VV4: Béci újra párbajgyőztes lett!
2011. március 13. 10:20
Sajnálom szegény Dikát, talán már megbánta hogy Bélát vitte. Remélem hogy a következő párbaj vesztese a Rácz hugika lesz, épp ideje lenne már hogy valamelyikük hazahúzzon.
2011. március 13. 10:23
akkora nagy kamu ez az egész valo világ..
tuti h a kis bécike fogja megnyerni, nem tudom mit kivételeznek a ráczékkal. kicsitse unalmas már h mindenhol ők. mostis szandikának kellett volna visszamennie, nem ennek a senkiházinak.
annyira elegem van már ebből az egészből:@
tuti h a kis bécike fogja megnyerni, nem tudom mit kivételeznek a ráczékkal. kicsitse unalmas már h mindenhol ők. mostis szandikának kellett volna visszamennie, nem ennek a senkiházinak.
annyira elegem van már ebből az egészből:@
2011. március 13. 10:25
akik kiestek azokat nem kell félteni mert nem hagyják őket veszni hagyni
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. március 13. 10:31
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Szerintem Szandikának kellett volna visszamennie
2011. március 13. 10:33
Ne már! Szandikának kellett volna visszamenni. >.<
2011. március 13. 10:45
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
hát nem akarok szemét lenni de ezt sztem mindenki tudta
2011. március 13. 10:48
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Nyuszi01: de szandika azt mondta kiakar esni.. akkor vessen magára.. ő hibája.
wolfos: még jó,hogy én nemszavaztam.. nemis szoktam ilyen műsorokban szavazni. de én nem is külső alapján szoktam ítélni.. csak szandi legutóbbi viselkedése egyáltalán nemtetszett nekem. :/ megváltozott nagyon. évát kellett volna vinnie.
noncsi784: énis úgy vagyok vele,hogy mindkettőt szerettem!
wolfos: még jó,hogy én nemszavaztam.. nemis szoktam ilyen műsorokban szavazni. de én nem is külső alapján szoktam ítélni.. csak szandi legutóbbi viselkedése egyáltalán nemtetszett nekem. :/ megváltozott nagyon. évát kellett volna vinnie.
noncsi784: énis úgy vagyok vele,hogy mindkettőt szerettem!
2011. március 13. 10:49
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Cintii: képzeld, láttam a kiválasztást-.-"""
de a villából Béci vitte ki Szandit, vagyis Ő EJTETTE KI
nem gondoltam, hogy ez ennyire magas-.-""
de a villából Béci vitte ki Szandit, vagyis Ő EJTETTE KI
nem gondoltam, hogy ez ennyire magas-.-""
2011. március 13. 11:01
aha persze -.-, mindenki ott mondta a Belevaloba hogy Béci egy nagykép ****
még az utcán is Szandikát mondták
és persze Béci megy vissza
aha -.- és persze ugy hogy MAJDNEM ugyanannyi százalékkal megy vissza mint Olivér ellen
szerintem ennek a csávonak akarják adni a dijat..szoval valoszinüleg igaz a pletyi hogy csalás
és most csak nagyon erősnek akarják mutatni
de mégis hogy lehet ő a nyertes, ha mindenki tudja hogy milyen szép multja van? és mindenki tudja hogy mennyire beképzelt?
még az a szerencse hogy én nem pazarlom az RTL-re a pénzem
2011. március 13. 11:12
Hat...Nekem mind1 volt, egyiket se szeretem annyira
2011. március 13. 11:17
Tudtam hogy a Béci megy vissza <3
Szandikáról meg csak annyit, hogy amit csinált ott a stúdióban (ez a Sanyis ügy), a röhögéstől majdnem becsináltam XD
Szandikáról meg csak annyit, hogy amit csinált ott a stúdióban (ez a Sanyis ügy), a röhögéstől majdnem becsináltam XD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.