Soványnak érzed magad?
2013. szeptember 01. 13:43
Én nem . kicsit kövérebb is vagyok a kelleténél. Hamar hízom, bármit eszek látszik rajtam. Utálom
2013. szeptember 19. 23:04
|
|
Reb.Colevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 250 Csatolások: 14 Azonosító: 185569 offline
|
Nem. eléggé vékony vagyok és sokszor megkaptam már az anorexiás jelzőt is de nem nagyon foglalkozok ilyen hülyeségekkel. mindenki úgy szép ahogy van
2013. szeptember 22. 13:46
|
|
Bernadett1105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 210289 offline
|
Igen mert az is vagyok
2013. szeptember 22. 15:59
Hát a kérdésnek számomra két értelme van. A soványság egyrészt lehet egy veleszületett, alkati tulajdonság, de valaki direkt koplaltja magát. Nekem nincs különösebb problémám az alakommal, elégedett vagyok azzal, ami van, de mások sem mondják rám, hogy kövér vagyok. Kifejezetten visszataszítónak tartom azokat a lányokat, akiknek csikorognak a csontjai, de ebből a fajtából is azokat, akik NEM születésüktől fogva olyan soványak. Egy-két ismerősöm egyszerűen soványnak született, és ezt ők elfogadják.
2013. szeptember 23. 15:38
Igen 100%-an elégeddett vagyok az alkatommal...mivel nem csontsovány vagyok és nem is duci,hanem karcsú.Az a jó nekem hogy bármennyit ehetek, nem látszik meg rajtam(nincs semmi betegségem,vagy nem vagyok gilisztás ne hidjétek azt
)Csak én igy születtem hogy akármennyit akármiből ehetek legyen az;csoki ,zsíros kaja,vagy hizlaló dolgok,egyszerűen nem látszik meg rajtam hogy híztam
Szóval most jöhetnek az irigységek
2013. szeptember 23. 16:33
Sovány?Az anoreksziás miért lennák az? Én csinos,vékony vagyok nem sovány mivan nem kapsz enni?
2013. szeptember 26. 18:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (beutygirl @ 2013.09.23. 16:33)
Sovány?Az anoreksziás miért lennák az? Én csinos,vékony vagyok nem sovány mivan nem kapsz enni?
Na, az ilyen p*raszt beszólásoktól tudok hajat hullatni. Sajnos tudod vannak olyanok, akik valamilyen megbetegedéssel küzdenek, és most nem az anorexiára és a bulímiára gondoltam, csak, mert olyan gyönyörűen írtad le az anorexia kifejezést, ami egyébiránt anorexia nervosa latin megnevezésből ered. Én speciel kapok enni, sőt talán nincs is pillanat, hogy ne rágicsálnék valami kaját, de emésztőrendszeri gyógyíthatatlan autoimmunbetegségben szenvedek, aminek főtünete a kóros soványság. Mindezek mellett nagyon szívesen hozzád vágnék egy Magyar Helyesírési Szótárat, mert, hogy rád meg az férne, az is biztos.
2013. szeptember 26. 18:44
Idézet (Reb.Cole @ 2013.09.19. 23:04)
Nem. eléggé vékony vagyok és sokszor megkaptam már az anorexiás jelzőt is de nem nagyon foglalkozok ilyen hülyeségekkel. mindenki úgy szép ahogy van
Én is így vagyok vele...Természetesen,minden nap rendesen eszek,sőt,sokszor kicsit többet is,mint kellene,de soha nem hízok el
2013. október 23. 13:17
én úgy gondolom megtaláltam azt a tökéletes alakot, ami kell nekem. szóval, egyértelmű a válasz, NEM.
2013. október 28. 11:02
Pár éve inkább bálnának tituláltam volna magamat, de mostanra, remek étrenddel és előnyös öltözködéssel végre sikerült úgy kinéznem, ahogy szerettem volna. De nem, nem vagyok sovány. Ha az lennék, akkor anorexiásnak vallhatnám magamat. Vékony vagyok, és a másik legfőbb dolog az, hogy ezt komolyan is gondoljam.
2013. október 28. 11:03
Hát, mindenki mondja rám, hogy sovány vagyok, de én már nem így érzem magam.. Szerintem felszedtem pár kilót, de attól még soványnak mondanak.
2013. október 28. 11:22
Én nem érzem magamat soványnak, sőt!
De a barátaim szerint az vagyok
De a barátaim szerint az vagyok
2013. október 28. 11:25
|
breakingdawn8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.20. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 213819 offline
|
nem sőt nem is vagyok dagad
2013. október 30. 16:32
|
|
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline
|
Nem, mivel nem vagyok az. Régen a BMI állandóan 20 alatti értéket hozott ki, de rájöttem, hogy az 18 év alatt nem ad hiteles számot, szóval nem kell aggódnom...
Meg hát ha belenézek a tükörbe, pontosan látom, hogy átlagos alkatom van. Az orvosok szerint éppen ideális, szóval nem nagyon rágom magam rajta. Sőt, a combomat még így is vastagnak találom, de ezt betudom annak, hogy nőből vagyok... =D
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: