Új albummal jelentkezik a Paramore
2011. március 26. 09:28
imádtam a régi Paramore-t, és Josh fantasztikus dalai és Zac dobolása nélkül nem lesz ugyanaz a banda, de biztos így is boldogulni fognak (L) legalább kicsit kevesebb lesz az egó - Josh-re célozva.
2011. április 04. 22:41
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Zac és Josh nélkül nem lesz ugyanaz, de azért kíváncsi vagyok.
2011. július 31. 19:10
|
|
LunaNuevaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 157063 offline
|
végre-végre-végre *-* ♥
hiányoznak a Farro-bratyók és a jó kis "Hey,Josh!!"-ok a Misery Businessből...de láttam vidin,hogy csehországi Rock For People fesztiválon Hayley felhívott egy csajt a színpadra és a csaj énekelte a végét a Misery Businessnek és találékonyan "Hey,Taylor!"-ral helyettesítette a már jól megszokott "Hey,Josh!"-t
hiányoznak a Farro-bratyók és a jó kis "Hey,Josh!!"-ok a Misery Businessből...de láttam vidin,hogy csehországi Rock For People fesztiválon Hayley felhívott egy csajt a színpadra és a csaj énekelte a végét a Misery Businessnek és találékonyan "Hey,Taylor!"-ral helyettesítette a már jól megszokott "Hey,Josh!"-t
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: