. A lányok ígérik, a mostani ruhák sokkal színesebbek és dögösebbek lesznek, mint valaha.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt a Covergirls-lányok legújabb kollekciója
2011. március 14. 17:30
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
Ruháit szerelme, Dzsuzsák Balázs ihlette, így megjelenik a foci iránti rajongása is.
És ha kosaras fickója lesz, akkor azért fog rajongani?
Idézet
Néhány ruháján pedig Roberto Cavalli – kedvenc tervezője –által használt rojtok jelennek meg.
Akinek ennyi fantáziája van, az ne tervezzen ruhát.
Egyébként a jogi diplomája megvan már?
2011. március 14. 18:37
a ruhák biztos jók
biztosan beszerzek a kollekcióból legalább egyet
2011. március 14. 19:09
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
nkm nem a stílusom ... inkább Mango...Zara..H&M...New Yorker...Cropp.. de az ilyen mayo chix formájú Sugarbird nem jön be :S
1 felhasználónak tetszik:
LaTasha
2011. március 15. 10:41
Magyar celebek terén nem vagyok tájékozott, bár múltkor láttam egy ilyen ruhát és földnek csusszantam az árától. Nem éri meg. Az új kollekció nekem annyira nem jön be, a lányok szépek, de nem ér meg ennyi pénzt egy ruha sem.
2011. március 16. 15:59
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
like
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.