A színésznő nemrég tett nyilatkozatában elmondta, hisz az idegenek létezésében, és úgy véli, talán nem olyan kegyetlenek, mint az emberi faj.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michelle Rodríguez hisz a földönkívüliekben
2011. március 14. 11:37
2011. március 14. 11:44
Az embereknél valóban nem létezik kegyetlenebb faj...
Ettől függetlenül én továbbra sem hiszek semmiféle földönkívüli faj létezésében.
Ettől függetlenül én továbbra sem hiszek semmiféle földönkívüli faj létezésében.
2011. március 14. 12:02
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Így őszintén egy kicsit azért én is hiszek a földönkívüliekben. De igaza van abban hogy az embertől nincs kegyetlenebb faj :s
2011. március 14. 12:04
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
igaza van Michelle-nek
en egyszer lattam hullat vagyis nem teljesen, mert hullazsakban volt..:SS deugyis undorito volt :S
en egyszer lattam hullat vagyis nem teljesen, mert hullazsakban volt..:SS deugyis undorito volt :S
2011. március 14. 12:23
ha vannak űrlények, biztos, hogy okosabbak, mint az emberek. ezt az bizonyítja, hogy nem próbálják felvenni velünk a kapcsolatot...
2011. március 14. 13:39
én sem tom eldönteni h most higgyek-e bennük vagy nem, de az biztos h az embertől nincs kegyetlenebb.:S
2011. március 14. 14:02
Szerintem is vannak,de azért tényleg kiváncsi lennék rájuk.Az viszont bizto,hogy az embereknél nincs pusztítóbb és kegyetlenebb.
2011. március 14. 14:03
Idézet (Big.Hair.Girl. @ 2011.03.14. 14:02)
Szerintem is vannak,de azért tényleg kiváncsi lennék rájuk.Az viszont bizto,hogy az embereknél nincs pusztítóbb és kegyetlenebb.
Engem csak az életmódjuk érdekelne. És a belső testfelépítésük
2011. március 14. 14:08
sztem nincsenek
de ha lennének én nem lennék sztem náluk kegyetlenebb xDDD
2011. március 14. 16:58
Ki tudja, lehet h a földönkívüliek annyira kegyetlen, amit elképzelni se tudunk, már ha léteznek :/
Jó képek, _ToTo_!XD
Jó képek, _ToTo_!XD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: