VV4: Béci újra párbajgyőztes lett!
2011. március 12. 23:57
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Amugy Béci & Gigi kaptak büntetést ?
vagy nem ?
2011. március 13. 00:15
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Hát igen...ha már azzal nem tud az ember pattogni, hogy milyen a Béci a villában akkor jön a kinti életével. Nekem amúgy mindegy, hogy kinyer csak az a szánalmas alkoholista meg a szénaboglya fejű ne győzzön.
2011. március 13. 00:29
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
na ez a felháborító!! érted ott van bent a két tücsök ..csög testvérpár, ők persze mindenen felháborodnak, ami nem jön össze, hogy jaj szegénykék mi lesz, holott IGEN, dupla eséllyel indulnak, most is a Szandinak kellett bolna visszamennie, nem annak a tuskó paraszt bécinek!!
és még azt hittem, bunkóbb nem is lehet...
1. mikor Gombi helyett Alek ment vissza, elfordult Alekosztól mikor visszajött, bevonult a szobába meg minden, meg se szólalt, de amikor béci Olit vitte ki, Alekosz akkor is ott állt és -idézem:- "gratulálok. szép volt" ettől a ......től mikor lehet ilyet hallani!? most is ki vitte Szandit, és Alek most is gratulált neki, ott állt
2. mikor bement a stúdióba az egy dolog, hogy ott ugrándozott, azt hiszi jófej, holott sztem tökre gáz amit csinál-.-", még Lilunak odatartja a kezét!? oké, hogy Stohl-al kezet fog, de hogy egy nőnek nyújtsa a kezét (még ha kezet akar csókolni is). ilyenkor is a nőnek kellene, aztán csókolja, ne ő adja már a kezét (hogy Lilu adja bele)
EZ BAROMI NAGY BUNKÓSÁG, és sztem a VV4-ben az egyik legnagyobb igazságtalanság, hogy nem Dika ment vissza:(
és még azt hittem, bunkóbb nem is lehet...
1. mikor Gombi helyett Alek ment vissza, elfordult Alekosztól mikor visszajött, bevonult a szobába meg minden, meg se szólalt, de amikor béci Olit vitte ki, Alekosz akkor is ott állt és -idézem:- "gratulálok. szép volt" ettől a ......től mikor lehet ilyet hallani!? most is ki vitte Szandit, és Alek most is gratulált neki, ott állt
2. mikor bement a stúdióba az egy dolog, hogy ott ugrándozott, azt hiszi jófej, holott sztem tökre gáz amit csinál-.-", még Lilunak odatartja a kezét!? oké, hogy Stohl-al kezet fog, de hogy egy nőnek nyújtsa a kezét (még ha kezet akar csókolni is). ilyenkor is a nőnek kellene, aztán csókolja, ne ő adja már a kezét (hogy Lilu adja bele)
EZ BAROMI NAGY BUNKÓSÁG, és sztem a VV4-ben az egyik legnagyobb igazságtalanság, hogy nem Dika ment vissza:(
2011. március 13. 00:43
Most látszik hogy Béci valóban erős egyén ....arról meg nem ők tehetnek hogy testvértekként mentek be a villában NEKIK VOLT ESZÜK.....
AZÉRT SAJNÁLTAM DIKÁT DE EZ VAN BÉCI A KIRÁLY
AZÉRT SAJNÁLTAM DIKÁT DE EZ VAN BÉCI A KIRÁLY
2011. március 13. 00:55
|
|
wditkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 147132 offline
|
Béci ment vissza!:)Kedves Alek rajongók lehet hogy még Alekosz a favorit de a fináléban a Béci nyer!Olivér és Szandika!Két nagyon erős karaktert hagyott kint!Alekosz meg Zófika,Gombi nem egy színvonal!Hajrá Béci neki kell elvinni a fődijat!
2011. március 13. 06:08
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
végre végre kiesett ez a nyálasz száju!!!!!!!!!
2011. március 13. 07:02
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Szerintem Béci csak azért van még mindig ott, mert az RTL akar egy Alekosz-Béci párbajt. Legfőképpen az utolsó párbajt.
És remélem kizárják Őt, és a húgocskáját, vagy nagyon megbüntetik, hogy egy eléggé nagy szabályt sértettek meg. Bár akkor is fel lennének háborodva, mint múltkor, h kikísérte Gigi Bécit, és nem szólhattak 1máshoz.
_ToTo_: igazad van.
És remélem kizárják Őt, és a húgocskáját, vagy nagyon megbüntetik, hogy egy eléggé nagy szabályt sértettek meg. Bár akkor is fel lennének háborodva, mint múltkor, h kikísérte Gigi Bécit, és nem szólhattak 1máshoz.
_ToTo_: igazad van.
2011. március 13. 07:40
|
|
bella98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 499 Csatolások: 39 Azonosító: 132045 offline
|
nagy kár hogy szandika esett ki mert ő volt a villában az egyik legjobbszívűbb, legkedvesebb.és most szegény Anikó is elveszítette a barátnőjét.a Gigi meg milyen szemét már?!az elején szerettem még de amit a szandikának mostanában mondott...
2011. március 13. 07:53
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
@clydesdale
Szandi vitte ki őt, de semmi gáz
és ha Szandika tényleg vissza akart volna mrnni, akkor Évát vitte volna ki, ahogy meg volt beszélve. és azt hiszem, hogy Szandikának volt egy olyan mondata, hogy Béla erős. szóval szerintem tudta, hogy mire vállalkozik..
Szandi vitte ki őt, de semmi gáz
és ha Szandika tényleg vissza akart volna mrnni, akkor Évát vitte volna ki, ahogy meg volt beszélve. és azt hiszem, hogy Szandikának volt egy olyan mondata, hogy Béla erős. szóval szerintem tudta, hogy mire vállalkozik..
2011. március 13. 08:21
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Tudtam hogy Ő megy vissza. Hajrá Béci! <3 De Dika is hiányozni fog, Béci után Ő volt a második kedvencem. De úgyis kiakart menni, szóval...
2011. március 13. 09:09
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Ne sértődjön meg senki a hozzászólásomon.
Mivel Szandika magára tetette a jeleket és azt hangoztatta, hogy ki akar menni, ez tett be az embereknek. Bécit régen szerettem és most sincs vele semmi bajom, de személy szerint nekem fogalmam sincs, hogy mit esznek rajta annyira a nézők. Szerintem Szandika sokkal színesebb és viccesebb egyéniség volt. Olyan beszólásai voltak és már alapból az ahogy nevetett, az is vicces volt. Ha viszont megnézzük, Béci az utóbbi időkben szinte semmit nem csinál bent, csak veszekszik Alekosszal. Sok kis p*csa csak azt nézi, hogy milyen helyes. Azért azt is bevallom, hogy vannak jó pillanatai és van amikor normális. Mert most tényleg nincs bajom vele, csak elmondtam a véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: