A színésznő nemrég tett nyilatkozatában elmondta, hisz az idegenek létezésében, és úgy véli, talán nem olyan kegyetlenek, mint az emberi faj.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michelle Rodríguez hisz a földönkívüliekben
2011. március 14. 11:37
2011. március 14. 11:44
Az embereknél valóban nem létezik kegyetlenebb faj...
Ettől függetlenül én továbbra sem hiszek semmiféle földönkívüli faj létezésében.
Ettől függetlenül én továbbra sem hiszek semmiféle földönkívüli faj létezésében.
2011. március 14. 12:02
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Így őszintén egy kicsit azért én is hiszek a földönkívüliekben. De igaza van abban hogy az embertől nincs kegyetlenebb faj :s
2011. március 14. 12:04
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
igaza van Michelle-nek
en egyszer lattam hullat vagyis nem teljesen, mert hullazsakban volt..:SS deugyis undorito volt :S
en egyszer lattam hullat vagyis nem teljesen, mert hullazsakban volt..:SS deugyis undorito volt :S
2011. március 14. 12:23
ha vannak űrlények, biztos, hogy okosabbak, mint az emberek. ezt az bizonyítja, hogy nem próbálják felvenni velünk a kapcsolatot...
2011. március 14. 13:39
én sem tom eldönteni h most higgyek-e bennük vagy nem, de az biztos h az embertől nincs kegyetlenebb.:S
2011. március 14. 14:02
Szerintem is vannak,de azért tényleg kiváncsi lennék rájuk.Az viszont bizto,hogy az embereknél nincs pusztítóbb és kegyetlenebb.
2011. március 14. 14:03
Idézet (Big.Hair.Girl. @ 2011.03.14. 14:02)
Szerintem is vannak,de azért tényleg kiváncsi lennék rájuk.Az viszont bizto,hogy az embereknél nincs pusztítóbb és kegyetlenebb.
Engem csak az életmódjuk érdekelne. És a belső testfelépítésük
2011. március 14. 14:08
sztem nincsenek
de ha lennének én nem lennék sztem náluk kegyetlenebb xDDD
2011. március 14. 16:58
Ki tudja, lehet h a földönkívüliek annyira kegyetlen, amit elképzelni se tudunk, már ha léteznek :/
Jó képek, _ToTo_!XD
Jó képek, _ToTo_!XD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: