VV4: Béci újra párbajgyőztes lett!
2011. március 13. 09:22
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Én örlök,hogy Béci ment vissza!És a Béci nem csinál semmit?
Amikor feladat van,ő mindig részt vesz benne,Szandika meg a tegnapi Összefoglalóban sem csinálta meg a feladatokat,és régen sem,ezért is akarták kizárni!
2011. március 13. 09:26
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Cassie3: télleg színesebb egyéniség, egész nap döglődik az ágyban, és alszik..-.-
2011. március 13. 09:32
|
|
dora012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.07. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 76445 offline
|
Én nagyon sajnálom, hogy Szandika kiesett, bár teljesen biztos voltam benne, hogy Béci megy vissza. Ez egy nagyon nem jó párbaj volt, ennyi erővel Szandika magától is kimehetett volna.
Én a Szandikának drukkoltam de azért örülök, hogy Béci ment vissza
Általába azok esnek ki akik nagyon ki akarnak menni a villából! de nem tudom mért volt most annyira ki borulva sanyi milyat most a villa után tudna sok pénzt szerezni meg sok fiúnak meg tetszett szóval nem sokáig lenne egyedül meg ház nékül !
2011. március 13. 09:44
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
clydesdale melyik adót nézed? mert nem béci vitte ki szandikát.. biztoos nemláttad ^^ mert szandi vitte bécit.
jaaa,és igen ez a véleményetek h szandinak kellett volna visszamennie.. akkor miért nemszavaztatok? mindjárt jön aza duma,hogy meg van rendezve.. persze, ha alekosz nyerné akkor nemlennétek így vele. -.-
2011. március 13. 09:46
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Gratulálok Bécinek, örülök neki,h visszament.
de Sazndit sokkal jobban szerettem mint őt.♥:/
Kár,hogy kiesett.
pedig szavaztam is.xD
nah mind1.
♥Dika♥
de Sazndit sokkal jobban szerettem mint őt.♥:/
Kár,hogy kiesett.
pedig szavaztam is.xD
nah mind1.
♥Dika♥
2011. március 13. 10:08
|
|
wolfosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 143893 offline
|
Na elegem van. Szandika egy egyyéniség volt, aki megmutatta egész Magyarországnak, hogy igenis nem a külső alapján kell elítélni az embereket. Ő szerintem soha, nem lopott, sikasztott.
Ellentétben Bélával, aki megmutatta, hogy milyen nagy p;rasztgyerek és, hogy milyen nagyképű. Ő lopott, és ahogyan hergelni próbálta Alekot...az szánalmas volt számomra.
Úgyhogy aki Bécikére szavazott, az csak az aranyos pofija miatt tette, mert nem látta még meg mi van mögötte?
Mert szerintem ennek a műsornak az a lényege, hogy megismerjük az embereket és ne külső alapján ítéljünk, és én igen is szavaztam, de az az öt szavazat szerintem nem tudta megfordítani az állást
Ellentétben Bélával, aki megmutatta, hogy milyen nagy p;rasztgyerek és, hogy milyen nagyképű. Ő lopott, és ahogyan hergelni próbálta Alekot...az szánalmas volt számomra.
Úgyhogy aki Bécikére szavazott, az csak az aranyos pofija miatt tette, mert nem látta még meg mi van mögötte?
Mert szerintem ennek a műsornak az a lényege, hogy megismerjük az embereket és ne külső alapján ítéljünk, és én igen is szavaztam, de az az öt szavazat szerintem nem tudta megfordítani az állást
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. március 13. 10:17
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
nem tudom mit van mindenki úgy oda...
Béci csak védeni akarja a húgát... nem akarja hogy kiessen, ez nagy bűn? o.O ráadásul Szandikával úgy beszélték meg hogy Évát viszi ki "^^ istenem ezen
2011. március 13. 10:20
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Szandika akart kimenni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.