A cunami áldozatainak segítenek a sztárok
2011. március 14. 13:35
csatlakozok nadeee véleményéhez, az imádkozással sztem nem sokra mennek most a japánok.:/ de azért kedves tőlük
2011. március 14. 13:40
ez tényleg kedves tőlük.. de szerintem több sztár is lenne még ott aki nem halna bele,ha adományozna egy kicsit,hiszen ők most tényleg rászorulnak a pénzre.
2011. március 14. 14:06
sztem nagyoon kedves tölük de mondjuk még lehet mások ius majd segitenek
2011. március 14. 14:32
Idézet (scoobydoo @ 2011.03.14. 14:16)
pff.. Avril.. imátkozik.. azzal sokra mennek.. 
Akartam mondani..
2011. március 14. 14:51
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Mindenki úgy segít ahogy tud nem kell ezért senkit se leszólni az a lényeg h próbál segíteni még ha gondolatban és tettekben is nyilvánul meg,akkor is segít, és ez kedves gesztus mindegyiktől.
2011. március 14. 14:55
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
A karkötőt én is szívesen megvenném!
2011. március 14. 15:58
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Húúh nekem kell ilyen karkötő...
D ♥
2011. március 14. 16:21
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Szegények, én majdhogynem sírva fakadtam, amikor mutatták, hogy mi történt.
Kedves a sztároktól, hogy segíteni próbálnak. Bár Avril nagy jótékonykodásában, most nagyot csalódtam. Azzal aztán sokra mennek szerencsétlenek, ha csak imádkozik értük. Ne-Yo-t, sem értem, mert attól, hogy elmegy turnézni, senkinek sem lesz jobb, max neki, mert pénzt kap.
GaGa-tól és Paristől kedves dolog volt, bár ők sem a saját pénzüket adományozzák oda.
Kedves a sztároktól, hogy segíteni próbálnak. Bár Avril nagy jótékonykodásában, most nagyot csalódtam. Azzal aztán sokra mennek szerencsétlenek, ha csak imádkozik értük. Ne-Yo-t, sem értem, mert attól, hogy elmegy turnézni, senkinek sem lesz jobb, max neki, mert pénzt kap.
GaGa-tól és Paristől kedves dolog volt, bár ők sem a saját pénzüket adományozzák oda.
2011. március 14. 16:31
Szép volt, _ToTo_ 
Lucy-chan! Egyetértek, de... lehet, h HA meglesznek tartv a Ne-Yo koncertjei, és elmennek rá az emberek, a befolyt pénzt a rászorulóknak adja
Lucy-chan! Egyetértek, de... lehet, h HA meglesznek tartv a Ne-Yo koncertjei, és elmennek rá az emberek, a befolyt pénzt a rászorulóknak adja
2011. március 14. 19:33
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
És mellesleg Gagáék 16 millió dollárt utaltak át eddig...... Csak hát ezt nem sokan említik... Úgy látszik nem elég nagy az összeg..... Gaga nem botrányos...Csak egyesek nem viselik el a dolgait..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: