VV4: Béci újra párbajgyőztes lett!
2011. március 12. 22:48
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
hát végül is mindenki szerette Szandikát, így érthető volt hogy Rácz uracskát mért várták úgy... én bírom mindkettőt, bár akkor Szandi miért nem Évát vitte?! az mehetett volna el a francba :/ szerintem Béci szókimondó, és ha még nagyképű, akkor Alek és Éva mi?!
2011. március 12. 22:50
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Szandika meg azért nem ment vissza, mert a nézők s azt látták rajta, hogy ki akar menni és ezt többször hangoztatta is. Sajnos a végén lehetett látni az arcán, hogy megbánta. :/
2011. március 12. 22:51
rideawhitehorse!
Ez egy szar párbaj volt, Szandika meg rájött, h elcseszte... nem Bécit kellett volna kihívnia.
A villában azért volt szar hangulat, mert Szandikát is szerették.
Nitaaanak meg igaza van. És dfreaknek is... én se értem, miért nem évát vitte ki... :/
Ez egy szar párbaj volt, Szandika meg rájött, h elcseszte... nem Bécit kellett volna kihívnia.
A villában azért volt szar hangulat, mert Szandikát is szerették.
Nitaaanak meg igaza van. És dfreaknek is... én se értem, miért nem évát vitte ki... :/
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. március 12. 22:52
De igazából ő se tudta, mit akar... egyszer nyerni akar, utána meg hazamenni... ki tudja ezt követni?!
2011. március 12. 22:52
Idézet (rideawhitehorse @ 2011.03.12. 22:50)
Szandika meg azért nem ment vissza, mert a nézők s azt látták rajta, hogy ki akar menni és ezt többször hangoztatta is. Sajnos a végén lehetett látni az arcán, hogy megbánta. :/
Nem. Szandika azért nem ment vissza, mert már le van zsírozva, hogy a Béla úr nyeri.
2011. március 12. 22:53
Szandikát és Bécit is szerettem,, jajj de hülye Dika,, ha Évikét hívta volna ki 80-20%-kal vissza jött volna!
2011. március 12. 22:54
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
de hát ha az embereknek ez kell, akkor hajrá. -.-
|
|
|
Idézet (Dianna @ 2011.03.12. 22:52)
Nem. Szandika azért nem ment vissza, mert már le van zsírozva, hogy a Béla úr nyeri. 
sajnos van valmia abban, amit mondasz
dfreak! Ezt kinek írtad?
Eveliin.1997! Simán visszajött volna Dika. Ez egy baromi rossz döntés volt, mondom. Ha meg le van zsírozva, így jártak. Bezzeg mikor balekosz ment vissza, az rendben volt, nem volt lezsírozva, mi? -.-" DEHOGYNEM.
Felesleges, szar párbaj volt, kész, ennyi!
Eveliin.1997! Simán visszajött volna Dika. Ez egy baromi rossz döntés volt, mondom. Ha meg le van zsírozva, így jártak. Bezzeg mikor balekosz ment vissza, az rendben volt, nem volt lezsírozva, mi? -.-" DEHOGYNEM.
Felesleges, szar párbaj volt, kész, ennyi!
2011. március 12. 22:57
Idézet (Twilight6 @ 2011.03.12. 22:24)
Bécii 
egyetértek:D de azért annak is ötültem volna ha dika megy visza:D
2011. március 12. 22:58
Erre már egyszerűen nem mondok semmit..röviden összefoglalva,nem örülök hogy a Béci ment vissza,és továbbra is reménykedem benne hogy gyorsan kirepül onnan.Ennyi.
2011. március 12. 22:58
|
|
|
De kíváncsi vagyok, hogy kik mennek majd legközelebb párbajra!
Majd megint falat húznak Jerzyke köré, hogy a kis Gigi nehogy összetörjön? Majd meglátjuk, hogy akkor is lesz ez a nagy "I LOVE YOU"
Majd megint falat húznak Jerzyke köré, hogy a kis Gigi nehogy összetörjön? Majd meglátjuk, hogy akkor is lesz ez a nagy "I LOVE YOU"
1 felhasználónak tetszik:
prézli
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.