VV4: Béci újra párbajgyőztes lett!
2011. március 13. 15:50
|
|
szilvi9422új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 143289 offline
|
örülök h Béci ment vissza:) de azért Szandikát is sajnálom:( talán jobb lett volna ha nem Bécit hívja ki párbajozni:S
2011. március 13. 15:53
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Béci
egyébként Olivér a BeleValóVilágban minősithetetlen volt
egyébként Olivér a BeleValóVilágban minősithetetlen volt
2011. március 13. 16:13
Ev Bry.én meg örülök neki hogy Éva nem esett ki azért hogy nem esett ki mert így legalább kiviheti a Gigit és kinn hagyhatja a 'csába.
egyébként én tudtam,nem merte az RTL megkockáztatni azt amit a Szandika mondott: azt mondta hogy ha ő menne vissza akkor leülne a stúdió közepére.meg olyan nincs is, hogy 60-40% az egész műsor alatt ez az egész már előre el van döntve.
az RTL-hez meg inkább nem mondok semmit mert amit ők csinálnak az már botrányos...
2011. március 13. 16:40
Nem örülök annak hogy Béci ment vissza mert biztos hogy nagyobb lesz a pofája
2011. március 13. 16:56
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
Nem lehet igaz! Utálom a bécit! :@
2011. március 13. 17:06
Oli97
Szia
én tudom hogy nem szeretheti mindenki mindenkinek más az ízlése.....NEM LEHETÜNK EGYFORMÁK ÉS EZ A JÓ AZ EGÉSZBEN mindenki másnak szurkol szóval én nyugott vagyok
BY:D.Nina
Szia
én tudom hogy nem szeretheti mindenki mindenkinek más az ízlése.....NEM LEHETÜNK EGYFORMÁK ÉS EZ A JÓ AZ EGÉSZBEN mindenki másnak szurkol szóval én nyugott vagyok
BY:D.Nina
2011. március 13. 17:08
Cynthi JB forever
am tényleg igazad van én sem értem mért utálják ennyien de nézd a jó oldalát sokan vannak akik SZERETIK
am tényleg igazad van én sem értem mért utálják ennyien de nézd a jó oldalát sokan vannak akik SZERETIK
2011. március 13. 17:22
LuLuPeas! Írtam korábban, h mikor a múltkor Balekosz ment vissza, akkor sem változtak az eredmények, mintkét párbajt ugyanolyan aránnyal nyerte.
De azzal egyetértek, h amit az RTL csinál, botrányos, mert már bármit megtesznek, h őket nézzék.
Sztem már eldöntötték, h Béci vagy Balek nyeri meg...
De azzal egyetértek, h amit az RTL csinál, botrányos, mert már bármit megtesznek, h őket nézzék.
Sztem már eldöntötték, h Béci vagy Balek nyeri meg...
2011. március 13. 17:47
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
fúúúúúúúúúúúj Rácz tesók !!!
hogy mennyire utálom őket
hogy mennyire utálom őket
2011. március 13. 17:48
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
kár szegény Dikáért
2011. március 13. 17:49
kár,hogy kiesett,de én még most is imádom Bécit
.tetszi,akinek tetszik!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: