VV4: Béci újra párbajgyőztes lett!
2011. március 13. 20:35
sunnystic! Az is érdekes, h csak most vettétek észre -.-"
2011. március 13. 20:40
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
nore <p Lehet hogy vannak rajóngói (sajnos -.-") De olyannyira nem volt több mint szandinak!!! Beképzelt az egész gyerek mit esznek rajta?? Egyébként olyan nincsen h nem változik a szavazás állása! A vv 3 ban mindig mozgott! Meghogy szndit iés olit is így hagyja kint?
Sajnálom de bécikéék csináltak valamit hogy ők nyerjék meg :@ :@ -.-
2011. március 13. 20:42
B_ogiii..Bieber.fan_! Olivér is kívülről irányította Balekosz párbaját, ennyit erről -.-" Írtam korábban - de nyilván nem olvastad vissza -, h az ő szavazása se változott, és mindkét párbaja alkalmával ugyanannyi szavazattal ment vissza, habár az elsőnél először változott kicsit az arány. Az RTL eldöntötte, kik maradnak a végére ^^ Ennyi
2011. március 13. 20:47
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
sunnystic
teljesen egyet értek, ez a nagy RetekKlub lehetne már, ha legalább tudják, hogy mennyien szavaznak, lehetnének egy kicsit tekintetesebbek....különben szerintem a műsor elején megbeszélték Rácékkal, ha elintézik valamelyiknek, hogy nyerjen akkor csak a pénz felét adják nekik oda
teljesen egyet értek, ez a nagy RetekKlub lehetne már, ha legalább tudják, hogy mennyien szavaznak, lehetnének egy kicsit tekintetesebbek....különben szerintem a műsor elején megbeszélték Rácékkal, ha elintézik valamelyiknek, hogy nyerjen akkor csak a pénz felét adják nekik oda
2011. március 13. 21:01
|
|
KiKi.sceneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 145545 offline
|
hihetetlen hogy mindig ez a ****** győz...
azért észre lehet venni hogy ez az egész megvan bundázva mert nevetséges hogy mindig ő megy vissza:/
szandi.(LLLL)
azért észre lehet venni hogy ez az egész megvan bundázva mert nevetséges hogy mindig ő megy vissza:/
szandi.(LLLL)
2011. március 13. 21:57
|
|
Vivien Russovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 322 Csatolások: 114 Azonosító: 132514 offline
|
2011. március 13. 22:13
|
|
Gigi23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 143770 offline
|
ez egy nagyon felesleges párbaj volt ....
.. imádom mind a 2 !!! ... kár Dikáért !!!... mehetett volna éva ellen Dika akkor tuti hogy bentmaradt volna...
...
2011. március 13. 22:18
Sztem is, Gigi23!
Szandika nagyon rosszul választott, a taktikája meg szar... már 3xra fordult elő, h kiesett az, aki ezt a taktikát választotta
Szandika nagyon rosszul választott, a taktikája meg szar... már 3xra fordult elő, h kiesett az, aki ezt a taktikát választotta
2011. március 13. 22:27
|
|
wditkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 147132 offline
|
Sok rajongója van Bécinek még ha ez fáj is a sok Alekosz rajongónak!A fináléban már egyenlő esélyekkel versenyezhet!Elég szánalmas az hogy a párbajon a Lilu és börtöntöltelék Buci próbálták befolyásolni a szavazókat Béci ellen!Hajrá Béci!
2011. március 13. 22:31
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szandika :'( Ő volt az egyetlen aki miatt még néha bemertem kapcsolni azt a f*stubust...már bocsánat. NAgyon sajnálom, hogy Ő nem tudta, hogy mennyi rajongója van... és sajnálom, hogy Bécit hívta ki, mert ....mert. Nem mondok semmi rosszat, mert a végén még én leszek a bunkó.
2011. március 13. 23:36
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Szerintem Alekosz erősebb szandikánál és nem sokkal győzött Szandi béci ellen 60-40 százalék az az nagyon szoros volt, tehát akkor Alek simán megfogja verni majd bécit a párbajon.
Szóval hajrá Alek:) ÉS sajnálom hogy a Dika kiesett.
Szóval hajrá Alek:) ÉS sajnálom hogy a Dika kiesett.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: